Peter Oosterling, Gerda Spaander - Op verkenning

40 wandelingen met het openbaar vervoer


Rover wandelgids Op Verkenning

Wandelen en Openbaar Vervoer vormen een uitstekende combinatie: het biedt de ideale mogelijk in een bepaalde plaats aan de wandeling te beginnen en deze in een andere plaats weer te eindigen. Nog niet uitgewandeld? Veel van de opgenomen routes kunt u eenvoudig verlengen; er is altijd wel een bushalte of treinstation in de buurt. Met het openbaar vervoer onderweg naar het wandelgebied zie je plekken die je anders niet snel zou tegenkomen. En wie kan er nou beter een wandelroute vinden in combinatie met het openbaar vervoer dan Reizigersvereniging Rover, dé vereniging van en voor reizigers?

De meeste routes voeren door de twaalf Nederlandse provincies, vier wandelroutes liggen compleet (twee) of grotendeels (twee) op Belgisch en één tweedaagse wandeling op Duits grondgebied. De gebruiker van deze gids maakt niet alleen kennis met de talrijke landschapstypen die ons land en het aanpalend buitenland rijk is, maar maakt ook kennis met allerlei vormen van het openbaar vervoer. Sommige wandelingen zijn uitstekend met de trein te bereiken, voor andere is soms een aanvullende rit nodig met bus, buurtbus, OV-shuttle of haltetaxi. Ook de veerpont en het trekveer komen voorbij. Voorin de gids heeft Rover de informatie over de bereikbaarheid van de diverse wandelingen op een rij gezet.

Pak bus of trein en ga aan de wandel!


Het boek op verkenning van Peter Oosterling, Gerda Spaander is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 18,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Peter Oosterling, Gerda Spaander boeken - Op verkenning
ISBN 9789082712117
PAGINA’S 176
VERSCHENEN 14-08-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Reizigersvereniging Rover
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
18,00
Bestel