Peter H.C. Hintzen, Jo L.M. Coenen - Elementaire kennis Bedrijfsadministratie 1 theorieboek

Elementaire kennis bedrijfsadministratie deel 1 - theorieboek

Deskundigheid staat voorop binnen de financieel-administratieve beroepen. Met het materiaal van Financieel.info leer je de juiste kennis en vaardigheden om aan de slag te gaan in de financiële wereld. Financieel.info is in te zetten binnen de mbo-opleidingen Financieel Administratieve Beroepen (FAB) voor niveau 3 en 4 en is afgestemd op de toets- en examenmatrijzen van Stichting Praktijkleren.

In dit theorieboek staat de boekhoudkundige cyclus centraal. Van de openingsbalans, het grootboek, een journaal, een kolommenbalans tot en met de winst-en-verliesrekening. Je maakt kennis met het decimale rekeningschema en het boeken van mutaties met btw. Vervolgens worden enkelvoudige journaalposten in de dagboeken uitgelegd en komen de subadministraties debiteuren, crediteuren en voorraad aan bod. In het laatste hoofdstuk komt de afdracht btw aan de orde.

Bij dit theorieboek hoort het werkboek Elementaire kennis bedrijfsadministratie deel 1. Elementaire kennis bedrijfsadministratie deel 1 is de basis voor Elementaire kennis bedrijfsadministratie deel 2.

Edu’Actief maakt werk van onderwijs

Edu’Actief wil jongeren helpen zich te ontwikkelen tot echte vakmensen. Om werk te maken van onderwijs, zoeken we de samenwerking op met docenten, studenten en het bedrijfsleven. Dankzij dat netwerk kunnen we vernieuwende leermiddelen maken die aansluiten op de behoefte van de beroepspraktijk.


Het boek elementaire kennis bedrijfsadministratie 1 theorieboek van Peter H.C. Hintzen, Jo L.M. Coenen is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 43,25 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Peter H.C. Hintzen, Jo L.M. Coenen boeken - Elementaire kennis Bedrijfsadministratie 1 theorieboek
ISBN 9789037252484
VERSCHENEN 11-04-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Edu'Actief
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
43,25
Bestel

Andere boeken van Peter H.C. Hintzen, Jo L.M. Coenen