Boeken over spelletjes voor kinderen en jongeren

 • Het Grote Geschiedenisspel

  Vechtende ridders, schone jonkvrouwen, zwoegende jagers, roofzuchtige vikingen, moedige soldaten, grote leiders, geketende slaven, geniale uitvinders. Speel dit spannende spel en je komt ze allemaal tegen. Je kunt het op school en thuis spelen, met je… (Game)

  Lees meer...
  32,95
 • Kasper Boon boeken
  Kasper Boon - Het Spreekwoordenspel

  Spelenderwijs spreekwoorden & uitdrukkingen leren Je eigen boontjes doppen. Naast je schoenen lopen. Je hart vasthouden. Een gat in de lucht springen. Onze taal zit vol spreekwoorden en uitdrukkingen. In dit superleuke kaartspel beeldt Kaboontje ze uit. Welke… (Cards)

  Lees meer...
    9,95
 • Klanken en letters

  Voor alle kinderen die leren lezen: klinkers, tweeklanken en moeilijke medeklinkercombinaties. Leuk geïllustreerd met puzzelplaatjes. Zoek de zin in het plaatje. voor groep 3-41) Vouw de kubus dicht.2) Begin bij het vlak met de groene stip.3) Volg de pijltjes… (Doll)

  Lees meer...
    8,95
 • E. Plomp, K. Plomp boeken
  E. Plomp, K. Plomp - Lassa alfabet

  Leer de letters van het alfabet met deze leuke Lassa-kubus. Als de kubus binnenstebuiten is, leer je alle kleuren. Voor groep 1-31) Vouw de kubus dicht.2) Begin bij het vlak met de groene stip.3) Vouw de kubus hier open.4) Volg de aangegeven route.5) Vouw de… (Doll)

  Lees meer...
    8,95
 • Tafels van 1 tot 12 Rekenen

  Alle tafels van 1 tot en met 12. Handig en leuk om te leren. En zo heb je ze altijd bij de hand.7-107 jaarformaat 6x6cm, geseald met label op 6x12x3cm (Game)

  Lees meer...
    8,95
 • Europa Kaart,Vlaggen, Weetjes

  Alle landen van Europa met hoofdsteden en vlag, munteenheid, taal, oppervlakte en bevolkingscijfer. Handig voor topo!7-107 jaarformaat 6x6x6 cn, geseald met label op 6x12x3cm (Game)

  Lees meer...
    8,95
 • Het Grote Rekenspel

  Superspel voor hoge scores! Met dit superspannende spel is rekenen echt hartstikke leuk! Reken maar als je durft. Kies slim de getallen waarmee je gaat spelen. Zo kun je hoog scoren en vliegensvlug naar het einddoel. Wie er het eerst op 100 is! Maak slimme… (Game)

  Lees meer...
  32,95
 • Malle Getallen Vermenigvuldigen

  Slim rekenspel met superhandig controlesysteem in luxe doos.Oefen spelenderwijs de tafels van 1 tot en met 10 met deze leuke kwartetten. Zoek de tegenstander die jouw ontbrekende kwartetkaarten heeft. Los je de rekensom goed op, dan krijg jij de kaart. De… (Game)

  Lees meer...
  13,95
 • Malle Getallen Delen

  Slim rekenspel met superhandig controlesysteem in luxe doos.Oefen spelenderwijs delen tot 100 met deze leuke kwartetten. Zoek de tegenstander die jouw ontbrekende kwartetkaarten heeft. Los je de rekensom goed op, dan krijg jij de kaart. De oplossing controleer… (Game)

  Lees meer...
  13,95
 • Het Geheugenspel

  Zet je brein op scherp met dit actieve en grappige kaartspel. Onthoud handelingen, geluiden en gekke woorden terwijl de andere spelers je proberen af te leiden. Probeer daarna binnen de tijd de handelingen uit te voeren, de geluiden te maken en de rare woorden… (Cards)

  Lees meer...
    9,95
 • Rekenpoker

  Probeer al rekenend met steeds 4 getallen je tegenstander af te troeven. Wie heeft de hoogste kaart? Wie doorziet de som het snelst? Bluffen mag ook, maar pas op je tellen! Als je tegenspeler jouw combinatie ontcijfert, verlies je alsnog. Hoe vaker je speelt,… (Cards)

  Lees meer...
    9,95
 • Nederland- Provincies

  Alle 12 provincies; met plaatsen, (water-)wegen, grondsoorten, vlaggen, inwonertal en oppervlakte. Handig voor totpo!7-1-7 jaarformaat 6x6x6 cm, geseald met label 12x6x3 (Game)

  Lees meer...
    8,95
 • Scala boeken
  Scala - ZooBooKoo Werkwoorden

  Superhandig kubusboek met alles wat lastig is aan werkwoorden; spellingschema, vervoeging, tijden, kofschipregel, koppel- en hulpwerkwoorden en deelwoorden.8-108 jaarformaat 6x6x6cm, geseald met label op 6x12x3cm (Game)

