Peter van der Werk - Peterus von Edelstein

Dit boek gaat over een jongen, genaamd Peterus von Edelstein, die priester wil worden.

Dit boek neemt u mee terug in de tijd, dat wil zeggen naar het jaar 1796, naar het Duits dorpje Traffelich dat dicht aan de grens met Zwitserland ligt.

Dit boek gaat over een jongen, genaamd Peterus von Edelstein, die priester wil worden. Hij vertelt dit aan zijn priester en die vindt dat heel erg leuk en zegt tegen Peterus dat hij bij hem catechisatie mag volgen en dat hij het in de praktijk nog beter kan gaan leren als misdienaar.

Het verhaal speelt zich af tussen de adventstijd in 1796 t/m kerst 1797.

Het verhaal vertelt u de belangrijkste feesten die we hebben in het christendom: Pasen en kerstmis. Ook leidt het u over het pad van de 40 dagen voor Pasen. De feestdagen die hier in voorkomen, en waarover u meer informatie vindt, zijn: Kerst, Aswoensdag, Palmzondag, Witte donderdag, Goede vrijdag, Stille zaterdag en uiteindelijk Pasen. Aan het eind van het verhaal is er nog een interviewgesprek met dan priester Peterus von Edelstein.


Het boek peterus von edelstein van Peter van der Werk is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 15,25 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Peter van der Werk boeken - Peterus von Edelstein
ISBN 9789461290328
VERSCHENEN 07-09-2012
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Eigen Boek B.V.
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
15,25
Bestel