Pen Stewart - Wintercode

Al eeuwen bewaart de Orde van Winterkinderen het machtsevenwicht tussen de mensen van het Paternaat en de oorspronkelijke rassen van Laersinweld. Chloë Sol Ramsey staat op het punt om haar eindtesten te doen en definitief toe te treden tot de Orde.

Maar dan slaat het noodlot toe.

Chloë is het doelwit van een klopjacht en moet vluchten. Bijgestaan door haar voormalige geliefde en de laatste halfling van Laersinweld probeert Chloë haar achtervolgers voor te blijven.

Niets is echter wat het lijkt. Het verborgen verleden van Chloës metgezellen keert zich tegen haar en alles wat ze liefheeft. Kan Chloë de juiste keuzes maken om de balans tussen de verschillende volkeren te herstellen? Of zullen de gevolgen van die keuzes haar hele wereld vernietigen?


Het boek wintercode van Pen Stewart is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Pen Stewart boeken - Wintercode
ISBN 9789492099303
PAGINA’S 440
VERSCHENEN 06-12-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Quasis Uitgevers
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,95
Bestel

Andere boeken van Pen Stewart

 • Pen Stewart - Opgejaagd
  Pen Stewart - Opgejaagd

  Londen, 1868. Platgebrande huizen. Scotland Yard-agenten Valentino en James volgen een spoor dat hen leidt naar één man. Wanneer ze in de smeulende resten het dagboek van Willoughby Walsingham vinden, wordt het hun duidelijk dat er wezens bestaan waar ze geen idee van hebben.…

  Lees meer...
    5,95
 • Pen Stewart - Wintercode
  Pen Stewart - Wintercode

  Al eeuwen bewaart de Orde van Winterkinderen het machtsevenwicht tussen de mensen van het Paternaat en de oorspronkelijke rassen van Laersinweld. Chloë Sol Ramsey staat op het punt om haar eindtesten te doen en definitief toe te treden tot de Orde. Maar dan slaat het noodlot toe…

  Lees meer...
    9,99