Boeken over spelletjes voor kinderen en jongeren

 • Maan roos vis Tweede halfjaar leesonderwijs Werkbladen

  Met deze beschrijfbare insteekhoes en 20 werkbladen oefenen kinderen spelenderwijs de leerstof uit het tweede halfjaar van groep 3. Doordat de stift uitwisbaar is, kunnen de werkbladen steeds opnieuw worden gebruikt. Naast de oefeningen die gericht zijn op… (Game)

  Lees meer...
    8,99
 • Kathleen Amant boeken
  Kathleen Amant - Woordjes van Milan

  Binnen, buiten, ja, nee, mama, papa. In deze doos vind je 2 x 24 kaarten van de belangrijkste peuterwoordjes, in woord én in beeld. Ideaal als leermiddel in de klas of thuis. Elke kaart komt twee keer voor, zodat je er makkelijk een memospel mee kunt doen. En… (Game)

  Lees meer...
  19,95
 • Magnetische rekendoos

  Kinderen leren in groep 3 rekenen. Als de interesse voor getallen eenmaal is gewekt, dan willen kinderen vaak meer. Met deze rekendoos kunnen ze eindeloos oefenen met getallen, muntjes en fiches. Je kind kiest een werkblad en legt dat in de deksel van de doos.… (Game)

  Lees meer...
  15,00
 • Woezel & Pip yogaspel

  Woezel & Pip yogaspel. Dit yoga bordspel stimuleert het samen spelen en bewegend leren. Je kunt het gezellig met de hele familie spelen. Gooi met de dobbelsteen en kijk op welk vakje van het spelbord jullie uitkomen. Is dat een yogavakje? Voer dan samen de… (Game)

  Lees meer...
  19,99
 • Magnetische letterdoos

  Met deze magnetische letterdoos kan je kleuter eindeloos oefenen en spelen met de letters van school. De doos bestaat uit 77 magnetische letterblokjes en 16 werkbladen, die variëren in niveau. Je kind legt een werkblad in de deksel van de letterdoos.… (Game)

  Lees meer...
  15,00
 • Telkwartet

  Verzamel zo snel mogelijk drie kaartjes met dezelfde kleur en hetzelfde cijfer. Wie aan het einde van het spel de meeste setjes van drie kaarten heeft, is de winnaar.Dit spel is bedoeld voor kinderen die leren tellen. Ze leren om een bepaald cijfer aan een… (Game)

  Lees meer...
    8,99
 • Annemie Berebrouckx boeken
  Annemie Berebrouckx - Jules magnetische vormendoos

  Met deze magnetische vormendoos van Jules leren kinderen vormen en kleuren herkennen en benoemen. Ze leren bovendien om zelf figuren te maken, eenvoudige patronen na te maken en voort te zetten. Samen met Jules kunnen kinderen eindeloos oefenen. Doordat de… (Game)

  Lees meer...
  24,99
 • Dominique Mertens boeken
  Dominique Mertens - Puzzel een winter lang

  Seizoenenpuzzel over de winter met illustratie uit het boek Een heel jaar lang van Dominique Mertens. 1 Puzzel in karton van 50 stukjes 550x286 mm groot, verpakt in kartonnen doos van 270x270x50 mm. (Doll)

  Lees meer...
  18,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Fantasia activiteitenkaarten (8 sets in display)

  Met deze fantasiastische sets van 50 activiteitenkaarten in een stevig bewaardoosje, waan je je binnen de kortste keren in Fantasia en ben je gegarandeerd van uren speelplezier! Op elke kaart staat een spelletje, puzzel of andere leuke opdracht. Los raadsels… (Postcard book or pack)

  Lees meer...
  75,00
 • Katrien van Schuylenbergh boeken
  Katrien van Schuylenbergh - Magnetische rekendoos

  Jouw kleuter maakt op school kennis met getallen. Met deze rekendoos kunnen kinderen getallen herkennen, leggen en tellen. Als je kleuter al iets verder is, kan hij zelfs sommetjes maken. De doos bestaat uit 88 magnetische blokjes en 16 werkbladen. Je kind… (Game)

  Lees meer...
  15,00
 • Maan roos vis Eerste half jaar leesonderwijs Werkbladen

  Met deze beschrijfbare insteekhoes en 20 werkbladen oefenen kinderen spelenderwijs de leerstof uit het eerste halfjaar van groep 3/leerjaar 1. Doordat de stift uitwisbaar is, kunnen de werkbladen steeds opnieuw worden gebruikt. Naast de oefeningen die gericht… (Game)

