Patty Jongemaets - Chakrayoga voor kinderen

CHAKRAYOGA VOOR KINDEREN

Dit boek leert je over chakra's en geeft yogadocenten inspiratie voor zeven volledige lessen Chakrayoga voor kinderen en tieners. In het laatste, extra lange hoofdstuk, staat beschreven hoe je de yogi's kunt meenemen op een regenboog avontuur. Je kunt de ideeën ook gebruiken voor yogalessen voor volwassenen. Ouders, kinderen en tieners kunnen dit boek thuis gebruiken.

Chakra's zijn niet zichtbaar in het lichaam. Je kunt wel leren om hun energie te ervaren. Ieder chakra heeft een eigen thema, kleur, element, emotie en plek in het lichaam. Wanneer de energie van een of meer chakra's is geblokkeerd, kan dat klachten geven. Wanneer de energie goed door de chakra's stroomt komen de positieve eigenschappen, deugden die je van nature bezit, te voorschijn. Je ontwikkelt een zelfbewuste levenshouding.

Patty Jongemaets heeft Deugdenyoga ontwikkeld. Dit is haar vierde boek. Het resultaat is wederom een schat aan wijsheid, inspirerende lessen, oefeningen en tips om de chakra's én deugden samen in balans te brengen.

BewustZijn Online over Deugdenyoga voor kinderen:

'Patty's onuitputtelijke enthousiasme en energie vind je compleet terug in haar boeken.'

Yoga Magazine over Deugdenyoga I:

'Een praktisch doe-boek, handig om je eigen oefeningen te doen of om een yogales mee op te bouwen.'


Het boek chakrayoga voor kinderen van Patty Jongemaets is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 32,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Patty Jongemaets boeken - Chakrayoga voor kinderen
ISBN 9789492094018
VERSCHENEN 01-09-2015
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER ACT on Virtues
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
32,50
Bestel

Andere boeken van Patty Jongemaets