Peter Laros - Zoek de balans in je werk

Je team is blij met een betrokken IB’er die voluit gaat voor de juiste ondersteuning. De directeur is nog veel gelukkiger. Hij heeft eindelijk het ‘maatje’ dat hij voorziet van allerlei klussen. En de IB’er? Die werkt keihard verder. Zij vindt het fijn dat iedereen haar zo waardeert. En dat gaat een poosje goed… maar dan.

Dit boekje geeft 10 aanraders om als IB’er balans in je werk te zoeken en te handhaven. Hoe zoek je balans? Wat leer je van anderen? Wat kan je zelf zien? En welke tools kun je daarvoor inzetten? Tijd voor reflectie, maar wanneer?

Peter Laros is hogeschooldocent bij de Master Educational Needs van Fontys Hogescholen. De afgelopen jaren heeft hij zich gespecialiseerd in het oplossingsgerichte werken, die maakt dat je ondanks de zwaarte van de problematiek altijd naar mogelijkheden blijft zoeken. Eerder publiceerde hij met Arriette Riezebos-de Groot de TIBtool ‘Zet je collega’s in beweging’.


Het boek zoek de balans in je werk van Peter Laros is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 23,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Peter Laros boeken - Zoek de balans in je werk
ISBN 9789463171496
VERSCHENEN 04-02-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Instondo
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
23,50
Bestel