Onno van de Weteringh - Omkijken

Verhalen uit een episode uit mijn leven


'Omkijken' is een boek met de beste blogs van het afgelopen jaar uit het leven van Onno van de Weteringh. De verhalen beschrijven zijn leven in een periode, waarin zowel aan een succesvolle loopbaan als aan een intens huwelijk in korte tijd vanuit eigen overtuiging een einde kwam. Een kantelpunt in een mensenleven. De dagelijkse ontwikkelingen in zijn leven heeft hij elegant en luchtig gekoppeld aan inspirerende visies, fotografie, sport, muziek, (oosterse) wijsheden en muziek.

Hij weet steeds verrassende wendingen te creëren en te inspireren door te associëren. De velduil op de omslag is bekroond als foto van het jaar in 2015. Het voorwoord is geschreven door Roy Heiner, zeiler, olympische medaillewinnaar en winnaar van de Volvo Ocean Race. Zowel in de fotografie als in de zeilsport is omkijken een noodzakelijke kwaliteit om te kunnen winnen. 'Omkijken' is een boek om met plezier te lezen en je vooral te laten verrassen.


Het boek omkijken van Onno van de Weteringh is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 15,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Onno van de Weteringh boeken - Omkijken
ISBN 9789065235510
PAGINA’S 116
VERSCHENEN 29-04-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Brug, Uitgeverij Van
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
15,00
Bestel