Boeken over ansichtkaarten

 • Linda Bikker boeken
  Linda Bikker - Van punt tot punt

  Bijbelse kleurplaten Na het succes van Handgeletterde kaarten met Bijbelteksten om te kleuren en te versturen en Handgeletterde kerstkaarten om te kleuren en te versturen van Linda Bikker is er nu een nieuwe uitgave met door haar geïllustreerde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Diverse boeken
  Diverse - Christelijke dichters

  Woorden helpen om vorm te geven aan emoties. Feliciteren, iemand sterkte wensen bij ziekte - een tekst die in de vreugde deelt of bemoedigt, wordt altijd gewaardeerd. Op de 12 wenskaarten 'Christelijke dichters' staan gedichten van onder andere Jacqueline van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Kaarten met spreuken om te kleuren en te versturen

  Linda Bikker Kaarten met spreuken om te kleuren en te versturen Kleuren als vrijetijdsbesteding voor volwassenen heeft nog niets aan populariteit ingeboet. Na het succes van Kaarten met Bijbelteksten om te kleuren en te versturen van Linda Bikker is er nu een… (Losbladig)

  Lees meer...
    9,95
 • Kaarten met bekende Psalmverzen

  Na het succes van Kaarten met Bijbelteksten om te kleuren en te versturen is er nu ook een kleurboek speciaal voor kinderen. Kleuren is inmiddels een heuse trend geworden. Dit kleurboek sluit daarop aan én voegt er iets aan toe. Linda Bikker maakte 23… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Handgeletterde kaarten met Bijbelteksten

  Kleuren als vrijetijdsbesteding voor volwassenen blijft onverminderd populair. Na het succes van Kaarten met Bijbelteksten om te kleuren en te versturen en Kaarten met Spreuken om te kleuren en te versturen van Linda Bikker is er nu een nieuwe uitgave met door… (Losbladig)

  Lees meer...
    9,95
 • Linda Bikker boeken
  Linda Bikker - Handgeletterde kerstkaarten om te kleuren en te versturen

  Kleuren en handletteren als vrijetijdsbesteding voor volwassenen is helemaal van nu. Na het succes van Handgeletterde kaarten met Bijbelteksten om te kleuren en te versturen van Linda Bikker is er nu een nieuwe uitgave met door haar getekende kerstkaarten om… (Losbladig)

  Lees meer...
    6,95
 • Linda Bikker boeken
  Linda Bikker - Wenskaarten om te handletteren en te versturen

  Handletteren en kleuren als vrijetijdsbesteding voor volwassenen is helemaal van nu. Na het succes van Handgeletterde kaarten met Bijbelteksten om te kleuren en te versturen en Handgeletterde kerstkaarten om te kleuren en te versturen van Linda Bikker is er nu… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Bedankt sorry hoera!

  Met deze grappige, kleurrijke kaarten is het een koud kunstje om mensen te bedanken, te feliciteren of om sorry te zeggen. Je kunt de kaarten natuurlijk ook zelf houden en ophangen. Hoera! Dit is een selectie uit het Bonnenboek voor vrouwen van Sandra Isaksson… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Remco Campert boeken
  15,00
 • Mia Goes, Antoine Ulmann, Christian Nobial boeken
    9,95
 • Leo Timmers boeken
    6,99
 • Christa Rosier boeken
  Christa Rosier - Psalmenpalet 12 wenskaarten

  Een doosje met 12 wenskaarten met schilderijen van Christa Rosier. Als je een mooie kaart wilt sturen... Kies er dan een uit 'Psalmenpalet'. De prachtige schilderijen die Christa Rosier maakte bij het boek Psalmen lenen zich heel goed voor gebruik als… (Postcard book or pack)

  Lees meer...
  14,99
 • Niels Terhalle boeken
  Niels Terhalle - Onze kinderen zijn te koop!

  'Onze kinderen zijn te koop!' is de pakkende titel van een set van 21 kaarten die in boekvorm wordt aangeboden. De hersenspinsels van Anne Tjallingii (beeld) en Niels Terhalle (woord) krijgen op een bijzondere wijze vorm, met een tekening-gedicht-tekening, die… (Postcard book or pack)

  Lees meer...
  15,00
 • Michal Janssen boeken
  Michal Janssen - Kletspost!

