Paul van Bodengraven, Marco Barten - Wandelen in Smaland

Zuidoost-Zweden


Gids met 23 dagwandelingen in de provincie Småland, zuidoost Zweden

Een kustlijn met honderden eilanden en eilandjes voor de deur; uitgestrekte, stille bossen waar je zomaar een eland tegen het lijf kunt lopen; volop mogelijkheden om je wandelingen af te wisselen met een dagje cultuur en historie snuiven. Wild en toch toegankelijk, afgelegen en toch goed bereikbaar, landelijk maar toch dichtbij de bewoonde wereld; in Småland vind je het allemaal.

Struin door bossen, langs meren en over de landerijen van keuterboeren. Pauzeer op een heuveltop en geniet van het uitzicht. Zwem in het heldere water van een van de vele meren of bezoek een van de vele kleine openluchtmusea die je in bijna elk dorp vindt. Beklim een berg, ontdek een eiland of treed in de voetsporen van bekende Zweden. Geniet van al het goede dat Zuid-Zweden te bieden heeft: natuur, rust, ruimte. En toch de nabijheid van levendige steden en gezellige dorpen.

In deze gids wijzen we je met 23 wandelingen de weg naar de mooiste plekjes. Ontdek de natuur en het platteland te voet. Beleef zuid-Zweden in je eigen tempo en ontdek zelf de charmes van Småland. Er is maar een risico: je zou er zo maar verslaafd aan kunnen raken!


Het boek wandelen in smaland van Paul van Bodengraven, Marco Barten is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 16,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Paul van Bodengraven, Marco Barten boeken - Wandelen in Smaland
ISBN 9789078194347
PAGINA’S 116
VERSCHENEN 11-01-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER One Day Walks
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
16,95
Bestel

Andere boeken van Paul van Bodengraven, Marco Barten