Boeken over spelletjes voor kinderen en jongeren

 • Het Grote Rekenspel

  Superspel voor hoge scores! Met dit superspannende spel is rekenen echt hartstikke leuk! Reken maar als je durft. Kies slim de getallen waarmee je gaat spelen. Zo kun je hoog scoren en vliegensvlug naar het einddoel. Wie er het eerst op 100 is! Maak slimme… (Game)

  Lees meer...
  32,95
 • Malle Getallen Vermenigvuldigen

  Slim rekenspel met superhandig controlesysteem in luxe doos.Oefen spelenderwijs de tafels van 1 tot en met 10 met deze leuke kwartetten. Zoek de tegenstander die jouw ontbrekende kwartetkaarten heeft. Los je de rekensom goed op, dan krijg jij de kaart. De… (Game)

  Lees meer...
  13,95
 • Malle Getallen Delen

  Slim rekenspel met superhandig controlesysteem in luxe doos.Oefen spelenderwijs delen tot 100 met deze leuke kwartetten. Zoek de tegenstander die jouw ontbrekende kwartetkaarten heeft. Los je de rekensom goed op, dan krijg jij de kaart. De oplossing controleer… (Game)

  Lees meer...
  13,95
 • Het Geheugenspel

  Zet je brein op scherp met dit actieve en grappige kaartspel. Onthoud handelingen, geluiden en gekke woorden terwijl de andere spelers je proberen af te leiden. Probeer daarna binnen de tijd de handelingen uit te voeren, de geluiden te maken en de rare woorden… (Cards)

  Lees meer...
    9,95
 • Rekenpoker

  Probeer al rekenend met steeds 4 getallen je tegenstander af te troeven. Wie heeft de hoogste kaart? Wie doorziet de som het snelst? Bluffen mag ook, maar pas op je tellen! Als je tegenspeler jouw combinatie ontcijfert, verlies je alsnog. Hoe vaker je speelt,… (Cards)

  Lees meer...
    9,95
 • Nederland- Provincies

  Alle 12 provincies; met plaatsen, (water-)wegen, grondsoorten, vlaggen, inwonertal en oppervlakte. Handig voor totpo!7-1-7 jaarformaat 6x6x6 cm, geseald met label 12x6x3 (Game)

  Lees meer...
    8,95
 • Scala boeken
  Scala - ZooBooKoo Werkwoorden

  Superhandig kubusboek met alles wat lastig is aan werkwoorden; spellingschema, vervoeging, tijden, kofschipregel, koppel- en hulpwerkwoorden en deelwoorden.8-108 jaarformaat 6x6x6cm, geseald met label op 6x12x3cm (Game)

  Lees meer...
    8,95
 • Scala boeken
  Scala - ZooBooKoo Verkeersborden

  ZooBooKoo kubusboek met 140 verkeersborden en tekens van verkeersregelaars plus omschrijvingen.9-99 jaarformaat 6x6x6cm, geseald met label op 6x12x3cm (Game)

  Lees meer...
    8,95
 • Scala boeken
  Scala - Meten en maten

  ZooBooKoo kubusboek meten en maten (8-108 jaar)Het hele metrieke stelsel en de formules voor het meten van omtrek, oppervlakte, inhoud en volume van ruimtelijke figuren.handzaam, stevig en duurzaam6x6x6 cm (Game)

  Lees meer...
    8,95
 • Malle Getallen Optellen en Aftrekken tot 100

  Spelenderwijs beter leren optellen en aftrekken tot 100.Slim rekenspel met handig controlesysteem in luxe doos (200 x 150 x 50). Met 76 kwartetkaarten, magische envelop en spelregels.voor 6-10 jaar (Doll)

  Lees meer...
  13,95
 • Malle Getallen Optellen en Aftrekken tot 1000

  Spelenderwijs beter leren optellen en aftrekken tot 1000.Slim rekenspel met handig controlesysteem in luxe doos (200 x 150 x 50). Met 76 kwartetkaarten, magische envelop en spelregels.voor 7-10 jaar (Cards)

  Lees meer...
  13,95
 • Warrige Woorden werkwoordspelling

  Spelenderwijs beter leren spellen. Oefen het onderscheid tussen werkwoordsvormen ( d, t of dt).Slim taalspel met handig controlesysteem in luxe doos (200 x 150 x 50). Met 76 kwartetkaarten, magische envelop en spelregels.voor 6-10 jaar (Doll)

  Lees meer...
  13,95
 • Malle Getallen Metend rekenen

  Spelenderwijs beter leren rekenen met tijd, snelheid, temperatuur, maten en gewichten.Slim rekenspel met handig controlesysteem in luxe doos (200 x 150 x 50). Met 76 kwartetkaarten, magische envelop en spelregels.voor 7-10 jaar (Cards)

