Olga Grjasnowa - God is niet verlegen

Hammoudi, een jonge Syriër die in Parijs geneeskunde heeft gestudeerd, moet terug naar Syrië om zijn paspoort te laten verlengen. Exact op dat moment breekt in Syrië de oorlog uit en kan hij geen kant meer op. Hij besluit zich aan te melden bij het verzet tegen het Syrische regime.

Amal is een jonge actrice uit Damascus die zich ook heeft aangesloten bij de protesten tegen het regime. Hammoudi en Amal kennen elkaar niet, maar als de oorlog steeds heviger om zich heen grijpt besluiten ze allebei te vluchten. Na een levensgevaarlijke reis ontmoeten ze elkaar in Berlijn. Amal heeft inmiddels een jong meisje geadopteerd van wie de moeder de boottocht naar Europa niet heeft overleefd. Hoewel het erop lijkt dat ze in een veilig land zijn aangekomen, zijn hun problemen nog lang niet voorbij. In Duitsland worden ze gezien als niets meer dan vluchtelingen, en de toenemende vreemdelingenhaat grijpt diep in hun leven in.


Het boek god is niet verlegen van Olga Grjasnowa is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 20,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Olga Grjasnowa boeken - God is niet verlegen
ISBN 9789403102900
PAGINA’S 320
VERSCHENEN 07-06-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER De Bezige Bij
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
20,99
Bestel

Andere boeken van Olga Grjasnowa