Boeken over kalenders en verjaardagskalenders

 • Jan van Zijp, Clementine Vrooland, Shirley Brandeis boeken
  14,50
 • . (red.) boeken
  . (red.) - Inspiratiekalender 2020

  De ‘Inspiratiekalender 2020’ staat vol met de nieuwste inzichten, tijdloze wijsheden, praktische oefeningen en tips van bekende grootmeesters als Stephen Covey, Daniel Kahneman e.v.a. We werken en leven agile, snel, efficiënt en to the max. Er is weinig… (Kalender)

  Lees meer...
  14,99
 • Paul Kusters boeken
  Paul Kusters - Toos & Henk scheurkalender 2020

  Toos en Henk staan al jarenlang garant voor vertrouwd verrassende humor op basis van de actualiteit. Gun jezelf of een dierbare in 2020 een dagelijkse lach. Want het leukste geschenk is de scheurkalender van Toos en Henk! (Kalender)

  Lees meer...
  14,95
 • Historische Scheurkalender 2020

  In 366 boeiende, ontroerende en verrassende verhalen neemt de Historische Scheurkalender u mee naar het verleden. Iedere dag leert u iets nieuws. Wist u bijvoorbeeld dat er in de late Middeleeuwen een ware dansplaag uitbrak. Dat Adolf Hitler een fanatiek… (Kalender)

  Lees meer...
  15,99
 • WO2 scheurkalender 2020

  In 2020 is het 75 jaar geleden dat de Tweede Wereldoorlog ten einde kwam. In deze speciale editie van de Historische Scheurkalender leest u elke dag een bijzonder verhaal over de oorlogsjaren in Nederland en daarbuiten. Spannend, soms ontroerend en altijd… (Kalender)

  Lees meer...
  15,99
 • De Roets 2020

  Daens... een zanger? Was het Boudewijn of Hugo de Groot die in een boekenkist ontsnapte? Wie verdronk nu eigenlijk in dat land van Saeftinghe? En waarom reisde Elckerlyc naar zijn eigen dood? Zoveel markante verhalen om te ontdekken of te herontdekken! Je… (Kalender)

  Lees meer...
  15,99
 • Lisette Thooft boeken
  Lisette Thooft - Happinez spirituele scheurkalender 2020

  Dagelijks een moment van bezinning, én toegankelijke informatie over spiritualiteit uit alle delen van de wereld: dat is de succesformule van de Happinez spirituele scheurkalender. Met citaten van goeroes, meesters en denkers uit Oost en West, teksten en… (Kalender)

  Lees meer...
  16,95
 • Redactie boeken
  Redactie - Mariakalender 2020 (set 3 exemplaren)

  Dit is een set van 3 ex. De ‘Mariakalender 2020’ is een dag-scheurkalender die een jaar lang vaste dagelijkse informatie biedt: dag, datum, kerkelijke en wereldlijke feest- en gedenkdagen, spreuken, op- en ondergang van zon en maan. Op de achterzijde weer… (Kalender)

  Lees meer...
  30,00
 • Saskia Smith, Martine Vente, Gerrit de Jager boeken
  Saskia Smith, Martine Vente, Gerrit de Jager - Tis hier geen hotel scheurkalender 2020

  Journalisten Saskia Smith en Martine de Vente bestieren samen het online magazine tishiergeenhotel.nl (ruim 100.000 bezoekers per maand) en zijn auteurs van het boek Tis hier geen hotel. Gerrit de Jager werd bekend met zijn strip ‘De familie Doorzon’ in… (Kalender)

  Lees meer...
  15,99
 • Maarten! Scheurkalender 2020

  Iedereen denkt dat ik een mopperaar ben, maar dat imago is volledig onterecht. Ja, ik sta kritisch ten opzichte van bepaalde dingen die de rest van Nederland geweldig vindt, zo kunt u lezen in deze kalender. Ik kijk niet naar Heel Holland Bakt en Flikken… (Kalender)

  Lees meer...
  15,99
 • Michèl Admiraal boeken
  Michèl Admiraal - Magische Landschappen 2020

  In deze kalender staan 13 sprookjesachtige landschappen in Europa centraal, elk met een bijzondere toelichting. Plekjes die weinig bekend zijn, ze nodigen uit om er zelf heen te gaan! (Kalender)

  Lees meer...
  13,50
 • Manon Berendse boeken
  Manon Berendse - Jaarplanner 2019/2020

  De Jaarplanner Leven met de Seizoenen begint een begrip te worden in onze voorjaarsaanbieding. Steeds meer mensen gebruiken deze praktische weekagenda die synchroon loopt met het schooljaar en de eigenheid van de seizoenen als uitgangspunt heeft. Daarom… (Kalender)

