Noor de Groot - Queen of Jetlags

Noor de Groot, beter bekend als Queen of Jetlags, breidt haar imperium uit. Eindelijk publiceert zij een boek, en wat voor een: dit is háár boek over haar magische fotowereld en tegelijkertijd jóuw persoonlijke stijlgids. Want hoe blijf je authentiek op Instagram, die droomwereld waarin iedereen elkaar kopieert? In Queen of Jetlags deelt Noor tips voor het ontdekken van je eigen stijl als beginnend influencer. Ook neemt ze je mee op reis naar haar online wereld, haar inspiratiebronnen, edits, etiquette, trends en tricks.

Wat zes jaar geleden begon als blog is inmiddels uitgegroeid tot crossmediaal platform. Noor de Groot blogt, vlogt en deelt bijna elke dag haar eigenzinnige, betoverende lifestylefoto’s. Dankzij haar persoonlijke stijl en altijd vernieuwende filterwerk telt Queen of Jetlags inmiddels bijna een miljoen volgers op Instagram, waarmee ze tot de absolute top behoort. Waar haalt ze haar oneindige inspiratie vandaan? Hoe maakt en edit ze haar foto’s? Wat zijn do’s en don’ts van Instagram? Het zijn de vragen die Noor bijna elke dag in haar inbox krijgt. In haar boek geeft ze open en eerlijk antwoord op al die vragen.

Queen of Jetlags is hét boek voor iedereen die net zo’n Instagram-feed wil krijgen als Noor.


Het boek queen of jetlags van Noor de Groot is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 20,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Noor de Groot boeken - Queen of Jetlags
ISBN 9789044639711
PAGINA’S 224
VERSCHENEN 31-05-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Prometheus
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
20,00
Bestel