Peter Verschelden - In balans

Ondernemerstips uit het familiebedrijf


Hoe bouw je het familiebedrijf van je vader om tot een bedrijf van die omvang? Hoe blijf je familie als je in een familiebedrijf werkt? Hoe behoud je het familie-DNA als het familiebedrijf zo groot wordt? In ‘In balans’ geeft Peter Verschelden, CEO van het familiebedrijf Moore Stephens Belgium, aan de hand van de ontstaansgeschiedenis van het bedrijf en persoonlijke anekdotes nuttige tips aan iedereen die vandaag een KMO of familiebedrijf runt of daar gezonde ambities toe heeft.

Hoe bewaar je een goed evenwicht tussen privé en werk? Hoe ga je in een steeds sneller veranderende wereld het best om met medewerkers, klanten, partners en aandeelhouders? Hoe verwerk je tegenslagen? Ondernemer-manager, koppiekoppie-buik, rust-beweging, familie-buitenwereld, privé-werk, hard skills-soft skills… Het hoeven geen onwerkbare tegenstellingen te zijn. Peter Verschelden vertelt in dit boek hoe je de toekomst met een glimlach tegemoet kunt zien als je erin slaagt alles mooi in balans te houden.


Het boek in balans van Peter Verschelden is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 22,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Peter Verschelden boeken - In balans
ISBN 9789059089334
PAGINA’S 160
VERSCHENEN 11-12-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Davidsfonds/Infodok
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
22,50
Bestel