Boeken over overige media algemeen

 • Sestra Zomer 2019

  Wat is het heerlijk om in de zomer tijd te nemen om weer dichterbij te komen: dichterbij je geliefden, de natuur en jezelf. Ontspannen en genieten van elkaar. Neem afstand van je leven van alledag en ontdek hoe dichtbij God is. In dit magazine vind je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Diverse boeken
  Diverse - PUUR! Magazine nr 1 - 2019

  Licht, dat is het thema van PUUR! magazine nummer 1, 2019. Nieuwe hoofdredacteur Mirjam van der Vegt gaat samen met herder Sjoerd Stellingwerf vroeg uit de veren om de zonsopgang te zien, en praat met hem over zijn burn-out. Hella van der Wijst vertelt over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Diverse boeken
  Diverse - PUUR! Magazine, nr 1 - 2019 (set van 10 ex.)

  Set van 10 exemplaren. Licht, dat is het thema van PUUR! Magazine nummer 1, 2019. Nieuwe hoofdredacteur Mirjam van der Vegt gaat samen met herder Sjoerd Stellingwerf vroeg uit de veren om de zonsopgang te zien, en praat met hem over zijn burn-out. Hella van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  99,90
 • Leo Fijen boeken
  Leo Fijen - Klooster! Stilte

  Priorin Hannah van Quakebeke osb over haar liefde voor de stilte, Het verborgen leven van zanger Jan Dulles (Jezus in The Passion), 4 verhalen: Ik luister (religieuzen over hun stille leven), 4 verhalen ik zwijg (leven in aandacht), stadskloosters, stilte in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Tim van Brouwer de Koning, Michael Hoogenhuyze, Iwan Schuttinga boeken
  Tim van Brouwer de Koning, Michael Hoogenhuyze, Iwan Schuttinga - Decoratie in stijl

  In 2017 herdenken wij '100 jaar De Stijl'. In De Stijl & De Muze gaan (kunst)historici en kunstenaars in 8 themanummers op zoek naar de invloed van deze revolutionaire beweging op hedendaagse kunst en cultuur.Het eerste nummer verschijnt eind januari en heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Leo Fijen boeken
  Leo Fijen - Klooster! LICHT

  Klooster! laat je op adem komen. Deze editie gaat over LICHT met: Zuster Margareth geeft het licht door, Henri Nouwen verandert het leven van zijn broer, Wil Derkse en Thomas Quartier in het spoor van Bendictus, Kees Waaijman over Leonard Cohen, Sterrenkundige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Klooster!Nieuw begin

  Magazine Klooster! laat je op adem komen. Dit keer is het thema Nieuw begin: nieuw leven, voorjaar, opstaan, paastijd. Zuster Hannah over haar nieuwe begin, Oud naast jong in één klooster, Levenslessen van Maria van Mierlo, Oblaat Geert Derkse over loslaten,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Adveniat boeken
  Adveniat - Klooster! Gastvrij

  Hoe kun je als abdij de deuren openen voor gasten? Hoe maak je ruimte voor de ander? Kun je een stapje achteruit doen en jezelf kleiner maken? Vonne van der Meer, gastenbroeders e.v.a. schrijven over hoe zij hiermee omgaan. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Leo Fijen boeken
  Leo Fijen - Klooster! Eeuwig

  Hoe gaan religieuzen om met eeuwigheid, in hun psalmen, in hun afscheid van zusters en broeders en in hun rituelen? Met verhalen van eeuwelingen, eeuwige pelgrimswegen en hoe is het om vlak voor de eeuwige gelofte toch af te haken? (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Sestra Kerst 2018 2018

  Dit Sestra-magazine bevat alles wat je nodig hebt in de drukke decembermaand! Zo ben je helemaal klaar voor Kerst! Met onder meer: adventsdagboek met 24 overdenkingen voor de maand december, mooie artikelen, voorleesverhaal van Joke Verweerd, vrede aan tafel,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Tom Zwitser, Willem Jan Otten, Antoine Bodar boeken
  Tom Zwitser, Willem Jan Otten, Antoine Bodar - Epoque

