Peter Bosman - Vinkgids

Ontdek de vogel top 100 en vink ze af. Strand, zee, duinen, bossen en polders. Het gebied rond Bergen heeft het allemaal. En daardoor staat deze gemeente al jaren in de top 3 van vogelgebieden. Bijna nergens anders zijn zoveel verschillende vogels te zien. We maakten er een film én een boek over.

Maar waar zijn die vogels dan?

Je ziet ze pas als je er op gaat letten. En dan ontdek je dat het er heel veel zijn. Met deze gids ontdekt u welke vogels er per gebied te vinden zijn en wat hun eigenaardigheden zijn. U houd precies bij welke vogels u heeft gezien.

Voor vogelaars

Deze gids is het een must voor elke vogelaar van beginner tot ervaren vogelkenner. Want naast de foto's waaraan u vogels herkent vindt u een schat aan wetenswaardigheden over gewone vogels en vreemde vogels.

Ook geschikt voor kinderen?

Jazeker, kinderen leren sneller dan de meeste volwassenen. Ze kennen bijvoorbeeld met gemak honderd pokemon poppetjes uit hun hoofd. Een paar vogels herkennen moet dan geen enkel probleem zijn. Iedere keer dat u een nieuwe vogel herkent kunt u het hokje afvinken. Voor u het weet is de verzameling compleet. Wie het eerste een vol boekje heeft is de winnaar. En de beloning is groot, u wint een leuke tijd in de natuur én u oefent uw diepste jaag- en verzamelinstincten op een diervriendelijke manier.

publimix.nl

Recensie door Evert Groot

Ik heb er inmiddels een stuk of acht vogelgidsen. Veel van de gidsen zijn heel goed maar vaak een beetje saai. Dit boekje bevat een top honderd. Maar vooral de wetenswaardigheden die de schrijver heeft gevonden zijn erg leuk. De hokkers en wippers, de afgrijselijke smaak van de ijsvogel, erg leuk boek. Een aanrader, zeker ook geschikt voor niet-vogelaars.

Flespost

Recensie door A. Gomes

Dat een boek informatief én leuk kan zijn bewijst deze Vinkgids. Het leest lekker weg en er staan erg aantrekkelijke foto's in. Bevat ook nuttige informatie waar je ze vogels kunt zien.


Het boek vinkgids van Peter Bosman is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 12,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Peter Bosman boeken - Vinkgids
ISBN 9789086710539
PAGINA’S 108
VERSCHENEN 23-02-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Natuur & Techniek
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
12,95
Bestel