Peter van Beuningen - Vertrouw nooit een naakte melkboer

De zeventien toegankelijke, licht filosofische, observaties ? Denkstoffen ? die dit boek telt, roepen allerlei vragen op. Waarom is vertrouwen onmisbaar? Wat is (van) waarde? Is genoeg ooit voldoende? Waarom geloven we wat journalisten beweren? Waardoor ontstaat hufterig gedrag?

We kunnen leven naar de waan van de dag. Maar zoals Einstein al zei: ?Je moet altijd, altijd vragen blijven stellen.? Kijk met verwondering rond en onderzoek. Weg met die automatische piloot. Op naar ?wat is er om de hoek van de straat?-denken! Want wie alledaagse, herkenbare gebeurtenissen en ontwikkelingen in onze maatschappij nét even anders bekijkt, ontdekt dat niet alles is wat het lijkt. Mits je met een open blik kijkt.

En daar gaat het in dit boek over. Over de waarde en het effect van bewuster kijken en een open geest. Of je nu manager, collega, opvoeder, ondernemer, familie of vriend bent: een ?open mind is a joy for ever?. ""


Het boek vertrouw nooit een naakte melkboer van Peter van Beuningen is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 15,90 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Peter van Beuningen boeken - Vertrouw nooit een naakte melkboer
ISBN 9789081738408
PAGINA’S 114
VERSCHENEN 05-07-2011
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER ilat
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
15,90
Bestel