P. van der Kraan, A.J. van den Herik, N.A. Broer, A. Pals - Leren om te leven 1 Handleiding

Nu de catechesemethode 'Leren om te Leven' met de uitgave van deel 5 (voor belijdeniscatechese) sinds 2006 compleet is, wordt gewerkt aan het restylen van de eerdere lesboeken gedurende een aantal jaren. De lesboeken krijgen een nieuw omslag, te vergelijken met de omslag van deel 5. Tegelijk worden de lesboeken grondig herzien en waar nodig herschreven of aangevuld. Parallel daaraan worden ook de handleidingen bij de desbetreffende delen herzien. Als eerste zullen de delen 1a en 1b met bijbehorende handleiding in 2007 in herziene vorm verschijnen.

Tegelijkertijd zal er te zijner tijd bij deze lesboeken/handleiding een dvd worden uitgegeven met voor elke les een powerpointpresentatie. Nu de catechesemethode 'Leren om te Leven' met de uitgave van deel 5 (voor belijdeniscatechese) sinds 2006 compleet is, wordt gewerkt aan het restylen van de eerdere lesboeken gedurende een aantal jaren. De lesboeken krijgen een nieuw omslag, te vergelijken met de omslag van deel 5. Tegelijk worden de lesboeken grondig herzien en waar nodig herschreven of aangevuld. Parallel daaraan worden ook de handleidingen bij de desbetreffende delen herzien. Als eerste zullen de delen 1a en 1b met bijbehorende handleiding in 2007 in herziene vorm verschijnen.

Tegelijkertijd zal er te zijner tijd bij deze lesboeken/handleiding een dvd worden uitgegeven met voor elke les een powerpointpresentatie.


Het boek leren om te leven 1 handleiding van P. van der Kraan, A.J. van den Herik, N.A. Broer, A. Pals is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 89,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


P. van der Kraan, A.J. van den Herik, N.A. Broer, A. Pals boeken - Leren om te leven 1 Handleiding
ISBN 9789058297631
PAGINA’S 200
VERSCHENEN 21-02-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Groen
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
89,00
Bestel

Andere boeken van P. van der Kraan, A.J. van den Herik, N.A. Broer, A. Pals