Paco Roca - La Casa

Met dit intieme verhaal verwerkt Paco Roca de dood van zijn vader. Een afscheidsgeschenk, het laatste gesprek tussen een zoon en zijn vader.

Met dit intieme verhaal verwerkt Paco Roca de dood van zijn vader. Een afscheidsgeschenk, het laatste gesprek tussen een zoon en zijn vader.

Een jaar na de dood van hun vader, keren zijn 3 kinderen terug naar het vakantiehuis van hun gezin met de intentie het te verkopen. Maar tussen het leegruimen en opknappen door komen niet alleen oude herinneringen naar boven, maar ontvouwen zich ook dromen van een mogelijke toekomst. Langzaam groeit het besef dat ze met de verkoop niet alleen de herinnering aan hun vader zullen verliezen, maar ook een stuk van hun eigen leven.

Beste Spaanse strip van 2016 (Zona Cómic stripboekwinkels)

Beste strip van 2016 (Le Parisien)

Winnaar Grote Prijs 2017 (Romica, stripbeurs van Rome)

Paco Roca is een van de belangrijkste gezichten van de moderne Spaanse strip. Hij brak door in 2007 met het ontroerende Rimpels, zijn eerste graphic novel. Het werd een internationale bestseller, won meerdere prijzen en werd zelfs uitgewerkt tot een prijswinnende tekenfilm. Sindsdien heeft hij meerdere graphic novels gemaakt, waarmee hij regelmatig in de prijzen viel. La Casa is zijn meest recente werk.

La Casa wordt door wijlen uitgever Guus van Sonsbeek postuum opgedragen aan zijn zoon Dante.


Het boek la casa van Paco Roca is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 22,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Recensies & Video’s over "La Casa"

Paco Roca boeken - La Casa
ISBN 9789082410747
PAGINA’S 132
VERSCHENEN 14-06-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Soul Food Comics
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
22,50
Bestel

Andere boeken van Paco Roca