Pauline Moulin - Bierwandelboek België

Een verfrissende manier om België te ontdekken


Liefhebbers van lekker bier en aantrekkelijke wandelingen, dit boek is voor jullie! Het bevat 40 wandelingen in Belgie?, die uitgekozen zijn omwille van de natuur of ander moois langsheen de route, en niet

in het minst omwille van hun eindpunt: elke wandeling brengt je vlakbij een brouwerij of een cafe?/brasserie waar je op adem kunt komen bij het genot van een bijzonder lokaal of artisanaal bier.

Zo leidt dit boek je door de aantrekkelijke omgeving rond Luik naar de abdij van Val Dieu, of door het glooiende Vlaams Brabant naar de brouwerij 3 Fonteinen. Elke Belgische provincie, van Antwerpen tot Luxemburg, komt aan bod.

Bij elke wandelroute wordt de nodige informatie gegeven, zoals de moeilijkheidsgraad, de duur, bereikbaarheid met het openbaar vervoer en bezienswaardigheden onderweg. En ook de bieren, van de bittere tot de meer zoete, worden met zorg beschreven volgens hun kleur, neus en smaak. Achteraan in het boek vind je verschillende indexen waarin de wandelingen alfabetisch staan opgesomd volgens vertrekplaats, regio en moeilijkheidsgraad, en waarin ook de bieren alfabetisch gerangschikt zijn.


Het boek bierwandelboek belgië van Pauline Moulin is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 22,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Pauline Moulin boeken - Bierwandelboek België
ISBN 9789460582448
PAGINA’S 224
VERSCHENEN 18-03-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Luster Uitgeverij
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
22,95
Bestel