  Lees meer...
  13,95
 • Het IQ spel

  Het IQ-spel - Superleuke braintrainer voor iedereen van 9 - 99 Trains spelenderwijs je hersens en word nog slimmer dan je al bent. Test jezelf of daag anderen uit. Boordevol hersenkrakers in 5 categorieën, op 2 niveaus: logisch denken, ruimtelijk inzicht,… (Cards)

  Lees meer...
    9,95
 • Spelling

  Alle regels voor het gebruik van hoofdletters, koppelteken, trema, apostrof, accenttekens, tussen-n en tussen-s en de spelling van verkleinwoorden en afkortingen. 9-99 jaar formaat 6x6x6 cm, geseald met label op 6x12x3cm (Game)

  Lees meer...
    8,95
 • Kleine Voeten Spel

  KLEINE VOETEN SPEL. Het Kleine Voeten Spel is een eenvoudiger versie van het Groene Voeten Spel, geschikt voor kinderen en volwassenen vanaf ongeveer 8 jaar. Het is, net als het Groene Voeten Spel, een gezelschapsspel over milieu, economie, verdeling van… (Game)

  Lees meer...
    9,95
 • Warrige Woorden Eerste lezertjes

  Met dit leuke kwartetspel oefenen kinderen het leren lezen.Zoek de tegenstander die jouw ontbrekende kwartetkaarten heeft.Bekijk de tekening op de kaart en spel (hak) het woord.Controleer het antwoord met de magische envelop.84 geillustreerde kaartjes in… (Cards)

  Lees meer...
  13,95
 • Lekker in je vel spel

  LEKKER-in-je-VEL-spel EMOTIEkaarten | EQ-COACHING-kaartjes Blij, bang, boos, verdrietig of trots? Ontdek spelenderwijs de taal van emoties. Tekst, beeld én prikkelende vragen helpen gevoelens en emoties bespreekbaar te maken, ze te (h)erkennen en er beter mee… (Cards)

  Lees meer...
  11,95
 • Petra Lahr, Daphne Rijkée boeken
  Petra Lahr, Daphne Rijkée - Spiegel jezelf spel

  Leer jezelf beter kennen ... en vergroot je zelfvertrouwenVoor iedereen van 8 tot 88 jaar die in de spiegel durft te kijken om zo zijn zelfvertrouwen te vergroten. Spiegel jezelf! Kijk met een positieve blik en zie je kwaliteiten. Met het Spiegel-jezelf-spel… (Cards)

  Lees meer...
  11,95
 • Michal Janssen boeken
  Michal Janssen - Familieklets!

  Familieklets! Vrolijk spel voor kinderen en ouders Mag ik van jou uit de categorie smoesjes... 'Maar van papa mag het wel!' En mag ik van jou van huisdieren... 'De cavia's vragen wanneer de schoonmaker langskomt.' Familieklets!, het eerste spel in de… (Game)

  Lees meer...
  16,95
 • Annelies Wiersma boeken
  Annelies Wiersma - Het deugdenspel

  Het Deugdenspel maakt je op een speelse en motiverende wijze bewust van de bouwstenen van je karakter. Eigenschappen zoals, eerlijkheid, concentratie, moed en respect worden helder en bondig uitgelegd. Je kunt de 52 deugdenkaarten overal gebruiken: thuis, op… (Cards)

  Lees meer...
  19,95
 • Annemarie Muysert-Baars boeken
  Annemarie Muysert-Baars - Top-tot-teen kaartspel

  Links, rechts, voor, achter en wissel om! Ontdek spelenderwijs met dit uitdagende en vrolijke TOP-tot-TEEN beweegspel, hoe je samen bewust en gezond bewegen superleuk kunt combineren met speelplezier!TOP-tot-TEEN 6 beweegspellen links, rechts, voor, achter en… (Cards)

  Lees meer...
  11,95
 • Robbert Jansen boeken
  Robbert Jansen - Plankenkoorts

  Een leuk en leerzaam kaartspel waarbij je zo snel mogelijk je boekenplanken vol moet krijgen met alle Bijbelboeken. Ken jij ze allemaal uit je hoofd? Maar let op, het afstoffen van je planken kan voor verrassingen zorgen! Voor 1-8 spelers. (Cards)

  Lees meer...
  12,95
 • Dushi Knuffel Eend - Dunk

  Samen brengen de 4 vrienden de Dushi-waarden Plezier (Flo), Wijsheid (Rabbit), Talent (Dunk) en Liefde (Chick) tot leven. Als je de wereld op een speelse manier beleeft zoals een kind, werk je mee aan een betere wereld. Daarom zegt Dushi:'Opgroeien kan… (Doll)

  Lees meer...
  14,95
 • Het spreekwoordenspel deel 2

  Na het grote succes van het eerste Spreekwoordenspel is er nu ook een deel 2. Met opnieuw 78 grappig uitgebeelde spreekwoorden en uitdrukkingen. Voor nog meer speelplezier.In totaal 80 kaarten. Met grappige illustraties, omschrijvingen,betekenissen, uitleg en… (Cards)

  Lees meer...
    9,95