Pascal Coppens - China's New Normal

Hoe China de standaard zet voor innovatie


Wie denkt aan technologie en innovatie komt haast automatisch bij Amerikaanse bedrijven als Google, Apple, Facebook, Tesla of Amazon uit. Die associatie zorgt voor een enorme blinde vlek. Terwijl de wereld kijkt naar wat er in Silicon Valley gebeurt, raast er ook in China een innovatietrein voorbij. Baidu, Alibaba en Tencent zijn intussen gekende namen van het fast and furious innovatieve China, maar zij vormen slechts het topje van de ijsberg.

Pascal Coppens neemt de lezer mee doorheen acht industrieën. Voor elk van deze domeinen toont hij hoe China een new normal creëert dat voor ons vaak nog als sciencefiction klinkt. De rode draad doorheen elk van deze verhalen is China’s leidende positie in de ontwikkeling en implementatie van artificiële intelligentie.

China’s New Normal biedt een opzienbarende inkijk in het nieuwe China en zijn potentieel voor de rest van de wereld. Het is een must-read voor iedereen die, persoonlijk of professioneel, bekommerd is om disruptie, want die zal de komende jaren ontegensprekelijk door China geïnspireerd zijn.


Het boek china's new normal van Pascal Coppens is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 30,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Pascal Coppens boeken - China's New Normal
ISBN 9789463371940
PAGINA’S 240
VERSCHENEN 13-05-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Pelckmans Pro
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
30,00
Bestel

Andere boeken van Pascal Coppens