Oliver Driver - Het medicijnwiel van de Sjamanen

Maak kennis met de oeroude wijsheid van de moderne Sjamaan


Open je hart voor nieuwe ervaringen met het Medicijnwiel!

Oliver Driver maakt in dit boek duidelijk hoe we met behulp van het Medicijnwiel van de Sjamanen ons ware visioen (droombeeld) kunnen vinden en ons leven ernaar kunnen inrichten.

De oeroude wijsheid en kennis van het werken met de vier windrichtingen, de twaalf manen en andere magische symbolen die de cyclus van de aarde en het leven karakteriseren, was bijna verloren gegaan, maar moderne sjamanen hebben deze herontdekt en aangepast aan onze tijd.

Hierdoor is er een krachtig en wonderbaarlijk instrument ontstaan, waarmee we kunnen ontdekken hoe we in het leven staan en wat we desgewenst kunnen veranderen. Het spel met de oerprincipes (archetypen) opent je hart voor nieuwe ervaringen en dit boek zal je onbekende facetten van je eigen wezen tonen, vooral wanneer je kunt genieten van intuitieve belevenissen.

Krachtdieren, plantengeesten en genezende mineralen helpen je hierbij om je eigen weg te volgen. De meditaties op totems, sjamanistische opstellingen en reizen worden in het Medicijnwiel van de Sjamanen tot een machtige belevenis, waaruit genezing en kracht voortkomt.


Het boek het medicijnwiel van de sjamanen van Oliver Driver is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 23,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Oliver Driver boeken - Het medicijnwiel van de Sjamanen
ISBN 9789075145588
PAGINA’S 304
VERSCHENEN 21-06-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Schors V.O.F., Uitgeverij
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
23,50
Bestel