Boeken over overige

 • Christy Lefteri boeken
  E-book
  Christy Lefteri - De bijenhouder van Aleppo

  ‘De bijenhouder van Aleppo’ van Christy Lefteri is het hartverwarmende liefdesverhaal van bootvluchtelingen Nuri en Afra. Als ze alles hebben verloren wat hun lief is, vlucht bijenhouder Nuri samen met zijn vrouw Afra weg uit Aleppo. Op hun reis door een… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Rebecca Skloot boeken
  E-book
  Rebecca Skloot - Het onsterfelijke leven van Henrietta Lacks

  Haar naam was Henrietta Lacks, maar de medische wereld kent haar als HeLa. In de jaren '50 werden haar kankercellen zonder dat zij dat wist bij haar weggenomen. Met behulp van deze cellen, die letterlijk onsterfelijk zijn, werden de meest uiteenlopende… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Esther van Doorne boeken
  E-book
  Esther van Doorne - De Krokettenfabriek

  'Ik was de eigenaar van de beste krokettenfabriek in Nederland. Toen ik die kreeg, veranderde alles in mijn leven. Toen ik die verloor, verloor ik alles. En daarom ben ik hier.' In Verona - de stad van pasta, opera en Valpolicella, op ruim duizend kilometer… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Juliette Vasterman boeken
  E-book
  Juliette Vasterman - Kunnen muggen dronken worden?

  100 alledaagse mysteries Zou je een geamputeerd been mee naar huis mogen nemen? Kun je tijdens het fitnessen elektriciteit opwekken? Enne wie bedacht het apenstaartje eigenlijk? Elke dag geeft nrc.next antwoord op de meest interessante, kleurrijke en spannende… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Nicole Bekhuis boeken
  E-book
  Nicole Bekhuis - Succesvol in balans

  'Succesvol in balans' vertelt het persoonlijke, waargebeurde verhaal over wat we kunnen leren als we de stroom tegen hebben en hoe een totale disbalans uiteindelijk juist kan bijdragen aan een succesvolle balans. De hoofdpersoon spreekt in haar werk en reizen… (E-book)

  Lees meer...
  22,95
 • Mart Smeets boeken
  E-book
  Mart Smeets - Prettig verslaafd

  Mart Smeets is verslaafd aan sport. Waar ter wereld hij ook komt,altijd en overal zoekt hij voeding voor deze prettige verslaving. Het zijn niet zozeer de evenementen en de sportieve prestaties die hem aantrekken, maar vooral demooie verhalen van achter de… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Klaas Hendrikse boeken
  E-book
  Klaas Hendrikse - God bestaat niet en Jezus is zijn zoon

  Na het uitkomen van zijn vorige boek, het succesvolle Geloven in een God die niet bestaat, werd hem veelvuldig de volgende vraag gesteld: En Jezus dan? Eigenlijk had Klaas Hendrikse geen zin om een boek over Jezus te schrijven: Er is over hem al meer… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Steven van der Hoeven boeken
  E-book
  Steven van der Hoeven - Je ogen verraden je

  Steven van der Hoeven groeit op als één na jongste in een christelijk gezin van acht kinderen. Twee keer per jaar is hij aan de beurt voor een verwenweek en mag hij kiezen wat er s avonds op tafel komt. Zijn moeder verdeelt haar aandacht zo goed en zo kwaad… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Julia Kang boeken
  E-book
  Julia Kang - 100% gifvrij

  Na een lang gevecht tegen overgewicht en eetstoornissen gooide Julia Kang het roer radicaal om. Ze besloot alleen nog maar natuurlijk te eten en chemische stoffen te vermijden. Kilo's viel ze af. Nu is ze al jaren op haar streefgewicht en eet nog steeds 2500,… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • George Schouten boeken
  E-book
  George Schouten - Expeditie geluk

  Een zoektocht naar zin en zen Hoe leef je een zinvol leven, en waar vinden we geluk? George Schouten ging op zoek. Expeditie geluk is het aanstekelijke en inspirerende verslag van onder meer ontmoetingen met spiritueel leiders voor de documentaires die hij… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Roos Schlikker boeken
  E-book
  Roos Schlikker - Ik wens je het onmogelijke

  Het lijkt wel een slachtoffer van de Volendamse cafébrand, roept vader Edwin als zijn dochter Bente in 2001 wordt geboren. Er blijkt iets grondig mis te zijn: grote open wonden, het vel van de beentjes gestroopt. Het ziekenhuis constateert al snel dat Bente… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Karin Kuiper boeken
  E-book
  Karin Kuiper - De camping

  Tragikomische roman van bestsellerauteur Camping Paradis in midden-Frankrijk moet de relatie van een Nederlands stel een nieuwe impuls geven. Als eigenaars proberen ze het hun gasten op alle mogelijke manieren naar de zin te maken en tegelijk hun eigen geluk… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Marianne Ras boeken
  E-book
  Marianne Ras - Waar zit die G-spot dan?

