Boeken over spelletjes voor kinderen en jongeren

 •   4,99
 •   4,99
 •   5,95
 • De Gorgels woordenschat kaartspel

  Een spel waarbij de lachspieren getraind worden!Én met dit spel vergroot je je woordenschat van de Gorgels wereld. Weet jij bijvoorbeeld wat Getverlebebbesbam, Daggeledoeidam of Porroporroguggelbam betekenen? Nee?! Dan moet je dit kaartspel snel gaan spelen.… (Game)

  Lees meer...
    8,99
 • Het grote Gorgels dictee

  Dat spelling ook lollig kan zijn bewijst Het Grote Gorgelsdictee. Dommeldommeltukjesdam, Oepselabambam of Mazzelabammie! Kun jij deze woorden spellen? Dan verdien je 2 punten! Vind je deze woorden te moeilijk, kies dan een makkelijk woord en verdien 1 punt.… (Game)

  Lees meer...
  12,50
 • Maan roos vis ik lees en schrijf

  In dit leuke schrijfkoffertje zitten schrijfkaarten en een uitwisbare stift om uitgebreid te oefenen met schrijven. Kinderen leren letters en woorden aan elkaar schrijven, zoals ze het ook op school leren. Er zitten veel verschillende opdrachten in de koffer… (Diversen)

  Lees meer...
  14,99
 • Rompompom ik lees en schrijf

  Met deze Rompompom schrijfkaarten en een uitwisbare stift leren kinderen de letters en cijfers van school schrijven. Zo leren ze bijvoorbeeld de letter van hun eigen naam of het cijfer dat hoort bij hun leeftijd! In dit leuke koffertje zitten kaarten met… (Diversen)

  Lees meer...
  14,99
 • Jules Gezellig thuis

  Puzzel één heeft warme kleuren. Puzzel twee zit op de achterkant van puzzel één en heeft koude kleuren. Zo kan je kind vlot het onderscheid maken tussen de twee puzzels. De grote puzzelstukken zijn erg handig. Ben je klaar met puzzelen, dan heb je een… (Game)

  Lees meer...
  15,99
 • Woezel & Pip Magnetische letter- en cijferdoos

  Op een leuke, laagdrempelige manier kennismaken met cijfers en letters? Dat kan met deze magnetische letter- en cijferdoos. Spelenderwijs leggen kinderen magneetjes op de vrolijke werkbladen. Zo ontdekken peuters en kleuters letters, klanken, cijfers en… (Game)

  Lees meer...
  15,00
 • Jules speelt buiten

  Puzzel één heeft warme kleuren. Puzzel twee zit op de achterkant van puzzel één en heeft koude kleuren. Zo kan je kind vlot het onderscheid maken tussen de twee puzzels. De grote puzzelstukken zijn erg handig. Ben je klaar met puzzelen, dan heb je een… (Game)

  Lees meer...
  15,99
 • Disney Sticker Parade Frozen 2

  Stickerboek met herbruikbare stickers Herbeleef de mooiste momenten uit Frozen 2 met dit prachtige kleur- en stickerboek. Pak je kleurpotloden of stiften, laat je creativiteit de vrije loop en geef Anna, Elsa, Olaf en de andere figuren een mooi kleurtje. Zoek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Disney Color Frozen 2 kleurblok

  Kleurblok met uitscheurbare pagina's In dit wondermooie kleurblok herbeleef je de mooiste momenten uit Frozen 2. Kies een mooie kleurplaat uit van Anna, Elsa of een van de andere figuren, pak je kleurpotloden of stiften en laat je creativiteit de vrije loop.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Disney Color Fun Frozen 2

  Kleurboek In dit prachtige kleurboek herbeleef je de mooiste momenten uit de film Frozen 2. Pak je kleurpotloden of stiften en geef Anna, Elsa en de andere figuren een mooi kleurtje. Gebruik de kleurvoorbeelden om je tekening in te kleuren of laat je fantasie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Paul van Loon boeken
  Paul van Loon - Kaartspel Spelling oefenen

