Peter Sloterdijk - Wat gebeurde er in de twintigste eeuw?

De nieuwste uitgave van bestsellerauteur Peter Sloterdijk biedt een aanzet tot nieuwe perspectieven op globalisering, geschiedenis, ecologie en economie. Wat gebeurde er in de twintigste eeuw? laat zich uitstekend lezen als eerste kennismaking met het werk van Sloterdijk.

Sloterdijk toont aan dat de mens een gerichtheid naar buiten heeft: we willen steeds meer en steeds verder. Economische en technologische ontwikkelingen kennen dezelfde gerichtheid. Bedrijven moeten steeds maar groeien, en de nieuwste ontdekkingen zijn steeds weer de overtreffende trap van de vorige. Tegelijkertijd hebben we een niet te ontkennen behoefte aan geborgenheid. Of het nu een veilige relatie, een huis of een sociale gemeenschap is: het is die geborgenheid die de motor is van veel van ons gedrag. De essays in Wat gebeurde in de twintigste eeuw? laten zich situeren in dit spanningsveld.


Het boek wat gebeurde er in de twintigste eeuw? van Peter Sloterdijk is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 24,90 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Peter Sloterdijk boeken - Wat gebeurde er in de twintigste eeuw?
ISBN 9789058755544
PAGINA’S 236
VERSCHENEN 26-03-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Boom
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
24,90
Bestel

Andere boeken van Peter Sloterdijk