Pim van Arnhem - Ziek!

Alize Menteaux geeft rondleidingen op kasteel Slangenburg. Haar grote talent wordt overschaduwd door een zeldzame vorm van narcolepsie. Haar vriend John en huisgenote Sylvia kijken machteloos toe hoe Alize in enkele dagen verandert in een psychisch wrak. Ze raakt in de greep van angst, vertwijfeling en schuld. Alize lijkt elk besef van realiteit te verliezen als beelden uit de Tachtigjarige Oorlog zich vermengen met haar leven in het hier en nu.

Terwijl voor Alize waan en werkelijkheid vervagen, verdwijnen wereldwijd vele duizenden mensen: vluchtelingen, daklozen, chronisch zieken, ouderen. Criminologen Jack van der Kleef en Ziyana Buteijn stuiten in hun onderzoek naar de verdwijningen op een afgrijselijk experiment. Een wereldwijd complot, geleid door een psychopaat die in strijd is met een rivaliserend spiritueel genootschap rond een eeuwenoud geheim.

In november 1581 wordt Sicke van Roorda ontvoerd. Wat is de rol van Diederick van Baer, heer van Slangenburg en Graaf Willem IV van den Bergh in deze ontvoering? Wat hebben deze gebeurtenissen uit de Tachtigjarige Oorlog te maken met Alize en het wereldwijde complot?

Een zenuwslopende thriller waarin de lezer wordt meegezogen in een achtbaan van feiten en fictie, heden en verleden.


Het boek ziek! van Pim van Arnhem is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 23,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Pim van Arnhem boeken - Ziek!
ISBN 9789077992999
PAGINA’S 480
VERSCHENEN 07-02-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Inside Out Publishers
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
23,95
Bestel

Andere boeken van Pim van Arnhem