Pieter Oussoren, J. Stellingwerf - Voor de liefste een lofzang

De psalmen uit de Naardense Bijbel


'De psalmen uit de Naardense Bijbel allereenvoudigst te zingen.'

Voor de liefste een lofzang is een psalmboek dat de Hebreeuwse psalmen zo letterlijk mogelijk vertaalt, en wil helpen om ze eenvoudig te lezen, fluisteren, neuriën, prevelen of: om ze te zingen op rustige abdijtonen. De psalm lezen en alleen het refrein zingen is ook een goede optie. De refreinen zijn zo kort en treffend dat ze onmiddellijk 'onthoudbaar' zijn, zowel in het hoofd als in het hart. Voorzang afwisselen met verzen uit het Liedboek der kerken kan ook: de beide melodieën harmoniëren met elkaar.

Op de bijgevoegde cd (ook los verkrijgbaar) klinken zangvoorbeelden van 'Voor de liefste een lofzang': rustige abdijtonen, rake refreinen, en variaties met het Liedboek voor de kerken. De voorbeelden zijn eenvoudig toepasbaar. Daarnaast staan op deze cd als toegift enkele 'jazzy' bewerkte Naardense psalmteksten, gecomponeerd door de Apeldoornse predikant Job de Bruin, en een pop-vertolking door de jongensband 'Wild Thing'.


Het boek voor de liefste een lofzang van Pieter Oussoren, J. Stellingwerf is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 29,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Pieter Oussoren, J. Stellingwerf boeken - Voor de liefste een lofzang
ISBN 9789076564500
PAGINA’S 384
VERSCHENEN 15-04-2008
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Skandalon
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
29,50
Bestel

Andere boeken van Pieter Oussoren, J. Stellingwerf