Peter Visser - Het kwaad... een mysterie?

In de verschillende door de schrijver beklede functies en ambten werd hij in aanraking gebracht met allerlei vormen van kwaad. Kwaad dat mensen overkomt. Kwaad dat mensen elkaar aandoen. Maar wat verstaan we eigenlijk onder kwaad? Waar komt het kwaad vandaan? Vragen van alle tijden en alle plaatsen, maar iedere tijd maakt het noodzakelijk opnieuw te zoeken naar antwoorden op deze vragen.

Dit boek is het verslag van een Bijbelse zoektocht naar de afkomst en de oorzaak van het kwaad in de wereld. Een zoektocht naar de oer-wortels van het kwaad. Is God verantwoordelijk voor het kwaad? Zijn er demonische krachten werkzaam die kwaad veroorzaken? Of is het de mens die het kwaad over zichzelf, over de ander en over de wereld afroept? Wat is het verband tussen kwaad, zonde, dood en lijden? Heeft lijden zin? Is het wezen van het kwaad een mysterie of geeft de Bijbel ons antwoorden of inzichten?

Een ding is zeker. Het kwaad is overwonnen met de dood en opstanding van Jezus. Met het kwaad zal door God een keer definitief worden afgerekend. Dat is de Bijbelse boodschap van hoop en vertrouwen. Wij staan dan ook niet met lege handen tegenover het kwaad. Het kwaad kan worden overwonnen! Een boek bestemd voor iedereen die nleuwsglerlg is naar (het mysterie van) het kwaad.


Het boek het kwaad... een mysterie? van Peter Visser is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 22,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Peter Visser boeken - Het kwaad... een mysterie?
ISBN 9789087597511
PAGINA’S 212
VERSCHENEN 01-03-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER U2pi BV
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
22,50
Bestel

Andere boeken van Peter Visser