Boeken over ansichtkaarten

 • Aldo Druyf boeken
  Aldo Druyf - Kleur de klassieken

  25 kleurkaarten met exclusieve tekeningen van John Minnion. Geef je eigen kleuren aan de klassieke componisten en de instrumenten! Op iedere kaart staat een andere tekening en op de achterkant vind je een QR-code met de bijbehorende muziek (direct te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Diverse boeken
  Diverse - Christelijke dichters

  Woorden helpen om vorm te geven aan emoties. Feliciteren, iemand sterkte wensen bij ziekte - een tekst die in de vreugde deelt of bemoedigt, wordt altijd gewaardeerd. Op de 12 wenskaarten 'Christelijke dichters' staan gedichten van onder andere Jacqueline van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Linda Bikker boeken
  Linda Bikker - Van punt tot punt

  Bijbelse kleurplaten Na het succes van Handgeletterde kaarten met Bijbelteksten om te kleuren en te versturen en Handgeletterde kerstkaarten om te kleuren en te versturen van Linda Bikker is er nu een nieuwe uitgave met door haar geïllustreerde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Linda Bikker boeken
  Linda Bikker - Wenskaarten om te handletteren en te versturen

  Handletteren en kleuren als vrijetijdsbesteding voor volwassenen is helemaal van nu. Na het succes van Handgeletterde kaarten met Bijbelteksten om te kleuren en te versturen en Handgeletterde kerstkaarten om te kleuren en te versturen van Linda Bikker is er nu… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Handgeletterde kaarten met Bijbelteksten

  Kleuren als vrijetijdsbesteding voor volwassenen blijft onverminderd populair. Na het succes van Kaarten met Bijbelteksten om te kleuren en te versturen en Kaarten met Spreuken om te kleuren en te versturen van Linda Bikker is er nu een nieuwe uitgave met door… (Losbladig)

  Lees meer...
    9,95
 • Bedankt sorry hoera!

  Met deze grappige, kleurrijke kaarten is het een koud kunstje om mensen te bedanken, te feliciteren of om sorry te zeggen. Je kunt de kaarten natuurlijk ook zelf houden en ophangen. Hoera! Dit is een selectie uit het Bonnenboek voor vrouwen van Sandra Isaksson… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Mia Goes, Antoine Ulmann, Christian Nobial boeken
    9,95
 • Remco Campert boeken
  15,00
 • Leo Timmers boeken
    6,99
 • René Oskam boeken
  René Oskam - Er is geen dag meer te verliezen

  Een kaartje voor Vaderdag, Kerst of je jarige vriend (oké, en ook voor Valentijnsdag) nodig? Hebben we, mét teksten van een woordkunstenaar pur sang, zodat je daar zelf niet meer over na hoeft te denken. Voor dit doosje selecteerden we 20 van de beste… (Postcard book or pack)

  Lees meer...
  19,99
 • De enige echte Dikke Dames kleurkerstkaarten

  De 20 unieke Dikke Dames illustraties van kunstenares Julia Woning zorgen dit jaar voor extra gezellige kerstkaarten om zelf in te kleuren. De Dikke Dames zitten aan een prachtig versierde kersttafel, wandelen door winterwonderland en leggen cadeautjes onder… (Postcard book or pack)

  Lees meer...
    4,99
 • Jan Hanlo boeken
  Jan Hanlo - A4 poezieposter Ik noem je bloemen

  Omdat een 80 x 60 cm. poster soms te groot is, en een kaart soms te klein: deze A4posters passen altijd en overal. (Postcard book or pack)

  Lees meer...
    4,95
 • Sander Hendriks boeken
  Sander Hendriks - A4 poezieposter Ik zoek

  Omdat een 80 x 60 cm. poster soms te groot is, en een kaart soms te klein: deze A4posters passen altijd en overal. (Postcard book or pack)

  Lees meer...
    4,95
 • Michal Janssen boeken
  Michal Janssen - Kletspost!