  Onder redactie van Antoine Bodar, Henk-Jan Prosman en Tom Zwitser (chef) verschijnt er een nieuwe glossy in het Nederlands taalgebied: Epoque Magazine. Epoque springt in een gat dat al langer aanwezig is op de Nederlandse bladenmarkt: het is gericht op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • PUUR! Magazine

  Kom eens uit je hoofd, hoe vaak hoor je dat niet? En het is waar dat we vaak vastzitten in nadenken, terw?l het juist zo goed kan werken om gewoon te doen. PUUR! magazine zet dit voorjaar de schouders eronder en steekt de handen in de klei. Met extra veel DIY,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Qracht 500 2

  In dit eenmalig magazine Qracht 500 vertellen honderd mensen uit het hele land over hun psychische aandoening of kwetsbaarheid, hun ervaringen met (arbeids)participatie, bejegening en over hun wensen en ambities. Het zijn mensen die langdurig aan de kant staan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,00
 • Diverse boeken
  Diverse - PUUR! Magazine, nr. 2- 2018, incl. Bookazine

  PUUR! Magazine gaat dit najaar op zoek naar de stilte. Weinig is zo krachtig als stilte. Als je stil bent kun je veel meer horen, zelfs je eigen hart. Stilte is zo waardevol: het kan nieuwe inzichten geven, nieuwe energie, nieuwe zin. Uit lezersonderzoek bleek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • De Dichters van DICHTER. 12 boeken
  65,00
 • Mia Goes boeken
  10,50
 • PUUR! Magazine

  In het najaarsnummer van PUUR! Magazine staat het thema ‘samen’ centraal. Het najaar is de tijd van samen. Samen eten, feesten vieren, knus naar binnen. Een groot interview met Cocky Drost, die als relatietherapeut alles weet over de uitdagingen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Marja Verhoeve boeken
  Marja Verhoeve - STEL,

  Dertigers en veertigers hebben hun leven goeddeels op de rit. Ze hebben een baan, een woonplaats en wel of geen gezin. Enerzijds is dat veilig, anderzijds kan het kriebelen. Is dit alles? Waar haal ik uitdaging vandaan? Ben ik wie ik had willen worden? Hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Sestra Liever vandaag

  Dit jaar maken we weer een uitgebreid Sestra magazine om in het najaar (en daarna!) van te genieten. Je leest natuurlijk diepgaande artikelen, boeiende interviews, een fijne modereportage en creatieve artikelen. - Leven tussen gisteren en morgen - Barbecueën… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Leo Fijen boeken
  Leo Fijen - Klooster! Eenvoud

  Een monnik op Oerol? Benedictijn Thomas Quartier kan het uitleggen Eenvoud is ingewikkeld De kloosterlijke blik op eenvoud Ik kan het zelf Lessen en tips voor een eenvoudig leven Broeder Alberic Bruschke: ‘De eenvoud is hier tot bloei gekomen’ (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • De Dichters van DICHTER 11 boeken
  62,50
 • Leo Fijen boeken
    9,95
 • Redactie boeken
  Redactie - PUUR! Magazine, nr. 1 - 2018, incl. Bookazine (set van 10 ex.)

  Set van 10 ex. Kom eens uit je hoofd, hoe vaak hoor je dat niet? En het is waar dat we vaak vastzitten in nadenken, terwijl het juist zo goed kan werken om gewoon te doen. PUUR! Magazine zet dit voorjaar de schouders eronder en steekt de handen in de klei. Met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  99,90
 • Tim Brouwer de Koning, Michael van Hoogenhuyze, Iwan Schuttinga boeken
  10,00
 • Katelijne de Haan boeken
    8,95