P.C. Van Arnhem - Minnelijke Onteigening

Eerste hulp voor ondernemers


MINNELIJKE ONTEIGENING, Eerste hulp voor ondernemers

Voor de aanleg van wegen, industrieterreinen, woonwijken of natuurgebieden heeft de overheid grond nodig. De overheid is verplicht te onderhandelen met de eigenaar. Het onderhandelingsproces wordt minnelijke onteigening genoemd. Negen van de tien keer lukt het een deal te bereiken zodat een gerechtelijke procedure wordt voorkomen.

De vastgoedeigenaar heeft in beide gevallen recht op volledige vergoeding van zijn schade. Hoe dat in de praktijk precies gaat, wordt beschreven in dit boek. Voor het eerst is er een naslagwerk voor de ondernemer met cruciale informatie over alle vergoedingsregels uit de minnelijke onteigeningspraktijk.

Drs. P.C. van Arnhem is onteigeningsmakelaar. Hij heeft in de loop der jaren talloze ondernemers bijgestaan als belangenbehartiger bij minnelijke onteigening. Verder is hij 175 keer benoemd als deskundige door tien verschillende rechtbanken. Hij is ook schrijver van het standaardwerk ‘Taxatieleer Vastgoed’. Voor meer informatie en voor contact met de schrijver: www.minnelijke-onteigening.nl.

Uitgever: STEENHUIJS


Het boek minnelijke onteigening van P.C. Van Arnhem is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 37,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


P.C. Van Arnhem boeken - Minnelijke Onteigening
ISBN 9789082480368
PAGINA’S 136
VERSCHENEN 10-04-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER STEENHUIJS
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
37,50
Bestel

Andere boeken van P.C. Van Arnhem