P. D. Bramsen - Koning vol Majesteit

Zijn Koninkrijk werd gestolen. Maar Hij neemt het terug.


'Koning vol majesteit' vertelt het verhaal van de eeuwige Koning in zeventig sleutelscènes. Deze vertelling zal mensen van alle leeftijden inspireren.

Mensen houden van verhalen. Van verhalen met een goede afloopt, van intriges waarbij het goede het kwade overwint. De oude boeken van de profeten vertellen een oorspronkelijk verhaal vol romantiek en bevrijding, waarin het goede op zeer onverwachte wijze een einde maakt aan het kwade. Dit oude, meest gelezen verhaal met zijn verheven personages en epische wendingen,

gaat over een Koning en zijn geheime plan om zijn opstandige onderdanen uit het koninkrijk van de duisternis te bevrijden en ze in staat te stellen om nog lang en gelukkig met Hem te kunnen leven in zijn Koninkrijk van licht. Maar is dit verhaal echt gebeurd? Of gaat het om een fantasieverhaal? Dit

rijk geïllustreerde verhaal geeft een duidelijk antwoord. Ervaar het verhaal. Bezoek de koninkrijken. Ontmoet de Koning. En beslis. 'Koning vol majesteit' vertelt het verhaal van de eeuwige Koning in zeventig sleutelscènes. Deze vertelling zal mensen van alle leeftijden inspireren. Bij iedere scène heeft Arminda San Martin prachtige tekeningen gemaakt.


Het boek koning vol majesteit van P. D. Bramsen is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 12,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


P. D. Bramsen boeken - Koning vol Majesteit
ISBN 9789492959133
PAGINA’S 176
VERSCHENEN 13-06-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Scholten Uitgeverij B.V.
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
12,50
Bestel