  Nieuw in de kletscollectie van Gezinnig: Kletspost!, een set ansichtkaarten voor alledaagse en bijzondere momenten om heen en weer te sturen. Voor verjaardagen, logeerpartijtjes, zwemlessen, wiebeltanden, spreekbeurten, schoolreisjes, vakanties, ijskoude en… (Postcard book or pack)

  Lees meer...
    9,95
 • Poeziekaart 7369

  Set van 10 losse kaarten met 10 enveloppen. Ik ben zo lenig door de warte eh zo warrig door de lenteBen in de bladerbloesemwar de kiezelende stralenwar de gniechelende stikkewar de stommestillestarenwarIk bloos me alle kleuren spruttel woorden uit mijn mond Ze… (Postcard book or pack)

  Lees meer...
  20,00
 • Poeziekaart E. van de Vendel Miertje

  Set van 10 losse kaarten met 10 enveloppen en een categoriekaart. Verkoopprijs losse kaart 1,95. MIERTJE Altijd lopen mieren met z'n veertienhonderdvieren in rijtjes achter elkaar aan. Totdat er eentje stil blijft staan, die zegt: 'Laten we linksom gaan.' En… (Postcard book or pack)

  Lees meer...
  20,00
 • Poeziekaart Plint J. van Hest Van jou van mij van ons 7374

  Set van 10 losse kaarten met 10 enveloppen en een categoriekaart.Verkoopprijs losse kaart 1,95.Van jou van mij van onsDe tuin is het huis van de heg De heg is het huis van de mus De mus is het huis van het ei En jij bent het huis van mijDe nacht is het huis… (Postcard book or pack)

  Lees meer...
  20,00
 • Poeziekaart Mary Heylema Hebben slakken een deurbel? 7375

  Set van 10 losse kaarten met 10 enveloppen en een categoriekaart.Verkoopprijs losse kaart 1,95.hebben slakken een deurbel? heeft een mol een toilet? dragen vissen pantoffels? kijk jij onder je bed? kunnen grassprieten bloeden? past verband om de maan? kijken… (Postcard book or pack)

  Lees meer...
  20,00
 • Poeziekaart F.C. Terborgh Of is ons 7379

  Set van 10 losse kaarten met 10 enveloppen en een categoriekaart. Verkoopprijs losse kaart 1,95. Of is ons heimelijk bewust dat wij het essentiële, dat wij begeren, nooit zullen zien? Op het vertrek komt het aan, op de steeds her- nieuwde poging, het… (Postcard book or pack)

  Lees meer...
  20,00
 • Judith Herzberg boeken
  Judith Herzberg - De zee poeziekaarten

  DE ZEE De zee kun je horen met je handen voor je oren, in een kokkel, in een mosterdpotje, of aan zee. (Postcard book or pack)

  Lees meer...
  20,00
 • Sander Hendriks boeken
  Sander Hendriks - Set poeziekaarten 42

  ik zoekeen hoekjeheel geheimeen plaatsje in mijn huiswaar niemandmij ooitvinden kanen in mijn ééntjedenk ik danweg zijnen toch thuisdichter: Nannie KuiperNannie Kuiper (1939) schreef in eerste instantie over de ontwikkeling van kinderen en over… (Postcard book or pack)

  Lees meer...
  20,00
 • Set poeziekaarten 43

  hebban olla vogala nestas hagunnan hinase hic enda thu wat unbidan we nu'hebban olla vogala' is een van de eerst geschreven zinnen in de Nederlandse taal. Een monnik schreef het rond het jaar 1100 in de kantlijn van een Latijnse tekst om de nieuwe punt van… (Postcard book or pack)

  Lees meer...
  20,00
 • Edward van der Vendel boeken
  Edward van der Vendel - Set Poeziekaarten Plint Vogels van Edward van de Vendel

  Voor vogeltjes zijn wij laag:wij zitten vast aan onze voeten.En zij moeten moeite doenom ons te bereiken.Om ons te bekijken.Doen ze dat graag?Ja hoor,tijdens het eten.Voor vogeltjes zijn wij een soort van televisie.Totdat ze genoeg van ons weten,en dan gaan ze… (Postcard book or pack)

  Lees meer...
  20,00
 • Niels Terhalle boeken
  Niels Terhalle - Onze kinderen zijn te koop!

  'Onze kinderen zijn te koop!' is de pakkende titel van een set van 21 kaarten die in boekvorm wordt aangeboden. De hersenspinsels van Anne Tjallingii (beeld) en Niels Terhalle (woord) krijgen op een bijzondere wijze vorm, met een tekening-gedicht-tekening, die… (Postcard book or pack)

  Lees meer...
  15,50
 • Set Poeziekaarten Plint 'Stad' S. Pink 7376

  Set van 10 losse kaarten met 10 enveloppen en een categoriekaart. Verkoopprijs losse kaart 1,95. 'Heb jij dan geen stad in in je hoofd?' had ze hem gevraagd. 'Maf kind', zei hij lachend. 'wat maak jij je leven toch ingewikkeld'. (Postcard book or pack)

  Lees meer...
  20,00