Boeken over overige

 • Esther van Doorne boeken
  E-book
  Esther van Doorne - De Krokettenfabriek

  'Ik was de eigenaar van de beste krokettenfabriek in Nederland. Toen ik die kreeg, veranderde alles in mijn leven. Toen ik die verloor, verloor ik alles. En daarom ben ik hier.' In Verona - de stad van pasta, opera en Valpolicella, op ruim duizend kilometer… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Rebecca Skloot boeken
  E-book
  Rebecca Skloot - Het onsterfelijke leven van Henrietta Lacks

  Haar naam was Henrietta Lacks, maar de medische wereld kent haar als HeLa. In de jaren '50 werden haar kankercellen zonder dat zij dat wist bij haar weggenomen. Met behulp van deze cellen, die letterlijk onsterfelijk zijn, werden de meest uiteenlopende… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Stan Hollaardt, Gerard Peters boeken
  E-book
  Stan Hollaardt, Gerard Peters - Lebuïnus herontdekt

  1250 jaar Deventer. In 768 arriveert de monnik Lebuïnus vanuit Engeland in de IJsselstreek en wijdt zich aan de bekering van de Saksen. En al ontmoet hij de nodige weerstand, z#n kersteningsarbeid heeft succes. Eerst te Wilp en daarna in Deventer bouwt hij… (E-book)

  Lees meer...
  17,07
 • Nicole Bekhuis boeken
  E-book
  Nicole Bekhuis - Succesvol in balans

  'Succesvol in balans' vertelt het persoonlijke, waargebeurde verhaal over wat we kunnen leren als we de stroom tegen hebben en hoe een totale disbalans uiteindelijk juist kan bijdragen aan een succesvolle balans. De hoofdpersoon spreekt in haar werk en reizen… (E-book)

  Lees meer...
  22,95
 • E-book
  Herziene Statenvertaling (bijbel)

  De Statenvertaling is nog steeds van grote waarde voor en van invloed op onze samenleving. De Nederlandse taal is echter in deze tijd enorm veranderd. Daarom is de Statenvertaling niet meer voor iedereen gemakkelijk te lezen en te begrijpen. Het hoofdbestuur… (E-book)

  Lees meer...
  19,99
 • Juliette Vasterman boeken
  E-book
  Juliette Vasterman - Kunnen muggen dronken worden

  100 alledaagse mysteries Zou je een geamputeerd been mee naar huis mogen nemen? Kun je tijdens het fitnessen elektriciteit opwekken? Enne wie bedacht het apenstaartje eigenlijk? Elke dag geeft nrc.next antwoord op de meest interessante, kleurrijke en spannende… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Mart Smeets boeken
  E-book
  Mart Smeets - Prettig verslaafd

  Mart Smeets is verslaafd aan sport. Waar ter wereld hij ook komt,altijd en overal zoekt hij voeding voor deze prettige verslaving. Het zijn niet zozeer de evenementen en de sportieve prestaties die hem aantrekken, maar vooral demooie verhalen van achter de… (E-book)

  Lees meer...
  10,99
 • Klaas Hendrikse boeken
  E-book
  Klaas Hendrikse - God bestaat niet en Jezus is Zijn Zoon

  Na het uitkomen van zijn vorige boek, het succesvolle Geloven in een God die niet bestaat, werd hem veelvuldig de volgende vraag gesteld: En Jezus dan? Eigenlijk had Klaas Hendrikse geen zin om een boek over Jezus te schrijven: Er is over hem al meer… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Steven van der Hoeven boeken
  E-book
  Steven van der Hoeven - Je ogen verraden je

  Steven van der Hoeven groeit op als één na jongste in een christelijk gezin van acht kinderen. Twee keer per jaar is hij aan de beurt voor een verwenweek en mag hij kiezen wat er s avonds op tafel komt. Zijn moeder verdeelt haar aandacht zo goed en zo kwaad… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • David Mitchell boeken
  E-book
  David Mitchell - Tijdmeters

  Op een druilerige zomerdag in 1984 ontmoet de van huis weggelopen tiener Holly Sykes een vreemde vrouw die haar in ruil voor een slok thee om 'asiel' vraagt. Pas jaren later zal Holly erachter komen wat voor asiel de vrouw precies bedoelde. Tijdmeters volgt… (E-book)

  Lees meer...
  10,99
 • Susan Gerritsen-Overakker boeken
  E-book
  Susan Gerritsen-Overakker - Let's go green

  Een groene lifestyle voor iedereen Let’s go green, de lifestylegids voor een groen, eerlijk en gezond leven geeft concrete tips voor een groene lifestyle, zet alle duurzame feiten op een rij en biedt aantrekkelijke groene alternatieven. Met deze inspiratie… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Reinjan Mulder boeken
  E-book
  Reinjan Mulder - Coffee Company

  Sinds de Max Havelaar is er niet meer zo sterk over de koffiebranche geschreven Wie zouden we zijn als we niet toevallig dat ene baantje hadden gekregen? En wie, als we niet die ene vrouw waren tegengekomen? Zouden we dan ons leven lang een kleine scharrelaar… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Heleen Klop boeken
  E-book
  Heleen Klop - Thijs

  Heleen Klop is moeder en fotograaf uit Utrecht. In 2006 werd haar tweede zoon Thijs geboren. Een jaar later werd bij hem de ongeneeslijke stofwisselingsziekte Tay-Sachs vastgesteld. Thijs overleed op vierjarige leeftijd. Tijdens Thijs' ziekte hield Heleen een… (E-book)

  Lees meer...
  10,00
 • Thomas L. Friedman, Michael Mandelbaum boeken
  E-book
  Thomas L. Friedman, Michael Mandelbaum - Wat is er mis met Amerika?

