Pim van Arnhem - Notities van een leerling

Verlangen naar geestelijke groei


Notities van een leerling

Verlangen naar geestelijke groei

Leiderschapsontwikkeling. Daar ontbreekt het nogal eens aan. Kun je anderen leren om leiding te geven? Hoe geef je leiding met een team en hoe krijg je het voor elkaar om in jouw gemeente nieuwe leiders te vormen?

Dit boek geeft een introductie van het aXion-model voor leiderschapsontwikkeling. Een model dat wereldwijd gebruikt wordt, en honderden mensen een nieuwe kijk op geestelijke groei heeft gegeven.

In Notities van een leerling gaat een gemeenteteam samen met een Rabbi aan de slag om het vastgelopen gemeenteleven weer in beweging te krijgen. Het verhaal beschrijft een reeks hilarische momenten uit het leven van dit team. Soms zul je lachen, vaak word je aan het nadenken gezet.

De kracht van het boek is dat het meer biedt dan een luchtig, humoristische schets. Op een goed doordachte wijze presenteert het verhaal principes voor geestelijke groei: gebalanceerd en krachtig, ontspannend en stimulerend. De bijbelteksten, vragen en oneliners maken van Notities van een leerling een uniek doe-boek.

Pim van Arnhem, oprichter van stichting Impuls, is trainer, coach en bijbelleraar. Hij heeft jarenlange ervaring met het schrijven van onderwijs- en trainingsmaterialen. Pim is spreker en onderwijscoördinator in de Evangelie Gemeente Soest.

Iedereen is uniek. Het is daarom belangrijk dat leiders een ontwikkelingstraject-op-maat krijgen in de kerkelijke gemeente en in de maatschappij. Dit boek is een uitstekend en praktisch hulpmiddel voor leiderschapsontwikkeling. Een uitdaging voor iedere leider. Het helpt hen excelleren in gezin, kerk en beroep.

Stan Uyland, directeur GIDSnetwerk

Op speelse wijze worden geestelijke principes inzichtelijk gemaakt. Wie herkent zich niet in de karakters met hun onderscheiden vragen en moeiten die aan de orde komen? Daarvoor hoef je trouwens niet eens leider te zijn of te willen worden.

Van harte aanbevolen om gezamenlijk door te werken. Positieve uitwerking verzekerd.

Bert Piet, voorganger Berea Amsterdam


Het boek notities van een leerling van Pim van Arnhem is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 13,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Pim van Arnhem boeken - Notities van een leerling
ISBN 9789077992210
PAGINA’S 126
VERSCHENEN 24-02-2011
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Inside Out Publishers
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
13,95
Bestel

Andere boeken van Pim van Arnhem