Boeken over kalenders en verjaardagskalenders

 • Sudoku scheurkalender 2020

  Een scheurkalender met dagelijks een nieuwe sudokupuzzel. De sudokupuzzels variëren in niveau. Door een perforatie rand zijn de blaadjes er gemakkelijk uit te scheuren en de twee gaten bovenin maakt dat de scheurkalender gemakkelijk is op te hangen. (Kalender)

  Lees meer...
    8,99
 • Wijsheden voor elke dag scheurkalender 2020

  Een wijsheid per dag voor je dagelijkse dosis inspiraties. - Wat je ook wilt doen in je leven, je zult altijd risico’s moeten nemen. Risico is een noodzakelijke voorwaarde voor vooruitgang – Jeff Bezos. Door een perforatie rand zijn de blaadjes er… (Kalender)

  Lees meer...
    8,99
 • Kook scheurkalender 2020

  Een scheurkalender vol met recepten, dus genoeg kookinspiratie waardoor je jezelf nooit meer de vraag hoeft te stellen 'wat gaan we vandaag eten?' Door een perforatie rand zijn de blaadjes er gemakkelijk uit te scheuren en de twee gaten bovenin maakt dat de… (Kalender)

  Lees meer...
    8,99
 • 366 dagen geluk scheurkalender 2020

  Een scheurkalender vol met quotes over geluk. Door een perforatie rand zijn de blaadjes er gemakkelijk uit te scheuren en de twee gaten bovenin maakt dat de scheurkalender gemakkelijk is op te hangen. (Kalender)

  Lees meer...
    8,99
 • Voetbal scheurkalender 2020

  Een scheurkalender vol met interessante voetbal facts die je moet weten! Door de twee gaten bovenin kun je de kalender makkelijk op je kamer ophangen! (Kalender)

  Lees meer...
    8,99
 • Wist je dat .. scheurkalender 2020

  Een scheurkalender vol met interessante weetjes. Leer elke dag iets bij met deze leuke en leerzame weetjes. Wist je dat.....het kijken naar kattenfilmpjes op internet energie geeft, positieve emoties opwekt en negatieve emoties doet verminderen? Wist je dat… (Kalender)

  Lees meer...
    8,99
 • Brain training scheurkalender 2020

  Een scheurkalender met dagelijkse breinbrekers. Heb jij je brein het einde van het jaar ook goed getraind? (Kalender)

  Lees meer...
    8,99
 • Moppen voor kinderen scheurkalender 2020

  Een scheurkalender vol met moppen voor kinderen! Elke dag een nieuwe lach! De blaadjes zijn er makkelijk uit te scheuren en door de twee gaten bovenin kun je de scheurkalender makkelijk ophangen. (Kalender)

  Lees meer...
    8,99
 • Astrid Lindgren boeken
  12,50
 • Vzw Orbit boeken
  Vzw Orbit - Iedereen feest 2020 - kalender

  Wist je dat hindoes op 10 maart het ‘festival van de kleuren’ vieren? Dat moslims op 29 oktober de geboortedag van de profeet Mohammed herdenken? En dat 21 juni Wereldhumanismedag is? Hoewel we in een diverse samenleving leven, tonen de meeste kalenders… (Diversen)

  Lees meer...
  10,00
 • Halewyck André Van boeken
  Halewyck André Van - De almanak (met een hoek af) (2020)

  Start je dag met de glimlach en geniet van de anekdotes en de historische feiten die het leven van toen bepaalden en van de warme citaten die het leven van nu kleur geven. De almanak (met een hoek af) is bedoeld voor mensen die nog weten dat The Beatles met… (Diversen)

  Lees meer...
  15,00
 • Leo Fijen boeken
  Leo Fijen - Klooster Kalender 2020

  Iedere dag wijsheid uit het klooster. Religieuzen, vrijwilligers en prominenten hebben hun eigen gebeden ingestuurd. (Kalender)

  Lees meer...
  15,00
 • Mark Verhees boeken
  Mark Verhees - Familieplanner positieve spreuken 2020

  Deze positieve weekplanner in ruim A4 formaat heeft plek voor 5 gezinsleden. Met wekelijks een prachtige positieve spreuk, ruimte voor extra notities en kleurrijke stickervellen. En een handige indeling, met iedere volgende week op een volgend vel. Zo wordt… (Kalender)

  Lees meer...
  14,95
 • Weet je nog scheurkalender 2020

  Weet jij nog wat er toen gebeurde?! Deze scheurkalender vertelt het! Dagelijks wordt een gebeurtenis uit het verleden uitgelicht. (Kalender)