  In Wat is ermismet Amerika? geven de auteurs hun visie op vier dilemmas de globalisering, de revolutie in de informatietechnologie,het chronische financieringstekort en het torenhoge energieverbruik die van grote invloed zijn op de toekomst van Amerika,maar… (E-book)

  Lees meer...
  19,99
 • Abhijit Vinayak Banerjee, Esther Duflo boeken
  E-book
  Abhijit Vinayak Banerjee, Esther Duflo - Arm & kansrijk

  Een nieuwe visie op het bestrijden van armoede Jaarlijks worden miljarden aan overheidsgeld uitgegeven om de armsten in de wereld te helpen. Dagelijks proberen duizenden liefdadigheidsinstellingen en `ngo's de meest hulpbehoevenden een beter bestaan te geven.… (E-book)

  Lees meer...
  15,99
 • Sander Kuypers boeken
  E-book
  Sander Kuypers - Staatsgeheim

  Waarom moest de Amersfoortse kapper Wesam al D. in Amerika berecht worden? Wesam al D. is de eerste en tot nu toe enige terrorismeverdachte die in de VS is veroordeeld in verband met moordaanslagen met bermbommen op Amerikaanse militairen in Irak. De anders zo… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Julia Kang boeken
  E-book
  Julia Kang - 100% GIFVRIJ

  Na een lang gevecht tegen overgewicht en eetstoornissen gooide Julia Kang het roer radicaal om. Ze besloot alleen nog maar natuurlijk te eten en chemische stoffen te vermijden. Kilo's viel ze af. Nu is ze al jaren op haar streefgewicht en eet nog steeds 2500,… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • George Schouten boeken
  E-book
  George Schouten - Expeditie geluk

  Een zoektocht naar zin en zen Hoe leef je een zinvol leven, en waar vinden we geluk? George Schouten ging op zoek. Expeditie geluk is het aanstekelijke en inspirerende verslag van onder meer ontmoetingen met spiritueel leiders voor de documentaires die hij… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Roos Schlikker boeken
  E-book
  Roos Schlikker - Ik wens je het onnmogelijke

  Het lijkt wel een slachtoffer van de Volendamse cafébrand, roept vader Edwin als zijn dochter Bente in 2001 wordt geboren. Er blijkt iets grondig mis te zijn: grote open wonden, het vel van de beentjes gestroopt. Het ziekenhuis constateert al snel dat Bente… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Elizabeth Ebbink boeken
  E-book
  Elizabeth Ebbink - Ik hoor het aan je stem

  De hele dag door praten we: thuis, op het werk, aan de telefoon. In al die situaties klinken we net even anders. Dat is van grote invloed op hoe we overkomen en hoe anderen op ons reageren. Wát we zeggen is ondergeschikt aan hóé we het zeggen. Gek genoeg… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Michio Kaku boeken
  E-book
  Michio Kaku - Reis naar de toekomst

  De pers over het werk van Michio Kaku `Wat een schitterend avontuur is het, te proberen het ondenkbare te denken.' New York Times `Betoverend.' Washington Post `Toegankelijk, heerlijk om te lezen en inspirerend.' New Scientist Het meest opwindende… (E-book)

  Lees meer...
  17,99
 • Nine Pankras boeken
  E-book
  Nine Pankras - Hoe ik mijzelf halveerde

  Als Nine tegen iemand zegt dat ze anorexia heeft gehad, moet zedaarna uitleggen dat ze geen onzekere tiener was die graag dunwilde zijn. Ook had ze geen fotos vanmagere topmodellen aan demuur hangen en nee, er was zelfs geen traumatische ervaring diehet… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Roger Scruton boeken
  E-book
  Roger Scruton - Groene filosofie

  Verstandig nadenken over onze planeet Roger Scruton laat de lezer in Groene filosofie op een nieuwe manier kijken naar milieuproblematiek. Hij geeft geen gedetailleerde oplossingen, maar plaatst de problemen in een zodanig perspectief dat ze onze problemen… (E-book)

  Lees meer...
  16,99
 • Saskia Profijt boeken
  E-book
  Saskia Profijt - De assistent

  Intrigerende thriller over kunst, wantrouwen en macht In Marseille is een seriemoordenaar actief met een opmerkelijke manier van werken. Hij laat zijn slachtoffers s nachts achter op plekken die overdag druk worden bezocht door toeristen. Toch duurt het soms… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Philip Jenkins boeken
  E-book
  Philip Jenkins - Het vergeten christendom

  De duizendjarige bloeitijd van de kerk in het Midden-Oosten, Afrika en Azië Baanbrekend boek over het vroege christendom In Het vergeten christendom maakt Jenkins op even verrassende als fascinerendewijze duidelijk dat het epicentrum van de christelijke macht… (E-book)

  Lees meer...
  16,99