Patty Harpenau - A Happy Way of Life

De lifestyle en zeven wetten van meditatie


Een levenscursus als totaalpakket

A Happy Way of Life is een doe- voel en leefboek. In dit werkboek vind je een gehele levenscursus als totaalpakket: Een lifestyle, de zeven wetten van meditatie en de codes van geluk.

Een complete cursus met de theorie, praktijk en de zeven wetten van meditatie

Een Lifestyle met de codes van geluk

Een weekprogramma met elke dag van de week een workshop en een geleide meditatie

Een website www.ahappywayoflife.com waar je de meditaties kunt beluisteren en aanvullende informatie op kunt vinden.

Een levenscursus als totaalpakket

A Happy Way of Life is een doe- voel en leefboek. In dit werkboek vind je een gehele levenscursus als totaalpakket: Een lifestyle, de zeven wetten van meditatie en de codes van geluk.

Leren mediteren

In het eerste deel leer je goed en gedegen mediteren, gewoon thuis op je eigen bank of achter je bureau op je werk. Maar dan komt het: met meditatie kun je veel meer dan je denkt want naast balans en rust, ontspanning en welzijn, leert dit boek je ook een weg naar geluk.

De Lifestyle van geluk

In deel twee vind je op elke dag van de week een workshop die je de code van de dag leert zodat je deze kunt toepassen op je eigen leven. Dan volgen de inzichten en oefeningen en sluit je de dag af met een geleide meditatie.

Reisadvies ?Je kunt het boek eerst compleet door- of uitlezen en dan het weekprogramma per dag volgen. Als je dit programma zeven weken volgt ken je de codes van geluk, de ins en outs van meditatie en als je er tijd en aandacht voor maakt schrijf je het verhaal van je levensgeluk: weet je wie je bent, wat je wilt, wat je levensdoel is en heb je een flinke boost gekregen in je persoonlijke ontwikkeling en groei.


Het boek a happy way of life van Patty Harpenau is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Patty Harpenau boeken - A Happy Way of Life
ISBN 9789082492538
PAGINA’S 162
VERSCHENEN 01-11-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Patty Harpenau
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,95
Bestel

Andere boeken van Patty Harpenau