  Zijn mannen gemaakt om vreemd te gaan? Waar zit de G-spot? Waarom hebben veertigplusvrouwen de beste seks? Was is beter: een lange of een korte penis? Is sexting overspel? Botox of laat maar hangen? Bestaat monogamie? Waarom kreunen vrouwen tijdens seks? Kun… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Hans Buddingh' boeken
  E-book
  Hans Buddingh' - De geschiedenis van Suriname

  Suriname werd in 1975 onafhankelijk. Nog geen vijf jaar later pleegden militairen een staatsgreep. Daarna bepaalden de Decembermoorden, drugshandel, een binnenlandse oorlog en economische teloorgang ons beeld van het voormalige Nederlandse rijksdeel. Wat een… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Heleen Klop boeken
  E-book
  Heleen Klop - Thijs

  Heleen Klop is moeder en fotograaf uit Utrecht. In 2006 werd haar tweede zoon Thijs geboren. Een jaar later werd bij hem de ongeneeslijke stofwisselingsziekte Tay-Sachs vastgesteld. Thijs overleed op vierjarige leeftijd. Tijdens Thijs' ziekte hield Heleen een… (E-book)

  Lees meer...
  10,00
 • Stan Hollaardt, Gerard Peters boeken
  E-book
  Stan Hollaardt, Gerard Peters - Lebuïnus herontdekt

  1250 jaar Deventer. In 768 arriveert de monnik Lebuïnus vanuit Engeland in de IJsselstreek en wijdt zich aan de bekering van de Saksen. En al ontmoet hij de nodige weerstand, z#n kersteningsarbeid heeft succes. Eerst te Wilp en daarna in Deventer bouwt hij… (E-book)

  Lees meer...
  18,00
 • Thomas Verbogt boeken
  E-book
  Thomas Verbogt - Perfecte stilte

  Prachtige nieuwe roman over moed en keuzes maken Documentairemaker David Kromweg heeft geen idee hoe moedig hij is, totdat hij ineens in een gevaarlijke situatie belandt. Hij verbaast zich over zijn gedrag, hij is een ander mens dan hij dacht te zijn. En dat… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Ellen Heijmerikx boeken
  E-book
  Ellen Heijmerikx - Wij dansen niet

  Indrukwekkende roman over de vernietigende uitwerking van het geloof op een jong meisje De wereld van Janne verandert drastisch als haar ouders zich aansluiten bij een gemeenschap die hun het ware geluk voorspiegelt, als ze maar volgens bepaalde regels leven.… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Thomas L. Friedman, Michael Mandelbaum boeken
  E-book
  Thomas L. Friedman, Michael Mandelbaum - Wat is er mis met Amerika?

  In Wat is ermismet Amerika? geven de auteurs hun visie op vier dilemmas de globalisering, de revolutie in de informatietechnologie,het chronische financieringstekort en het torenhoge energieverbruik die van grote invloed zijn op de toekomst van Amerika,maar… (E-book)

  Lees meer...
  19,99
 • Sander Kuypers boeken
  E-book
  Sander Kuypers - Staatsgeheim

  Waarom moest de Amersfoortse kapper Wesam al D. in Amerika berecht worden? Wesam al D. is de eerste en tot nu toe enige terrorismeverdachte die in de VS is veroordeeld in verband met moordaanslagen met bermbommen op Amerikaanse militairen in Irak. De anders zo… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Elizabeth Ebbink boeken
  E-book
  Elizabeth Ebbink - Ik hoor het aan je stem

  De hele dag door praten we: thuis, op het werk, aan de telefoon. In al die situaties klinken we net even anders. Dat is van grote invloed op hoe we overkomen en hoe anderen op ons reageren. Wát we zeggen is ondergeschikt aan hóé we het zeggen. Gek genoeg… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Nine Pankras boeken
  E-book
  Nine Pankras - Hoe ik mijzelf halveerde

  Als Nine tegen iemand zegt dat ze anorexia heeft gehad, moet zedaarna uitleggen dat ze geen onzekere tiener was die graag dunwilde zijn. Ook had ze geen fotos vanmagere topmodellen aan demuur hangen en nee, er was zelfs geen traumatische ervaring diehet… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Saskia Profijt boeken
  E-book
  Saskia Profijt - De assistent

  Intrigerende thriller over kunst, wantrouwen en macht In Marseille is een seriemoordenaar actief met een opmerkelijke manier van werken. Hij laat zijn slachtoffers s nachts achter op plekken die overdag druk worden bezocht door toeristen. Toch duurt het soms… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Nico van der Lely, Mirelle de Visser, Joke Ligterink boeken
  E-book
  Nico van der Lely, Mirelle de Visser, Joke Ligterink - Onze kinderen en alcohol

  De Nederlandse pubers behoren tot de grootste drinkers van Europa. Wat kinderarts Nico van der Lely en kinderpsycholoog Mireille de Visser vrijwel dagelijks op hun alcoholpoli aan gevolgen van (overmatig) alcoholgebruik tegenkomen, wordt bevestigd door de… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • Sonia Faleiro boeken
  E-book
  Sonia Faleiro - Bombay Baby

  Als Sonia Faleiro een reportage over de dansbars van Bombay wil maken, denkt ze te weten wat ze daar zal aantreffen: kwetsbare vrouwen, levend onder erbarmelijke omstandigheden. Dan ontmoet ze de 19-jarige Leela: mooi, onafhankelijk en uitgesproken. Leela… (E-book)

  Lees meer...
  13,99