Boeken over spelletjes voor volwassenen

 • Hilde Smeesters, Emma Thyssen boeken
  Hilde Smeesters, Emma Thyssen - Take a break

  Zin in een originele woordzoeker, een coole lijntekening, een verrassende sudoku, een doolhof vol celebrity-koppels of een rebus over films? Of liever stap voor stap desserts tekenen (en nadien het recept uitproberen!), Triviant of galgje spelen met de persoon… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Dinobingo

  Speel bingo met de reusachtige Giganotosaurus, de vegetarische Brontosaurus en een heleboel andere griezelige en bijzondere dino’s in deze leuke nieuwe versie van het klassieke spel. Gemakkelijk om te spelen en vol doldwaze dino’s! Met Dinobingo kunnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,50
 • Lijk jij op je hond?

  Ben jij een trouwe labrador of een eigenwijze teckel? Een mollige mopshond of een speelse spaniël? De band tussen mens en hond gaat verder dan het uiterlijk. Geen wonder dat we vaak dezelfde eigenschappen hebben en soms zelfs op onze trouwe viervoeters… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Peter Ritmeester boeken
  Peter Ritmeester - 99 Woordzoekers

  PICO BELLO - 99 woordzoekers De woordzoeker is Nederlands populairste puzzeltype. In dit boekje kennen alle 99 woordzoekers een ander thema. Er zijn puzzels met voornamelijk lange woorden, en puzzels met juist veel korte woorden. Bovendien beslaan 16 puzzels… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Peter Ritmeester boeken
  Peter Ritmeester - 99 Kruiswoordraadsels

  Pico Bello 4 - 99 kruiswoordraadselsNa de enthousiaste reacties op de eerste drie puzzelboekjes in de PicoBello-reeks verschijnen in het voorjaar van 2015 drie nieuwe delen, Pico Bello 4, 5 en 6: 99 kruiswoordraadsels, 99 logische puzzels en 99 sudoku. Wie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Peter Ritmeester boeken
  Peter Ritmeester - 99 logische puzzels

  Pico Bello 5 - 99 logische puzzels Na de enthousiaste reacties op de eerste drie puzzelboekjes in de PicoBello-reeks verschijnen in het voorjaar van 2015 drie nieuwe delen, Pico Bello 4, 5 en 6: 99 logische puzzels, 99 sudoku en 99 taalpuzzels. Wie niet genoeg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Peter Ritmeester boeken
  Peter Ritmeester - 99 sudoku

  Pico Bello 6 - 99 sudoku Na de enthousiaste reacties op de eerste drie puzzelboekjes in de PicoBello-reeks verschijnen in het voorjaar van 2015 drie nieuwe delen, Pico Bello 4, 5 en 6: 99 logische puzzels, 99 sudoku en 99 taalpuzzels. Wie niet genoeg kan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Taalkwartet Barcelona

  VERKEN DE STAD ÉN LEER DE TAAL MET DIT LEUKE SPEL!¡BIENVENIDO A BARCELONA!'Wat eet ik in Barcelona en hoe bestel ik een cava?'?'Wat moet ik zie van Gaudí en welke musea zijn leuk?'?'Welke parken zijn de moeite waard en waar kan ik shoppen?''Hoe heten die… (Cards)

  Lees meer...
    9,95
 • Taalkwartet Rome

  VERKEN DE STAD ÉN LEER DE TAAL MET DIT LEUKE SPEL!BENVENUTI A ROMA!'Waar eet ik in Rome en hoe bestel je een tapbiertje?'?'Wat herinnert nog aan het oude Rome en welke musea moet ik zien?'?''Welke parken liggen in het centrum en waar zijn de mooiste… (Cards)

  Lees meer...
    9,95
 • Taalkwartet Lissabon

  VERKEN DE STAD ÉN LEER DE TAAL MET DIT LEUKE SPEL!BEM-VINDO A LISBOA!'Wat eet ik in Lissabon en hoe bestel ik een espresso?'?'In welke clubs is fado muziek te beluisteren en waar kun je zien hoe azulejos worden gemaakt?''Waar kan je naar het strand en waar… (Cards)

  Lees meer...
    9,95
 • Chris Muyres, Willemien Ebbinge boeken
  Chris Muyres, Willemien Ebbinge - Steden-kwis-kwartet

  Dit zeer fraai uitgevoerde kwartet bevat 13 sets van vier steden. De steden zijn per kwartet gelinkt aan elkaar. Bijvoorbeeld door het lekkerste eten, de mooiste fietssteden, meest duurzame steden, beste muziekfestival- of modesteden. Het spel is educatief,… (Cards)

  Lees meer...
  16,99
 • Taalkwartet Berlijn

  VERKEN DE STAD ÉN LEER DE TAAL MET DIT LEUKE SPEL!WILKOMMEN IN BERLIN!'Wat eet ik in Berlijn en hoe bestel ik dat?'?'Wat herinnert nog aan de Berlijnse Muur en welke musea moet ik zien?'?'Wat zijn de leuke wijken en waar kan ik shoppen?''Hoe heet dat typische… (Cards)

