Peter Holst - Komt een kankercel bij de dokter

Behalve het signaleren van verhoogd vóórkomen van kanker in West-Europa wil dit boek ook een aanzet geven tot het voorkómen - de preventie - van kanker en andere chronische ziekten, die zich op daaropvolgende leeftijd voordoen.

Sinds de jaren vijftig van de 20e eeuw is het intensief fokken in de veehouderij sterk toegenomen. Een toename die gelijke tred houdt met de recente toename van de kankersterfte.

Ontbossing voor productie van palmolie en sojabonen en verkoop aan de intensieve veehouderij, verkoop van vismeel aan rundvee-, varkens- en pluimvee-boerderijen vernietigt de ecosystemen.

De oceanen bedekken 71 procent van het aardoppervlak en produceren tot 70% van onze zuurstof. Op het land kunnen 250.000 verschillende plantenrassen verbouwd worden en in de oceanen zijn er nog eens 20.000 verschillende soorten, inclusief zeewier, rijk aan omega-oliën.

Wij mensen kunnen ons niet inbeelden dat de kosmos met al zijn sterrenstelsels er is om alleen de aarde met zijn bewoners in stand te houden. Wij zijn het paradijs niet uitgezet, en de tijd dringt om van onze planeet die voor 90% uit water bestaat iets moois te maken.Peter Holst boeken - Komt een kankercel bij de dokter
ISBN 9789402164640
PAGINA’S 87
VERSCHENEN 16-10-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Brave New Books
Levertijd: ongeveer 3-5 werkdagen
35,00
Bestel