Boeken over kalenders en verjaardagskalenders

 • Martin Gijzemijter boeken
  Martin Gijzemijter - Dichtgedachten Jaarkalender 2019

  De Dichtgedachten jaarkalender 2019. 12 maanden met inspirerende dichtgedachten (waarvan een aantal nog nooit online gepubliceerd), inclusief kleurrijke afbeeldingen op groot formaat, dagtelling én een overzicht van de belangrijke dagen in de maand. En zoals… (Kalender)

  Lees meer...
  14,95
 • P.P.J. Kusters boeken
  P.P.J. Kusters - Scheurkalender Handy

  Eindelijk kun je nu je favoriete scheurkalender ook op je bureau of tafel neerzetten! Of gewoon weer ophangen, maar nu niet meer met vetertje maar voortaan stijlvol, stabiel, gemakkelijk en snel met slechts één schroefje. De ScheurkalenderHandy is… (Kalender)

  Lees meer...
  14,95
 • Michèl Admiraal boeken
  Michèl Admiraal - Magische landschappen 2019

  In deze kalender staan 13 sprookjesachtige landschappen in Europa centraal, elk met een bijzondere toelichting. Plekjes die weinig bekend zijn, ze nodigen uit om er zelf heen te gaan! (Kalender)

  Lees meer...
    5,00
 • Sandra Bekkari boeken
  Sandra Bekkari - Nooit meer diëten

  Dé tip om bewuster en gezonder te leven, en slanker te worden? Eet met aandacht. En dan kan het helpen om te noteren wat en wanneer je eet. Mensen die noteren wat ze eten, eten bewuster, eten minder en maken gezondere keuzes. Met de 8 weken-planner van… (Kalender)

  Lees meer...
    9,99
 • Eva Pama-van 't Zand boeken
  Eva Pama-van 't Zand - Hooggevoelig heel gewoon 2019

  Een veelzijdige jaarkalender met oogstrelende foto's en quotes om even bij stil te staan. De combinatie is mooi en subtiel vormgegeven, waardoor het een rustgevend geheel vormt. Of je nu van woord of juist van beeld houdt, het inspireert gegarandeerd. Hang de… (Kalender)

  Lees meer...
    6,95
 • Jij bent de liefste 2015

  Je bent de liefste is een tijdloze scheurkalender met elke dag iets liefs voor je liefste dierbare, of een mooie uitspraak over liefde. (Kalender)

  Lees meer...
  14,95
 • De 365 allerbeste visjes

  Scheurkalender 365 allerbeste Visjes De nieuwe scheurkalender met 365 allerbeste Visje. Nieuwe selectie Visjes! (Kalender)

  Lees meer...
  14,95
 • 365 Bijbelse beloften

  De nieuwste scheurkalender met 365 Bijbelse beloften. Prachtige kalender, opbouwend en een prachtig kado! Tijdloos! (Kalender)

  Lees meer...
  14,95
 • De literaire kattenkalender

  De literaire kattenkalender is al jaren een onmisbaar cadeau voor kattenliefhebbers en lezers. Met ook in 2019 elke week een prachtige foto van een kat, en schrijvers en dichters die de schoonheid, luiheid, brutaliteit, elegantie, nieuwsgierigheid, kortom: de… (Kalender)

  Lees meer...
  10,00
 • Inspiratiekalender 2019

  De ‘Inspiratiekalender 2019’ biedt een jaar lang inzichten en tips van onder andere Daniel Goleman, Stephen Covey, Brené Brown, Daniel Pink, Noreena Hertz en Carmine Gallo. Met behulp van deze kalender – vol met de nieuwste inzichten, tijdloze… (Kalender)

  Lees meer...
  14,99
 • TREKKER Verjaardagskalender

  TREKKER Verjaardagskalender: Thema Oldtimers en KlassiekersDe mooiste en meest bijzondere oldtimers en klassiekers verzameld in één verjaardagskalender. Elke maand een prachtige foto en een korte beschrijving van de trekker. Een must-have voor elke… (Kalender)

  Lees meer...
  11,95
 • Give thanks to the lord for he is good

  Verjaardagskalender Beautiful Day Give thanks to the Lord, for he is good. Kleurrijke speels vormgegeven verjaardagskalender met mooie afbeeldingen en christelijke teksten op houten clipboards. De kalender bevat zowel Engelse als Nederlandse teksten. Formaat… (Kalender)

  Lees meer...
  12,95
 • God houdt van jou! Verjaardagskalender

  Kinderverjaardagskalender Creatieve verjaardagskalender met vrolijke dieren en tekstfragmenten uit christelijke kinderliedjes. God houdt van jou! Formaat 16,5 x 30 cm, losbladig gebonden Wire-O met handig haakje. Heldere, overzichtelijke maandindeling met… (Kalender)

