Gratis thuisbezorgd door PostNL

PostNL kleinBoek-plus.nl bezorgt bijna altijd gratis. Alleen voor bestellingen onder de € 10 vragen wij een kleine bijdrage in de verzendkosten. Deze kosten worden vermeld op het moment dat u gaat bestellen. Onze bestellingen worden bezorgd door PostNL. Afhankelijk van de dikte van het pakket wordt dit als brievenbuspost of pakketpost aangeboden.

In Belgie is de bezorging bij bestellingen boven € 10 ook gratis.

 

 

Op werkdagen voor 23:00 besteld, volgende dag bezorgd

De meeste boeken kunnen wij binnen 24 uur leveren. Voor 23.00 besteld, dan ontvangt u de boeken de volgende werkdag. Voor boeken van buitenlandse uitgevers geldt een levertijd van ongeveer 5 werkdagen. De levertijd is echter altijd een indicatie, door bijvoorbeeld meerdere bestellingen van een bepaald boek in korte tijd kan de levertijd soms afwijken. Mocht de levertijd onverhoopt langer zijn dan verwacht dan kunt u de bestelling bij ons altijd annuleren.

 

Betalen via iDEAL

Online boeken bestellen, betalen via iDEAL

Betalen via iDEAL is snel en veilig. U betaalt via internetbankieren van uw eigen bank. Uw bestelling wordt daarna direct in behandeling genomen.

 

Betalen via overboeking

U maakt zelf het bedrag van uw bestelling over. Uw bestelling wordt na ontvangst van de betaling in behandeling genomen. De betalingen worden iedere ochtend rond 8:00 uur verwerkt. De levertijd is bij deze betaalmethode meestal 1 werkdag langer.

 

Groot assortiment

Het totale assortiment van Boek-plus.nl bestaat uit honderdduizenden titels. Ruim 70.000 daarvan kunnen binnen 24 uur geleverd worden. Voor de overige titels geldt een levertijd van enkele werkdagen.

 

Meer informatie? Lees onze veelgestelde vragen.