Otto Remmelt Bos - 7 uur...77 vragen...

Vraag & antwoord met Jezus Christus


Nadat ik een aantal mensen uit mijn directe omgeving dit boek had laten lezen kreeg ik heel verschillende reacties. Al deze mensen wil ik bedanken voor hun meningen en adviezen.

De manier waarop dit boek tot stand kwam liet niet toe dat er teveel aan de inhoud werd gesleuteld. Alles wat in de antwoorden op de vragen aan bod komt is terug te vinden in de Bijbel.

Dat het geheel niet altijd gemakkelijk te lezen is en soms niet zo simpel te begrijpen als ik zou hebben gewild daar leg ik mij bij neer. Vooral wanneer je niet gelooft of Gods Woord niet goed kent kun je het als lezer soms als raadselachtig ervaren. Probeer dan om alles wat je niet begrijpt of wat je niet bekend voor komt terug te vinden in Zijn Woord, de Bijbel. Er zal dan alsnog een wereld voor je opengaan. Heb elkaar lief. En zoek zelf naar Jezus. Na ruim 35 jaar te hebben geleefd als een multi-verslaafde heb ik, in diepe wanhoop, naar Jezus Christus geschreeuwd. “Als je echt bent God, HELP MIJ DAN ALSJEBLIEFT ! IK GEEF HET OP, IK KAN HET NIET ZELF !”

Hij kwam. Hij hield Zijn woord. Hij heeft enorm veel geduld met mij gehad. En nu kan ik vol overtuiging zeggen: “Ik wil nooit meer zonder Hem leven.”

Otto R. Bos


Het boek 7 uur...77 vragen... van Otto Remmelt Bos is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 14,38 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Otto Remmelt Bos boeken - 7 uur...77 vragen...
ISBN 9789463189354
PAGINA’S 103
VERSCHENEN 09-10-2015
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: zachte kaft.
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Heijink
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
14,38
Bestel

Andere boeken van Otto Remmelt Bos