Omraam Mikhael Aïvanhov - De nieuwe aarde

Methoden, formules, oefeningen, gebeden


Spiritualisten beschouwt men vaak als naïeve idealisten, niet in staat om praktische oplossingen aan te bieden voor de actuele problemen van de moderne mens. Om te voldoen aan de vraag naar bruikbare methodes om het leven van elke dag een rijkere geestelijke inhoud te geven, werd dit boek uitgegeven.

Hierin is een groot aantal eenvoudige en nuttige oefeningen verzameld, die Omraam Mikhaël Aïvanhov beschreven heeft in talrijke voordrachten. Sommige hebben betrekking op het bijna elke dag leven: voeding, ademhaling, zuivering, verhouding tot de natuur en de medemens... Andere hebben meer te maken met het geestelijk leven: meditatie, gebed, werken met de ­zonnevlecht, het Haracentrum, de aura, het verheerlijkt lichaam... Al deze tips en aanwijzingen hebben slechts één doel: het scheppen van een nieuwe hemel en een nieuwe aarde.

'In de taal van de Ingewijden, de taal van de eeuwige symbolen, - zo vertelt Omraam Mikhaël Aïvanhov - betekent een nieuwe hemel een vernieuwde filosofie, terwijl een nieuwe aarde doelt op een andere levenswijze en ­nieuwe gewoonten, als gevolg van deze mentaliteitsverandering.' Alle methodes die de lezer in dit boek aantreft kunnen juist bijdragen tot het ­verwezenlijken van deze nieuwe aarde. Vanuit het individu bekeken ­verwijst de nieuwe aarde naar een toestand van volkomen geluk en ­harmonie, ­waarnaar ieder mens verlangt. Collectief beschouwd is de nieuwe aarde een synoniem voor duurzame wereldvrede, de Gouden Tijd, de Hemel op Aarde.


Het boek de nieuwe aarde van Omraam Mikhael Aïvanhov is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 22,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Omraam Mikhael Aïvanhov boeken - De nieuwe aarde
ISBN 9789076916255
PAGINA’S 272
VERSCHENEN 06-04-2017
DRUK 3e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Stichting Prosveta Nederland
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
22,50
Bestel

Andere boeken van Omraam Mikhael Aïvanhov