  Lees meer...
  17,95
 • Alle verjaardagen kalender

  Verjaardagskalender van Junior Einstein. Vergeet nooit meer een verjaargdag! Met deze leuk geïllustreerde verjaardagskalender vergeet je nooit meer een verjaardag en stuur je altijd op tijd een felicitatie. Elke maand vind je een nieuwe afbeelding. Dankzij… (Kalender)

  Lees meer...
  14,95
 • Aldo Druyf boeken
  Aldo Druyf - Componisten Verjaardagskalender

  Unieke Componistenverjaardagskalender met exclusieve tekeningen van John Minnion. Iedere maand wordt gesierd met een tekening van een beroemde componist. Verder staan er verdeeld over alle maanden de verjaardagen in van zo'n 150 klassieke componisten. Maar er… (Kalender)

  Lees meer...
  15,00
 • Messink & Prinsen Kunstkalender 2019

  De Messink & Prinsen Kunstkalender 2019 is het resultaat van de jaarlijkse teken- en schilderwedstrijd. De 12 prijswinnaars hebben alle een kalenderpagina 'gewonnen'. (Kalender)

  Lees meer...
  15,00
 • Marten Toonder boeken
  18,99
 • Verjaardagskalender Lopik

  Jeroen Bakker heeft een tijdloze verjaardagskalender over Lopik samengesteld, waarin de essentie van deze prachtige gemeente perfect tot zijn recht komt. Van de negen dorpen met de prachtige kilometerslange zilveren weteringen en de rivier de Lek, tot aan de… (Kalender)

  Lees meer...
  12,95
 • 15,99
 • Lo Bour, Rogier Soeters boeken
  Lo Bour, Rogier Soeters - Jaguar Daimler Club Holland verjaardagskalender

  Deze verjaardagskalender van de Jaguar Daimler Club Holland bevat twaalf geselecteerde Jaguars die een prachtig beeld geven van de geschiedenis van het merk Jaguar. Deze geschiedenis wordt door de Jaguar Daimler Club Holland, dé club voor bezitters en… (Kalender)

  Lees meer...
  14,50
 • Cynthia Schultz boeken
  Cynthia Schultz - De Structuurjunkie scheurkalender 2019

  365 dagen een gelukkige structuurjunkie zijn, is best een uitdaging. Blijf gemotiveerd met de Structuurjunkie-scheurkalender! Zo lees je elke dag een nieuwe handige tip, inspirerende quote of prikkelende challenge: van ambitieuze doelen opstellen tot tijd voor… (Kalender)

  Lees meer...
    9,99
 • Scheurkalender met een kijkje in de toekomst 2019

  Een vliegende auto, een holografische hond, een scheut sciencefiction of liever gewoon wat toekomstmuziek? Juist, u begrijpt het al: de getapte Scheurkalender van uitgeverij Tobi Vroegh is er weer met dit keer een duik in de toekomst. In de editie van 2019 is… (Diversen)

  Lees meer...
  14,95
 • Mila's verjaardagskalender

  Mila het hele jaar door op de kalender die elk jaar weer gebruikt kan worden. Januari: schaatsen, februari: sneeuwpop en Valentijnsdag, maart: lammetjes voeren, april: de paashaas, mei: meibloesem, juni: vaderdag, juli: waterpret, augustus: naar de zee,… (Kalender)

  Lees meer...
    7,95
 • Vrolijk boeken
  Vrolijk - Vrolijk verjaardagskalender

  Deze Vrolijk verjaardagskalender laat je iedere maand genieten van mooi beeld uit het Rijksmuseum en een quote. Een ontwerp met veel bloemen van oude meesters, hedendaags beeld en frisse kleuren. A4 met zwarte ringband en ophanghaakje 300gr mat papier wat goed… (Kalender)

  Lees meer...
  14,95
 • Henk Sissing boeken
  Henk Sissing - Bildung scheurkalender 2019

  365 onderwijscollega's selecteren voor de Bildung scheurkalender 2019 hun meest inspirerende citaat en lichten dat citaat toe in 200 woorden. De Bildung scheurkalender is inmiddels een begrip in ons land en is zoveel meer dan een kalender. Bijdragen van de… (Kalender)

  Lees meer...
    5,00
 • Schenk jezelf 365 dagen gezondheid

  365 gezondheidstips, volledig aangepast aan de mood en sfeer van de 365 dagen van het jaar! Net als je je op 1 januari afvraagt hoe die kater aan te pakken, vind je op deze kalender tips en trucs om hem te slim af te zijn. Idem voor… (Diversen)

  Lees meer...
  22,50