  Een leerzaam kaartspel voor jong en oud! Vorm met dit spel setjes van kaarten met één spellingsmoeilijkheid, bijvoorbeeld twee woorden met een ij: spijker en ijs of twee woorden met ‘s: foto’s en paprika’s. Het doel van dit taalspel is om de kaart met… (Game)

  Lees meer...
    8,99
 • Paul van Loon boeken
  Paul van Loon - Kaartspel Zinnen maken

  Met dit kaartspel kunnen kinderen zelf grappige zinnen maken met losse zinsdelen. Bijvoorbeeld: Leo loert naar… een springende… weerwolf met jas en hoed. Of: Dolfje is dol op… een groene… stinkende kippenbout. Verstop je voor… een bloeddorstige…… (Game)

  Lees meer...
    8,99
 • Annemie Berebrouckx boeken
  Annemie Berebrouckx - Tel & beweeg

  Leren tellen en bewegen tegelijk! Met dit beweegspel leert een kind spelenderwijs tellen van 1 tot en met 10. Het spel bestaat uit telkaartjes en kaartjes met beweegopdrachten. Het kind pakt eerst een beweegkaartje van het ene stapeltje. Samen met een… (Game)

  Lees meer...
  12,50
 • Plezier met letters

  Elmer leert allerlei nieuwe dingen over de wereld om hem heen. Met welke letter begint 'taart'? En is dat dezelfde letter als in 'boom'? De stevige, dubbelzijde kaartjes in dit vrolijke spel moedigen kinderen aan om voor het eerst het alfabet te ontdekken. Met… (Game)

  Lees meer...
  10,00
 • Het natuurspel

  Er groeien zoveel mooie bloemen en planten in het bos. Elmer wil alles over ze leren! Bij dit bordspel voor de hele familie verzamel je zoveel mogelijk planten en dieren uit het bod. Met elke stap die je pion zet, leer je meer over de natuur! (Game)

  Lees meer...
  15,00
 • Waarheid, Durven of Doen koker

  Met dit spel beleven jij en je besties heerlijke momenten vol fun en spanning!100 spannende vragen en opdrachten, leuk op je pyjamaparty! (Diversen)

  Lees meer...
  11,99
 • Tattoo Box

  Meer dan 150 tattoos om te delen met je vriendinnen! (Diversen)

  Lees meer...
  11,99
 • Sticker parade

  Royaal kleur- en stickerboek met herbruikbare stickers. (Stickers)

  Lees meer...
    6,95
 • Disney Princess scheurboek

  Een dik scheurboek met voor elke dag een pagina vermaak volledig in kleur. Honderden pagina's vol leuke strips, puzzels en weetjes. Alles met het thema van Disney Prinsessen. (Kalender)

  Lees meer...
    5,99
 • Geschiedenis

  Match de meeste en win Superspannend kaartspelletje dat je vaardigheden op de proef stelt. Hoeveel weet jij van de Nederlandse geschiedenis? Kennis en inzicht én durf en snelheid helpen je verder. Karel de Grote, Beeldenstorm, Trechterbekervolk, 1566, Karel… (Cards)

  Lees meer...
    8,95
 • Wereldtopo

  Match de meeste en win Superspannend kaartspelletje dat je vaardigheden op de proef stelt. Hoeveel weet jij van de topografie van de wereld? Kennis en inzicht én durf en snelheid helpen je verder. Lagos, India, Rode Zee, Chang Jiang, Nigeria, Kolkata, Spaans,… (Cards)

  Lees meer...
    8,95
 • Natuur

  Match de meeste en win Superspannend kaartspelletje dat je vaardigheden op de proef stelt. Hoeveel weet jij van de dieren en planten? Kennis en inzicht én durf en snelheid helpen je verder. mais, zoogdier, kikker, schimmel, kievit, insect, eekhoorn, graan,… (Cards)

  Lees meer...
    8,95