Petra Van Gansen - Wachten op een knipoog

Gekweld door haar geweten biecht Johanna op haar sterfbed een zonde op aan Elisa, haar vroegere jeugdvriendin. Deze twijfelachtige bekentenis zet Elisa's wereld compleet op zijn kop. Ze rekent op de hulp van Adinda, haar kleindochter, om de waarheid te achterhalen. Adinda ontdekt hoe sterk het verleden van haar oma richting geeft aan haar eigen toekomst.

'Wachten op een knipoog' speelt in de authentieke omgeving van het Maasland. Volkskundige facetten zoals het mijnwerkersleven en streekgebonden geschiedenis zoals de rol van het Geheim Leger tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn verweven in het verhaal. Een familiegeschiedenis, streekroman, oorlogsverhaal? Het label dat volgens de schrijver het best plakt op haar roman, is dat van een aangrijpend liefdesverhaal.

Petra Van Gansen studeerde Germaanse taal- en letterkunde aan de KU Leuven en doceert Nederlands en Engels aan het UC Leuven-Limburg.


Het boek wachten op een knipoog van Petra Van Gansen is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 23,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Petra Van Gansen boeken - Wachten op een knipoog
ISBN 9789402195651
PAGINA’S 343
VERSCHENEN 06-08-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Brave New Books
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
23,95
Bestel