Boeken over ansichtkaarten

 • Aldo Druyf boeken
  Aldo Druyf - Kleur de klassieken

  25 kleurkaarten met exclusieve tekeningen van John Minnion. Geef je eigen kleuren aan de klassieke componisten en de instrumenten! Op iedere kaart staat een andere tekening en op de achterkant vind je een QR-code met de bijbehorende muziek (direct te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Linda Bikker boeken
  Linda Bikker - Van punt tot punt

  Bijbelse kleurplaten Na het succes van Handgeletterde kaarten met Bijbelteksten om te kleuren en te versturen en Handgeletterde kerstkaarten om te kleuren en te versturen van Linda Bikker is er nu een nieuwe uitgave met door haar geïllustreerde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Diverse boeken
  Diverse - Christelijke dichters

  Woorden helpen om vorm te geven aan emoties. Feliciteren, iemand sterkte wensen bij ziekte - een tekst die in de vreugde deelt of bemoedigt, wordt altijd gewaardeerd. Op de 12 wenskaarten 'Christelijke dichters' staan gedichten van onder andere Jacqueline van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Kaarten met bekende Psalmverzen

  Na het succes van Kaarten met Bijbelteksten om te kleuren en te versturen is er nu ook een kleurboek speciaal voor kinderen. Kleuren is inmiddels een heuse trend geworden. Dit kleurboek sluit daarop aan én voegt er iets aan toe. Linda Bikker maakte 23… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Handgeletterde kaarten met Bijbelteksten

  Kleuren als vrijetijdsbesteding voor volwassenen blijft onverminderd populair. Na het succes van Kaarten met Bijbelteksten om te kleuren en te versturen en Kaarten met Spreuken om te kleuren en te versturen van Linda Bikker is er nu een nieuwe uitgave met door… (Losbladig)

  Lees meer...
    9,95
 • Linda Bikker boeken
  Linda Bikker - Handgeletterde kerstkaarten om te kleuren en te versturen

  Kleuren en handletteren als vrijetijdsbesteding voor volwassenen is helemaal van nu. Na het succes van Handgeletterde kaarten met Bijbelteksten om te kleuren en te versturen van Linda Bikker is er nu een nieuwe uitgave met door haar getekende kerstkaarten om… (Losbladig)

  Lees meer...
    6,95
 • Linda Bikker boeken
  Linda Bikker - Wenskaarten om te handletteren en te versturen

  Handletteren en kleuren als vrijetijdsbesteding voor volwassenen is helemaal van nu. Na het succes van Handgeletterde kaarten met Bijbelteksten om te kleuren en te versturen en Handgeletterde kerstkaarten om te kleuren en te versturen van Linda Bikker is er nu… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Bedankt sorry hoera!

  Met deze grappige, kleurrijke kaarten is het een koud kunstje om mensen te bedanken, te feliciteren of om sorry te zeggen. Je kunt de kaarten natuurlijk ook zelf houden en ophangen. Hoera! Dit is een selectie uit het Bonnenboek voor vrouwen van Sandra Isaksson… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Mia Goes, Antoine Ulmann, Christian Nobial boeken
    9,95
 • Remco Campert boeken
  15,00
 • Leo Timmers boeken
    6,99
 • Wilma Veen boeken
  Wilma Veen - Ik lief jou zo lief

  'Ik lief jou zo lief' is een doosje met zestien kunstwenskaarten van Wilma Veen. Met deze wenskaarten druk je je gevoelens uit op een bijzondere manier. Omdat je soms op zoek bent naar kleine woorden voor een groot gevoel, naar een beeld dat meer zegt dan… (Diversen)

  Lees meer...
  15,00
 • Christa Rosier boeken
  Christa Rosier - Psalmenpalet 12 wenskaarten

  Een doosje met 12 wenskaarten met schilderijen van Christa Rosier. Als je een mooie kaart wilt sturen... Kies er dan een uit 'Psalmenpalet'. De prachtige schilderijen die Christa Rosier maakte bij het boek Psalmen lenen zich heel goed voor gebruik als… (Postcard book or pack)

  Lees meer...
  14,99
 • Beatrix Potter 6 ansichtkaarten

  Wie kent Peter Rabbit en de andere leuke dierfiguurtjes van Beatrix Potter niet? Jong en oud, iedereen is ermee opgegroeid! Deze characters verkrijgbaar als set van zes ansichtkaarten inclusief enveloppen. Een set bestaat uit een ansichtkaart van: Peter… (Postcard book or pack)

