Patricia van der Broek - Belast verleden

Als de jonge advocaat Ozan Özkan spoorloos verdwijnt tijdens een heiweekend, buigt rechercheur Thiemo Ravenhorst zich in Belast verleden met zijn team over de zaak. Heeft de verdwijning te maken met homofoob geweld of de aanstaande fusie van het kantoor waar Ozan werkt?

Al snel blijkt de verdwijning de opmaat naar meer ellende. In Ravenhorsts zoektocht naar de waarheid vallen er meer slachtoffers en lijkt iedereen iets te verzwijgen. En wanneer ook zijn nieuwe collega minder evenwichtig lijkt dan hij dacht, wordt het zaak om de onderste steen boven te krijgen.

Auteur Patricia van der Broek (1965) combineert schrijven met haar baan als communicatieadviseur in de verstandelijk gehandicaptenzorg met het schrijven van thrillers. In 2014 debuteerde zij met 'Dodelijk bedrog'. Nu zet ze thrillerliefhebbers opnieuw op het verkeerde been met het spannende 'Belast verleden'.


Het boek belast verleden van Patricia van der Broek is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 18,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Patricia van der Broek boeken - Belast verleden
ISBN 9789491773655
PAGINA’S 336
VERSCHENEN 20-06-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Palmslag
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
18,95
Bestel

Andere boeken van Patricia van der Broek