  Lees meer...
    9,95
 • Taalkwartet Parijs

  VERKEN DE STAD ÉN LEER DE TAAL MET DIT LEUKE SPEL!BIENVENUE A PARIS!'Wat zijn de leuke wijken en waar kan ik shoppen?''Waar ga ik uit eten en hoe bestel ik een drankje?''Welke musea moet ik zien en welke attracties zijn leuk voor kinderen?''Hoe heet zo'n… (Cards)

  Lees meer...
    9,95
 • Taalkwartet Londen

  VERKEN DE STAD ÉN LEER DE TAAL MET DIT LEUKE SPEL!WELCOME TO LONDON!'Waar shop ik in Londen en welke markten zijn leuk?''Wat is pubfood en waar kan ik betaalbaar overnachten?''Welke paleizen zijn er en welke musea moet ik zien?''Waar bestel ik kaartjes voor… (Cards)

  Lees meer...
    9,95
 • Marjolein Holtkamp boeken
  Marjolein Holtkamp - Natuur memo-kwartet

  Natuur-memo-kwartetspel is een prachtig vormgegeven kaartspel vol weetjes over bomen, planten, bloemen en kruiden. Het is een geweldig leuk spel voor de hele familie, waarmee je spelenderwijs kennis opdoet over de natuur. Op elke verzamelkaart passen 4… (Cards)

  Lees meer...
  21,99
 • Peter Ritmeester boeken
    4,99
 • Peter Ritmeester boeken
    4,99
 • Peter Ritmeester boeken
    4,99
 • Peter van Straaten boeken
  Peter van Straaten - Peter van Straaten kwartet

  PETER VAN STRAATEN (1935-2016) Het grote Peter van Straaten Kwartet. De negen gekozen kwartetten zijn gebaseerd op zaken waarvan we kunnen stellen dat Van Straaten er expert in is. Onderwerpen als roken, werken, neuken, zeuren, kinderen, versieren, drinken,… (Cards)

  Lees meer...
    7,95
 • Wilma van der Heide, Lia Bijkerk boeken
  Wilma van der Heide, Lia Bijkerk - Het gaat steeds beter!

  Werkvormkaarten als hulpmiddel bij het ontwikkelen van een workshop, training of lessencyclus.Dit doosje bevat 140 kaarten: voor iedere werkvorm één en 10 kaarten met een toelichting op onder andere de gebruiksmogelijkheden van het kaartspel. (Postcard book or pack)

  Lees meer...
  29,95
 • Corline van Es boeken
  Corline van Es - Stadsdierenkwartet

  Het Stadsdierenkwartet is een prachtige ode aan het vaak verborgen dierenleven in de stad. Van zoemers (muggen, wespen, hommels), via nachtdieren (vossen, katten, rivierkreeften) tot zeldzame gasten (flamingo's en zeehonden). Een lust voor het oog, en een must… (Cards)

  Lees meer...
  14,95
 • Monica Wesseling boeken
  Monica Wesseling - Vogel 't uit!

  Vogel ’t uit is een heerlijk gezelschapsspel waarmee je al spelende meer over vogels te weten komt. Het spel bestaat uit 6 setjes geïllustreerde kaarten met vragen over o.a. gedrag, uiterlijk, opmerkelijke feitjes en geluiden van vogels. Niet alleen kennis… (Cards)

  Lees meer...
  19,99
 • Hermans Birgitta boeken
  Hermans Birgitta - Jheroquiz

  Jheroquiz over Jeroen Bosch De populaire Jheroquiz is een kennisquiz met 120 vragen in zes categorieën over de het leven, het werk en de tijd van Jheronimus Bosch. Duidelijk weergegeven per vraag op een speelkaart met meerkeuze antwoorden en een uitleg. 120… (Cards)

  Lees meer...
  12,50
 • Peter Elenbaas, Michael Verhoeven boeken
  Peter Elenbaas, Michael Verhoeven - Rotterdam onbewolkt kwartet

  Rotterdam-kenner Michael Verhoeven stelt het eerste Rotterdam onbewolkt kwartet samen.Een spel voor wie de stad op z’n duimpje kent én voor degenen die nog wat willen oefenen.Hebbie voor mij de Van Brienenoord? En De Hef? (Cards)

  Lees meer...
    9,99
 • Peter Elenbaas boeken
  Peter Elenbaas - Rotterdam puzzel

  Een luchtfoto van Rotterdam in 1.000 puzzelstukjes, dat is een stevige uitdaging! De kenners van de stad - en natuurlijk de puzzelliefhebbers - wacht de ultieme test. Welk gebouw, welk plein, welke kade hoort waar? Stadskennis, opmerkingsgave en geduld worden… (Game)

  Lees meer...
  17,99