  Lees meer...
    7,95
 • Jan Hanlo boeken
  Jan Hanlo - A4 poezieposter Ik noem je bloemen

  Omdat een 80 x 60 cm. poster soms te groot is, en een kaart soms te klein: deze A4posters passen altijd en overal. (Postcard book or pack)

  Lees meer...
    4,95
 • Sander Hendriks boeken
  Sander Hendriks - A4 poezieposter Ik zoek

  Omdat een 80 x 60 cm. poster soms te groot is, en een kaart soms te klein: deze A4posters passen altijd en overal. (Postcard book or pack)

  Lees meer...
    4,95
 • Michal Janssen boeken
  Michal Janssen - Kletspost!

  Nieuw in de kletscollectie van Gezinnig: Kletspost!, een set ansichtkaarten voor alledaagse en bijzondere momenten om heen en weer te sturen. Voor verjaardagen, logeerpartijtjes, zwemlessen, wiebeltanden, spreekbeurten, schoolreisjes, vakanties, ijskoude en… (Postcard book or pack)

  Lees meer...
    9,95
 • Ansichtkaarten, Aap - Noot - Mies

  Leesplankje Ansichtkaartenboekje16 ansichtkaarten met op elke kaart een afbeelding van het Leesplankje AAP-NOOT-MIES! (Postcard book or pack)

  Lees meer...
    8,95
 • Ansichtkaarten, de Schoolplaat Het Volle Leven

  Ansichtkaartenboekje Het volle leven16 ansichtkaarten met op elke kaart een prachtige schoolplaat. Met illustraties van C. Jetses uit de serie schoolplaat 'Het Volle Leven'. (Postcard book or pack)

  Lees meer...
    8,95
 • Ansichtkaarten, de Schoolplaat In Ons Land

  Ansichtkaartenboekje In Ons Land16 ansichtkaarten met op elke kaart een prachtige schoolplaat. Met illustraties van M.A. Koekkoek uit de serie schoolplaat 'In Ons Land'. (Postcard book or pack)

  Lees meer...
    8,95
 • Poeziekaart 7369

  Set van 10 losse kaarten met 10 enveloppen. Ik ben zo lenig door de warte eh zo warrig door de lenteBen in de bladerbloesemwar de kiezelende stralenwar de gniechelende stikkewar de stommestillestarenwarIk bloos me alle kleuren spruttel woorden uit mijn mond Ze… (Postcard book or pack)

  Lees meer...
  20,00
 • Poeziekaart E. van de Vendel Miertje

  Set van 10 losse kaarten met 10 enveloppen en een categoriekaart. Verkoopprijs losse kaart 1,95. MIERTJE Altijd lopen mieren met z'n veertienhonderdvieren in rijtjes achter elkaar aan. Totdat er eentje stil blijft staan, die zegt: 'Laten we linksom gaan.' En… (Postcard book or pack)

  Lees meer...
  20,00
 • Poeziekaart Plint J. van Hest Van jou van mij van ons 7374

  Set van 10 losse kaarten met 10 enveloppen en een categoriekaart.Verkoopprijs losse kaart 1,95.Van jou van mij van onsDe tuin is het huis van de heg De heg is het huis van de mus De mus is het huis van het ei En jij bent het huis van mijDe nacht is het huis… (Postcard book or pack)

  Lees meer...
  20,00
 • Poeziekaart Mary Heylema Hebben slakken een deurbel? 7375

  Set van 10 losse kaarten met 10 enveloppen en een categoriekaart.Verkoopprijs losse kaart 1,95.hebben slakken een deurbel? heeft een mol een toilet? dragen vissen pantoffels? kijk jij onder je bed? kunnen grassprieten bloeden? past verband om de maan? kijken… (Postcard book or pack)

  Lees meer...
  20,00
 • Poeziekaart F.C. Terborgh Of is ons 7379

  Set van 10 losse kaarten met 10 enveloppen en een categoriekaart. Verkoopprijs losse kaart 1,95. Of is ons heimelijk bewust dat wij het essentiële, dat wij begeren, nooit zullen zien? Op het vertrek komt het aan, op de steeds her- nieuwde poging, het… (Postcard book or pack)

  Lees meer...
  20,00