Petra Biemans, Frank Manders - Managen van Human Resources

Managen van human resources biedt de aankomende manager theoretisch én praktisch inzicht bij het managen van zijn/haar personeel. Het boek begint met een uiteenzetting van belangrijke thema’s als strategisch human resourcesmanagement, personeelsplanning en arbeidsmarkt. Vervolgens behandelen de auteurs in 3 delen de instroom van medewerkers, het ontwikkelen van medewerkers en de uitstroom van medewerkers. Een groot aantal voorbeelden, tips en onderzoeken, geven de student bovendien praktische hulpmiddelen.

In deze tweede druk zijn de voorbeelden geactualiseerd en zijn onderwerpen als privacy, AVG en de Participatiewet opgenomen of uitgebreid. Ook is de bijhorende website flink uitgebreid met meer video’s en oefenvragen, een handige begrippentrainer en tentamenvragen voor docenten.

Dit boek is geschikt voor opleidingen als Bedrijfskunde MER, Technische bedrijfskunde, Small Business & Retailmanagement, International Business and Management Studies, Business Studies en Human Resource Management.


Het boek managen van human resources van Petra Biemans, Frank Manders is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 49,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Petra Biemans, Frank Manders boeken - Managen van Human Resources
ISBN 9789024424948
VERSCHENEN 11-04-2019
DRUK 2e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Boom
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
49,50
Bestel