Petra ter Doest - Publiceren over jezelf

Voor bestuurders topambtenaren, en managers


Publiceren over jezelf

Petra ter Doest

Door de komst van internet en sociale media kan iedereen over zichzelf publiceren. Je ontkomt er zelfs nauwelijks meer aan. Maar hoe pak je dat aan? Waaraan moet een sterk profiel op LinkedIn eigenlijk voldoen? Door wie wil je gevonden worden? Hoe voorkom je dikdoenerij? Welke fouten moet je vooral niet maken? Wat is de etiquette? En wat is effectief?

In Publiceren over jezelf beantwoordt Petra ter Doest, een ervaren trainer als het gaat om hoe je je moet presenteren op de sociale media, al deze vragen. Daarbij gebruikt ze haar ervaring als journalist bij onder meer RTL Nieuws en Elsevier. Dit boek is gebaseerd op haar trainingen over LinkedIn en andere sociale media, zoals Facebook, Twitter en blogs, die de schrijver geeft aan bestuurders, topambtenaren en managers in het bedrijfsleven en bij de semi-overheid. Juist de prak¬tische vragen die bij deze groep leven, komen aan de orde.

'Door de training van Petra ter Doest is mijn zakelijke netwerk enorm gegroeid'

Petra ter Doest (1961) is journalist en geeft trainingen aan bestuurders, ondernemers en professionals over hoe zij zich moeten presenteren op LinkedIn en andere sociale mediaPetra ter Doest boeken - Publiceren over jezelf

Dit boek betreft een E-book. U heeft een E-book reader nodig om dit boek te kunnen lezen. Klik hier voor informatie over e-books.

Dit E-book mag niet worden gekopieerd. Dit E-book mag niet worden geprint. Dit E-book kan niet worden voorgelezen.
ISBN 9789035251762
PAGINA’S 101
VERSCHENEN 06-11-2013
DRUK 1e druk
UITVOERING E-book
Ook verkrijgbaar: zachte kaft.
FORMAAT EPUB met Adobe DRM
TAAL Nederlands
UITGEVER Elsevier Boeken
LEVERING direct te downloaden
12,99
Bestel

Andere boeken van Petra ter Doest