  Lees meer...
  12,95
 • Verjaardagskalender

  Verjaardagskalender Bloom Warme verjaardagskalender met natuurafbeeldingen in pasteltinten. Per maand een bemoedigende, inspirerende bijbeltekst. Formaat 16,5 x 30 cm, losbladig gebonden Wire-O met handig haakje. Heldere, overzichtelijke maandindeling, met… (Kalender)

  Lees meer...
  12,95
 • Herman Brijssinck boeken
  Herman Brijssinck - De Roets 2019

  De Roets wordt 15 jaar en doet zijn baseline 'het geheugen van de Lage Landen' weer alle eer aan! Naar goede gewoonte laat De Roets 2019 je elke week markante mensen en historische verhalen uit onze contreien (her)ontdekken. Bekend of minder bekend, maar… (Kalender)

  Lees meer...
  15,00
 • Mark Verhees boeken
  Mark Verhees - Familieplanner positieve spreuken 2019

  Deze positieve weekplanner heeft ruimte voor 5 gezinsleden. Met wekelijks een prachtige positieve spreuk, ruimte voor extra notities en leuke stickers. En een handige indeling, met iedere volgende week op een volgend vel. Zo wordt samen plannen nog leuker.… (Kalender)

  Lees meer...
  14,95
 • Verjaardagskalender mandala

  Kleuren voor volwassenen. Vergeet geen verjaardagen meer dankzij deze unieke kalender. Maak iedere maand een eigen kunstwerk met de voorgedrukte mandala-afbeeldingen. (Kalender)

  Lees meer...
    8,99
 • Stef Bloo, Fabienne Hilhorst boeken
  Stef Bloo, Fabienne Hilhorst - Boeren Kalender 2019

  Na het grootse succes van De Boerinnen Kalender zal vanaf dit jaar ook De Boeren Kalender uitgebracht worden. Eveneens een jaarkalender met een spraakmakende verzameling foto's met dit maal sexy boeren. Eindelijk wordt er gehoor gegeven aan de vrouwelijke… (Kalender)

  Lees meer...
  14,95
 • Schepping Weekplanner 2019

  Weekplanner Schepping Handige weekplanner met ringband om op te hangen. Veel schrijfruimte, ook te gebruiken als Familyplanner. Met prachtige natuurfoto's en Bijbelteksten. Een christelijke weekplanner die het hele jaar mooi in uw huis past. A4-formaat (Kalender)

  Lees meer...
    6,50
 • Wilma Veen boeken
  Wilma Veen - Ik vier jou- Verjaardagskalender

  Feestjes zijn er om te vieren. Maar de verjaardagskalender van Wilma Veen is op zichzelf al een feest. Ik vier jou biedt elke maand een prachtig schilderij, voldoende ruimte om alle verjaardagen en jubilea te noteren en een inspirerende quote van Wilma Veen.… (Kalender)

  Lees meer...
  12,50
 • 365 Slimme vragen scheurkalender 2018

  Met de 365 dagen Slimme Scheurkalender maakt u kans op een weekend in Van der Valk Hotel Nijmengen-Lent. Peuters van een jaar of drie gaan door een Waarom-fase. Waarom is oma grijs? Waarom heb jij een jas aan? Waarom heeft papa een baard? Geef daar maar eens… (Kalender)

  Lees meer...
  14,95
 • Bureauklapper

  Een prachtig geïllustreerde bureauklapper met 52 bemoedigende teksten van Hour of Power. Pakkende teksten en frisse illustraties. Elke tekst is makkelijk af te scheuren en kunt u als ansichtkaart versturen. Mooi voor op uw bureau én leuk voor familie en… (Kalender)

  Lees meer...
  12,95
 • Sam McBratney boeken
  Sam McBratney - Raad eens hoeveel ik van je hou. Mijn eerste jaar

  Voor de pasgeborene is er Mijn eerste jaar. Een kalender die dertien maanden telt en die je met stickers op maat maakt voor je baby. Een kalender om je hele leven lang te bewaren, omdat alle Belangrijke Eerste Gebeurtenissen erin vermeld worden. En omdat je… (Kalender)

  Lees meer...
  17,50
 • Adrienne van Veen boeken
  Adrienne van Veen - Baby Scheurkalender

  Baby's eerste jaar van dag tot dag met een tip en een lach.Wat kan een kind de eerste maand? En wat kan een kind tussen 8 en 16 weken? Kinderen maken het eerste jaar een enorme ontwikkeling door, en bereiken vele mijlpalen. (Kalender)

  Lees meer...
    7,95
 • Karen Kingsbury boeken
  Karen Kingsbury - Inspiratie voor elke dag

  'Inspiratie voor elke dag' is een bureaukalender met quotes die werden gekozen uit het werk van Karen Kingsbury. Elke dag de pagina omslaan en inspiratie opdoen met een pakkende levenswijsheid van de geliefde romanschrijfster Karen Kingsbury. (Kalender)

  Lees meer...
  14,99