  Lees meer...
    8,99
 • Vivianne Broekman boeken
  Vivianne Broekman - Homeplanner 2020

  De Homeplanner 2020 van Plan-Point is de meest complete familieplanner om ieder huishouden en gezinsleven efficiënt te organiseren! Wil jij een einde aan `To-Do lijstjes in je hoofd? Weg met de losse briefjes en memo's? Je huishouden meer stroomlijnen? Of… (Kalender)

  Lees meer...
  12,95
 • Charlotte Dematons boeken
  Charlotte Dematons - De verjaardagskalender van Nederland

  De mooiste platen nu voor altijd aan de muurTwaalf maanden lang, ieder jaar opnieuw, kunt u nu genieten van de prachtige prenten uit Nederland.Natuurlijk vieren we Koningsdag in april, in december vertrekt de Sint en komt de Kerstman aan. In februari wordt -… (Losbladig)

  Lees meer...
  19,95
 • Mindfulness & feel good scheurkalender 2020

  Een scheurkalender met daarin dagelijkse feel good tips voor een gezond en gelukkig leven. Door een perforatie rand zijn de blaadjes er gemakkelijk uit te scheuren en de twee gaten bovenin maakt dat de scheurkalender gemakkelijk is op te hangen. (Kalender)

  Lees meer...
    8,99
 • Marjanne Hess van Klaveren boeken
  Marjanne Hess van Klaveren - Maankalender 2020

  Astrologische wetenswaardigheden over Voeding, Relaties, tuin en gezondheid.Deze kalender bestaat sinds 2006 en wordt al meer dan 10 jaar, over de hele wereld gelezen door mensen die ook regelmatig met Marjanne corresponderen. Wat de kalender interessant maakt… (Kalender)

  Lees meer...
  15,95
 • Esther van Heerebeek boeken
  Esther van Heerebeek - Maankalender 2020

  In deze maankalender lees je hoe je in 2020 van dag tot dag kunt leven in harmonie met de maan. Volg dagelijks de cyclus van de maan en lees welke activiteiten die dag gunstig of juist minder gunstig zijn. Wanneer het bijvoorbeeld een goed moment is om de… (Kalender)

  Lees meer...
  15,95
 • Erik Voncken boeken
  Erik Voncken - Leven in Frankrijk Scheurkalender

  Elke dag een dosis joie de vivre met de Leven in Frankrijk Scheurkalender! (Kalender)

  Lees meer...
  15,95
 • Ronald Snijders, Fedor van Eldijk boeken
  Ronald Snijders, Fedor van Eldijk - De Schrikkelkalender 2020

  Een scheurkalender volschrijven met absurde onzin, daar draaien Ronald Snijders & Fedor van Eldijk hun hand niet voor om. Maar voor minder dan 366 dagen doen ze het niet. En dus verschijnt om de 4 jaar De Schrikkelkalender, de enige kalender met niet alleen… (Kalender)

  Lees meer...
  15,00
 • Joyce Berg boeken
  Joyce Berg - Italië Scheurkalender

  Elke dag een dosis dolce vita met de Italië Scheurkalender! (Kalender)

  Lees meer...
  15,95
 • Mark Verhees boeken
  Mark Verhees - Scheurkalender positieve spreuken 2020

  Met deze scheurkalender start je iedere dag met een goed gevoel, inspiratie of een positieve intentie! Heerlijk om zelf in huis te hebben, maar ook heel leuk om cadeau te geven. Online bereikt Voor Positiviteit dagelijks meer dan 600.000 mensen. In deze… (Kalender)

  Lees meer...
  15,95
 • Mark Verhees boeken
  Mark Verhees - Spreuken Zorgkalender 2020

  Speciaal voor alle prachtige mensen die in de zorg werken, is er dit jaar alweer de tweede editie van de spreuken Zorgkalender. Een kalender vol passie en betekenis. Met 365 afwisselende mooie spreuken en tips vanuit de positieve psychologie, die inspireren om… (Kalender)

  Lees meer...
  15,95
 • Peter van Straaten boeken
  Peter van Straaten - Peter's Zeurkalender 2020

  Het werk van Peter van Straaten is absoluut tijdloos. Geniet voor de 28ste keer van Peter’s Zeurkalender: de leukste manier om een jaar te beginnen. In zijn rake tekeningen weet hij het menselijk tekort als geen ander te vangen, met scenes uit het dagelijks… (Kalender)

  Lees meer...
  15,00