  Lees meer...
    8,99
 • Magnetische letterdoos

  Dit is de oude vertrouwde letterdoos in een nieuw jasje! Met deze letterdoos leren kinderen spelenderwijs letters, woordjes en zinnen lezen. De opdrachten stimuleren de taal- en leesontwikkeling. Doordat de magneetjes steeds opnieuw gelegd kunnen worden en de… (Game)

  Lees meer...
  15,00
 • Jochem Myjer boeken
  Jochem Myjer - De Gorgels AVI kwartet

  'Mag ik van jou van de Brutelaars, de verrotte zweetsokken?' Verzamel zoveel mogelijk kwartetten. Op elk kwartet staan 4 zinnen. Kijk goed welke zin je nog moet hebben en vraag die aan een medespeler. Voor kinderen die lol in lezen hebben of beter willen leren… (Game)

  Lees meer...
    8,99
 • Rompompom Schooltje spelen

  Rompompom schooltje spelen. Op school maken kinderen kennis met letters en cijfers. Als het kind eraan toe is, zal het waarschijnlijk meer willen. Met dit spel kunnen kinderen zelf de juf of meester spelen! De leerlingen kunnen aan de slag met de werkboekjes,… (Game)

  Lees meer...
  24,99
 • Jet Boeke boeken
  Jet Boeke - Memo

  Dikkie Dik memo is een vrolijk memory spel voor peuters en kleuters (vanaf 3 jaar). Dikkie Dik spelletjes in blik Het Dikkie Dik memo spel maakt deel uit van een nieuwe serie Dikkie Dik spelletjes in blik: klassieke spellen in een simpele uitvoering voor jonge… (Game)

  Lees meer...
    4,99
 • Woordjes van Milan

  Binnen, buiten, ja, nee, mama, papa. In deze doos vind je 24 kaarten van de belangrijkste peuterwoordjes. Elke kaart beeldt het woord uit in een heldere tekening én geeft het woord in negentien verschillende talen. Ideaal als communicatiemiddel in de klas of… (Game)

  Lees meer...
    4,95
 • Noem je mij een lui paard?

  Weet jij het verschil tussen krokodillen en alligators? En het verschil tussen een zeehond of zeeleeuw? Schildpadden en landschilpadden? Eland en rendier? Met 25 paar bijna-hetzelfde-dieren is dit spel zelfs voor de slimste dierenliefhebber een uitdaging.… (Cards)

  Lees meer...
  18,00
 • Max Velthuijs boeken
  Max Velthuijs - Kikker Telspel

  Leer met Kikker tellen. Puzzelspel met cijfers.De wereld van Kikker telspel Het Het telspel is een puzzel waarbij Kikker kinderen spelenderwijs laat kennismaken met cijfers. Het spel bestaat uit 24 stukken die samen 12 puzzels vormen waarop de nummers 1 t/m 12… (Game)

  Lees meer...
    9,99
 • Annemie Berebrouckx boeken
  Annemie Berebrouckx - Jules letterlegger

  Samen met Jules op letterontdekkingstocht! Dat kan met deze Jules letterlegger, die bestaat uit alle letters van het alfabet met bijhorende plaatjes. Ideaal voor peuters en kleuters die het leuk vinden om letters te verkennen, herkennen en benoemen. Kinderen… (Miscellaneous print)

  Lees meer...
  14,50
 • Frozen 2 woordmemo

  Met dit Frozen 2 woordmemo kunnen kinderen spelenderwijs aan de slag met de letters en woorden van school. Het spel is op verschillende niveaus te spelen doordat de kaartjes geselecteerd kunnen worden op afbeelding, letter en woord. De sfeervolle afbeeldingen… (Game)

  Lees meer...
  12,50
 • Frozen 2 woordkwartet

  Spelenderwijs aan de slag met de letters en woorden van school. Dat is wat kinderen kunnen doen met dit kleurrijke Frozen 2 kwartet. Het kan gespeeld worden op verschillende niveaus, namelijk op kleur-, woord- en zinsniveau. Daardoor is het geschikt voor… (Game)

  Lees meer...
    9,99
 • Mijn Ark van Noach memospel

  Mijn ark van Noach – memospel is een educatief en leuk spel waarbij je elke keer twee kaarten moet omdraaien om te zien of er dezelfde afbeelding op staat. Als dat zo is, mag je ze houden. Degene met de meeste paren wint. De kaarten zijn gerelateerd aan het… (Cards)

  Lees meer...
    9,99
 • 12,99
 • Guido Van Genechten boeken
    9,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Fantasia activiteitenkaarten

  Met deze fantasiastische set van 50 activiteitenkaarten in een stevig bewaardoosje, waan je je binnen de kortste keren in Fantasia en ben je gegarandeerd van uren speelplezier! Op elke kaart staan twee spelletjes, puzzels of andere leuke opdrachten. Los… (Postcard book or pack)

  Lees meer...
    9,95