  Lees meer...
    8,95
 • Scala boeken
  Scala - ZooBooKoo Verkeersborden

  ZooBooKoo kubusboek met 140 verkeersborden en tekens van verkeersregelaars plus omschrijvingen.9-99 jaarformaat 6x6x6cm, geseald met label op 6x12x3cm (Game)

  Lees meer...
    8,95
 • Scala boeken
  Scala - Meten en maten

  ZooBooKoo kubusboek meten en maten (8-108 jaar)Het hele metrieke stelsel en de formules voor het meten van omtrek, oppervlakte, inhoud en volume van ruimtelijke figuren.handzaam, stevig en duurzaam6x6x6 cm (Game)

  Lees meer...
    8,95
 • Malle Getallen Optellen en Aftrekken tot 100

  Spelenderwijs beter leren optellen en aftrekken tot 100.Slim rekenspel met handig controlesysteem in luxe doos (200 x 150 x 50). Met 76 kwartetkaarten, magische envelop en spelregels.voor 6-10 jaar (Doll)

  Lees meer...
  13,95
 • Malle Getallen Optellen en Aftrekken tot 1000

  Spelenderwijs beter leren optellen en aftrekken tot 1000.Slim rekenspel met handig controlesysteem in luxe doos (200 x 150 x 50). Met 76 kwartetkaarten, magische envelop en spelregels.voor 7-10 jaar (Cards)

  Lees meer...
  13,95
 • Warrige Woorden werkwoordspelling

  Spelenderwijs beter leren spellen. Oefen het onderscheid tussen werkwoordsvormen ( d, t of dt).Slim taalspel met handig controlesysteem in luxe doos (200 x 150 x 50). Met 76 kwartetkaarten, magische envelop en spelregels.voor 6-10 jaar (Doll)

  Lees meer...
  13,95
 • Malle Getallen Metend rekenen

  Spelenderwijs beter leren rekenen met tijd, snelheid, temperatuur, maten en gewichten.Slim rekenspel met handig controlesysteem in luxe doos (200 x 150 x 50). Met 76 kwartetkaarten, magische envelop en spelregels.voor 7-10 jaar (Cards)

  Lees meer...
  13,95
 • Het IQ spel

  Het IQ-spel - Superleuke braintrainer voor iedereen van 9 - 99 Trains spelenderwijs je hersens en word nog slimmer dan je al bent. Test jezelf of daag anderen uit. Boordevol hersenkrakers in 5 categorieën, op 2 niveaus: logisch denken, ruimtelijk inzicht,… (Cards)

  Lees meer...
    9,95
 • Spelling

  Alle regels voor het gebruik van hoofdletters, koppelteken, trema, apostrof, accenttekens, tussen-n en tussen-s en de spelling van verkleinwoorden en afkortingen. 9-99 jaar formaat 6x6x6 cm, geseald met label op 6x12x3cm (Game)

  Lees meer...
    8,95
 • Kleine Voeten Spel

  KLEINE VOETEN SPEL. Het Kleine Voeten Spel is een eenvoudiger versie van het Groene Voeten Spel, geschikt voor kinderen en volwassenen vanaf ongeveer 8 jaar. Het is, net als het Groene Voeten Spel, een gezelschapsspel over milieu, economie, verdeling van… (Game)

  Lees meer...
    9,95
 • Warrige Woorden Eerste lezertjes

  Met dit leuke kwartetspel oefenen kinderen het leren lezen.Zoek de tegenstander die jouw ontbrekende kwartetkaarten heeft.Bekijk de tekening op de kaart en spel (hak) het woord.Controleer het antwoord met de magische envelop.84 geillustreerde kaartjes in… (Cards)

  Lees meer...
  13,95
 • Lekker in je vel spel

  LEKKER-in-je-VEL-spel EMOTIEkaarten | EQ-COACHING-kaartjes Blij, bang, boos, verdrietig of trots? Ontdek spelenderwijs de taal van emoties. Tekst, beeld én prikkelende vragen helpen gevoelens en emoties bespreekbaar te maken, ze te (h)erkennen en er beter mee… (Cards)

  Lees meer...
  11,95
 • Petra Lahr, Daphne Rijkée boeken
  Petra Lahr, Daphne Rijkée - Spiegel jezelf spel

  Leer jezelf beter kennen ... en vergroot je zelfvertrouwenVoor iedereen van 8 tot 88 jaar die in de spiegel durft te kijken om zo zijn zelfvertrouwen te vergroten. Spiegel jezelf! Kijk met een positieve blik en zie je kwaliteiten. Met het Spiegel-jezelf-spel… (Cards)

  Lees meer...
  11,95