P. Rosewell Moore - Levenslessen uit de Schuilplaats

Een blik in het hart van Corrie ten Boom


Corrie ten Boom heeft een diepe impressie gemaakt op miljoenen mensen. Haar boek ?De Schuilplaats? is een internationale bestseller geworden. Met haar vele toespraken heeft zij talloze harten geraakt. En nu nog, zoveel jaren na haar overlijden in 1983, klinkt haar boodschap even fris als altijd.

Wat maakt haar zo bijzonder? Als iemand daar iets over kan vertellen, is het Pam Rosewell Moore wel. Zij is Corries vaste begeleidster geweest tijdens de laatste zeven jaren van haar leven. Pam laat ons lezen hoe het geloof van Corrie werd gevormd en hoe ze daaraan uiting gaf, ook in de Tweede Wereldoorlog.

De vanzelfsprekendheid van Corries vertrouwen in Jezus Christus heeft Pam altijd geboeid. Hoe was deze vitale oude dame daaraan gekomen? Pam ging spitten in de familiegeschiedenis en vond daar aanwijzingen. Het bleken levenslessen te zijn.


Het boek levenslessen uit de schuilplaats van P. Rosewell Moore is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 16,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


P. Rosewell Moore boeken - Levenslessen uit de Schuilplaats
ISBN 9789060673959
PAGINA’S 281
VERSCHENEN 22-04-2008
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Stichting Uitgeverij Gideon
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
16,95
Bestel