P. Weisfelt - PM-reeks De wetten van stam

De oerwetten van het systeem en de consequenties voor individu, groep en organisatie


In De wetten van de stam staat de schrijver stil bij de evolutie van systemen om meer te kunnen begrijpen van de krachten die vrijkomen in de ontmoeting tussen individu en systeem. Piet Weisfelt beschrijft welke krachten spelen in de ontmoeting tussen individu en systeem. Vervolgens wordt uitgewerkt hoe men deze krachten in moderne organisaties kan onderkennen en hanteren. Daarmee wil het boek bijdragen aan wezenlijke veranderingen in de moderne organisatie. De wetten van de stam is het eerste boek van een serie van 3. Alle 3 de boeken hebben betrekking op de ontwikkeling van gezondheid in systemen. Ieder boek heeft daartoe een eigen invalshoek.

Dit eerste deel beschrijft de betekenis van de oerwetten van systemen. Het tweede boek, De geheimen van de groep (verschijningsdatum: December 2005), behandelt de krachten die vrijkomen in het groepsdynamische proces waaraan alle systemen onderhevig zijn. Het derde boek (verschijningsdatum: 2006), De ziel van het systeem, gaat in op de ontwikkeling van ziekte en gezondheid binnen systemen.

Dit is een boek voor opleiders, trainers, coaches, adviseurs en leidinggevenden die zich bezighouden met het optimaliseren van het functioneren van groepen en organisaties.P. Weisfelt boeken - PM-reeks De wetten van stam
ISBN 9789024417216
PAGINA’S 246
VERSCHENEN 12-11-2005
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Boom/Nelissen
Levertijd: ongeveer 3-5 werkdagen
42,75
Bestel

Andere boeken van P. Weisfelt