  Nieuw in de kletscollectie van Gezinnig: Kletspost!, een set ansichtkaarten voor alledaagse en bijzondere momenten om heen en weer te sturen. Voor verjaardagen, logeerpartijtjes, zwemlessen, wiebeltanden, spreekbeurten, schoolreisjes, vakanties, ijskoude en… (Postcard book or pack)

  Lees meer...
    9,95
 • Murray Lemley boeken
  Murray Lemley - De beschaafde kat

  De Amerikaanse fotografe Nancy Hendrickson maakte aan het begin van de twintigste eeuw deze authentieke en geestige foto's van haar katten. Op een boerderij in North Dakota kon ze in het fotograferen van de harige viervoeters haar creativiteit kwijt. De foto's… (Postcard book or pack)

  Lees meer...
  14,99
 • Ansichtkaarten, de Schoolplaat Het Volle Leven

  Ansichtkaartenboekje Het volle leven16 ansichtkaarten met op elke kaart een prachtige schoolplaat. Met illustraties van C. Jetses uit de serie schoolplaat 'Het Volle Leven'. (Postcard book or pack)

  Lees meer...
    8,95
 • Poeziekaart 7369

  Set van 10 losse kaarten met 10 enveloppen. Ik ben zo lenig door de warte eh zo warrig door de lenteBen in de bladerbloesemwar de kiezelende stralenwar de gniechelende stikkewar de stommestillestarenwarIk bloos me alle kleuren spruttel woorden uit mijn mond Ze… (Postcard book or pack)

  Lees meer...
  20,00
 • Poeziekaart Plint J. van Hest Van jou van mij van ons 7374

  Set van 10 losse kaarten met 10 enveloppen en een categoriekaart.Verkoopprijs losse kaart 1,95.Van jou van mij van onsDe tuin is het huis van de heg De heg is het huis van de mus De mus is het huis van het ei En jij bent het huis van mijDe nacht is het huis… (Postcard book or pack)

  Lees meer...
  20,00
 • Poeziekaart Mary Heylema Hebben slakken een deurbel? 7375

  Set van 10 losse kaarten met 10 enveloppen en een categoriekaart.Verkoopprijs losse kaart 1,95.hebben slakken een deurbel? heeft een mol een toilet? dragen vissen pantoffels? kijk jij onder je bed? kunnen grassprieten bloeden? past verband om de maan? kijken… (Postcard book or pack)

  Lees meer...
  20,00
 • Poeziekaart F.C. Terborgh Of is ons 7379

  Set van 10 losse kaarten met 10 enveloppen en een categoriekaart. Verkoopprijs losse kaart 1,95. Of is ons heimelijk bewust dat wij het essentiële, dat wij begeren, nooit zullen zien? Op het vertrek komt het aan, op de steeds her- nieuwde poging, het… (Postcard book or pack)

  Lees meer...
  20,00
 • Poeziekaart soms raak je

  Set van 10 losse kaarten met 10 enveloppen en een categoriekaart. Verkoopprijs losse kaart 1,95. Soms raak je op het hoogste punt en is er dus geen verlangen meer behalve geen mens meer te zijn maar nog enkel een lege plek in de vorm van een mens en zo dan te… (Postcard book or pack)

  Lees meer...
  20,00
 • Judith Herzberg boeken
  Judith Herzberg - De zee poeziekaarten

  DE ZEE De zee kun je horen met je handen voor je oren, in een kokkel, in een mosterdpotje, of aan zee. (Postcard book or pack)

  Lees meer...
  20,00
 • Sander Hendriks boeken
  Sander Hendriks - Set poeziekaarten 42

  ik zoekeen hoekjeheel geheimeen plaatsje in mijn huiswaar niemandmij ooitvinden kanen in mijn ééntjedenk ik danweg zijnen toch thuisdichter: Nannie KuiperNannie Kuiper (1939) schreef in eerste instantie over de ontwikkeling van kinderen en over… (Postcard book or pack)

  Lees meer...
  20,00
 • Set poeziekaarten 43

  hebban olla vogala nestas hagunnan hinase hic enda thu wat unbidan we nu'hebban olla vogala' is een van de eerst geschreven zinnen in de Nederlandse taal. Een monnik schreef het rond het jaar 1100 in de kantlijn van een Latijnse tekst om de nieuwe punt van… (Postcard book or pack)

  Lees meer...
  20,00
 • Beatrix Potter 6 ansichtkaarten

  Wie kent Peter Rabbit en de andere leuke dierfiguurtjes van Beatrix Potter niet? Jong en oud, iedereen is ermee opgegroeid! Deze characters verkrijgbaar als set van zes ansichtkaarten inclusief enveloppen. Een set bestaat uit een ansichtkaart van: Peter… (Postcard book or pack)

  Lees meer...
    7,95