Patty Jongemaets - Deugdenyoga

Een gids voor een bewust, gezond en gelukkig leven


Deugdenyoga is een persoonlijk en inspirerend boek voor wie yoga beoefent en voor wie yogales geeft. Het is opgebouwd rond twaalf deugden, bijvoorbeeld openheid, begrip en zelfvertrouwen. Een hoofdstuk start met een persoonlijke inleiding door yogadocente Patty Jongemaets. Zij geeft bij elke deugd toepasselijke tips op het gebied van ademhaling, voeding en wellness. Daarna volgt een volledige yogales met ademhalingsoefeningen, mantra's, meditaties en yoga-oefeningen, zoals De Hartopener, De Kaars en De Halve Maan. Patty combineert diverse yogavormen. Bij moed komt naar verhouding meer Kundalini yoga aan bod; bij vriendelijkheid of mededogen meer Hatha yoga.

Deugdenyoga is door Patty Jongemaets zelf ontwikkeld. Ze geeft sinds vorig jaar de officiële beroepsopleiding Deugdenyoga Docent, vanuit haar praktijk Dolfijn Wellness aan De Nieuwe Meer in Amsterdam.

Patty Harpeneau zegt over Deugdenyoga:

"Je kunt pas iets aanbevelen als je het zelf ervaren hebt. Dit boek is een cadeau! Het is duidelijk, mooi vormgegeven en Patty weet waar ze het over heeft. Naast haar leven als een onverdroten enthousiaste en gepassioneerde yoga-expert, is zij een geestig en wijs mens. Dat heb ik tijdens de yogalessen bij Patty aan den lijve ondervonden. Ik zegen haar boek met de mooiste mantra die ik ken: 'Simply allow it all to unfold.' Dat zal de lezer van Deugdenyoga zeker gaan meemaken."

Je kunt bij het boek via de website www.dolfijnwellness.nl twee kleine kristallen ontvangen. Op bladzijde 308 staat waar deze voor staan en wat je ermee kunt doen.


Het boek deugdenyoga van Patty Jongemaets is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 32,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Patty Jongemaets boeken - Deugdenyoga
ISBN 9789081223898
PAGINA’S 316
VERSCHENEN 01-04-2012
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER ACT on Virtues
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
32,50
Bestel

Andere boeken van Patty Jongemaets