Albums en dagboeken

 • Richard Scarry boeken
  Richard Scarry - Richard Scarry vriendenboek

  Laat al je vriendjes en klasgenootjes dit vriendenboek met de leuke tekeningen van Richard Scarry invullen. Op die manier vergeet je nooit meer wanneer ze jarig zijn, welke muziek ze graag horen en wat hun lievelingsliedje is. Een mooie herinnering voor later… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Notebook

  De PaperStore spiraalboeken zijn voorzien van een stevige, flexibele kaft, een solide dubbelspiraal en extra dik papier om doordrukken te voorkomen. Ideaal om al je notities, ideeën en gedachten in te noteren en te bewaren. Past gemakkelijk in je tas. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • ZNU boeken
  ZNU - Mijn schoolfoto's album

  Bewaar alle klassenfoto's van uw kind op één plek in dit originele album, vanaf de peuterjaren tot en met het zesde middelbaar / de zesde klas. Noteer bij iedere foto het schooljaar, de naam van de juf of leraar en natuurlijk ook de naam van alle klasgenoten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • ZNU boeken
  ZNU - Wachtwoorden notitieboek

  Het handige invul- en bewaarboek voor al je wachtwoorden, gebruikersnamen en klantnummers (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Doolhoven puzzelboek

  Puzzelboek (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Mijn zwangerschap - een vraag per dag

  Je zwangerschap is een heel bijzondere periode in je leven en het liefst van al wil je alles wat je tijdens deze 40 weken voelt, denkt en meemaakt voor altijd vastleggen. In dit originele dagboek krijg je elke dag een vraag voorgeschoteld: over je gevoelens,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Mijn reisdagboek

  Leg je unieke reisverhalen en -ervaringen vast in dit dagboek. Door zijn handige compacte vorm kun je het gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Behalve je reisverslagen kun je ook praktische zaken noteren, zoals contactgegevens van mensen die je ontmoet of een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Een schets per dag

  Maak elke dag een kleine schets van iets dat je aandacht trok of dat je bijzonder vond die dag en geef je kunstwerkje een titel. Je kunt uiteraard ook gewoon je inspiratie van het moment volgen. Op die manier stimuleer je niet alleen je creativiteit, maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Mijn crèche- en oppasboek

  Gebruik dit handige invulboek om op een eenvoudige manier informatie over je baby of peuter uit te wisselen met de kinderopvang over bijvoorbeeld wat je kind gegeten heeft of hoe het geslapen heeft. Zo blijf je op de hoogte van de gewoonten en ontwikkeling van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Mijn mooiste gedichten

  Of het nu gaat om gedichten, haiku's of limericks, in dit notitieboek kun je al je unieke creaties bundelen. Schrijf ze allemaal neer en maak op die manier je eigen bloemlezing om op elk moment van te genieten. (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Notitieboekje Matthew Quick (5 ex in pakket)

  Die eerste zin, dat goede idee, die ene mooie uitspraak - wie weet leiden ze nog eens tot een nieuw verhaal. En nieuwe verhalen, daarvan krijgen we nooit genoeg! Om die geniale invallen nooit meer te vergeten, kun je ze nu noteren in dit hardcover… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,75
 • Anne-francoise Loiseau boeken
  Anne-francoise Loiseau - Welkom lieve baby

  Een foto van het eerste lachje, de afdruk van je baby's voetje, de lotgevallen tijdens de eerste vakantie... Wat is er vertederender en soms grappiger dan deze fantastische herinneringen aan de eerste levensjaren van je baby? Je zult vast en zeker inspiratie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • ZNU boeken
  ZNU - Poëzie Dino

  Heb je een heleboel vrienden of vriendinnen die net zoals jij gefascineerd zijn door dino's? Leuk, dan kunnen ze allemaal een tekening voor jou maken in dit poëziealbum. Laat ze er ook een leuk tekstje of een vrolijk gedichtje bij schrijven. Zo wordt dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Leo Bormans boeken
  Leo Bormans - Een dagboek vol geluk

  Laat je inspireren door 250 gelukstips en noteer je geluksmomenten. Dit is een persoonlijk dagboek met ruimte voor 365 persoonlijke ervaringen, gespreid over één of meerdere jaren. Je vult de datum vrij aan. Onderweg krijg je 250 concrete tips, opgehangen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Hec Leemans boeken
  Hec Leemans - De Kampioenen in Pampanero

  Vlaanderens populairste voetbalploeg wordt uitgenodigd voor een vriendenmatch tegen de nationale ploeg van Pampanero. Een reisje naar Zuid-Amerika, dat zien de Kampioenen wel zitten! Helaas verloopt niet alles volgens plan... (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Mijn schoolfoto's

  Bewaar je ook altijd alle schoolfoto's in de kast?We hebben nu een boekje speciaal voor alle schoolfoto's.Van de peuterspeelzaal tot de middelbare school.Mijn schoolfoto'sPagina's: 84Afmeting: 29 x 21 cmKleur: zwart/witEerste drukHardcover kaft (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Disney boeken
  Disney - Mijn geheime dagboek Prinses

  In dit bijzondere dagboek kun je al je geheimen kwijt. Schrijf op wat je allemaal beleeft, hoe je je voelt, waarover je hebt gedroomd, wat je blij of boos maakt, wat er op school gebeurt...En vergeet vooral niet om de wondermooie kleurplaten van je favoriete… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Paw Patrol vriendenboek

  In dit leuke vriendenboek kun je al je vrienden en vriendinnen een heleboel weetjes over zichzelf laten vertellen: waar ze wonen, wanneer ze jarig zijn, wat ze het liefst eten, welke hobby's ze hebben en nog veel meer. Bovendien kunnen ze de kleurplaat met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Mijn schoolfoto's album

  Album voor alle klassen- en portretfoto's.Bewaar alle klassenfoto's van uw kind op één plek in dit originele album, vanaf de peuterjaren tot en met het zesde middelbaar / de zesde klas. Noteer bij iedere foto het schooljaar, de naam van de juf of leraar en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Shimmer and Shine vriendenboek

  Een reuzeleuk invulboek voor al je vriendjes en klasgenootjes! In dit leuke vriendenboek kun je al je vrienden en vriendinnen een heleboel weetjes over zichzelf laten vertellen: waar ze wonen, wanneer ze jarig zijn, wat ze het liefst eten, welke hobby's ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Esther Kerkhoff boeken
  Esther Kerkhoff - Baby's eerste jaar

  Noteer in het eerste jaar van je baby alle mooie, grappige, leuke, lieve en bijzondere dingen over de baby, jouzelf en de omgeving. Vink lijstjes af en creëer een unieke herinnering voor jezelf, je baby en voor iedereen die nu of later een belangrijke rol… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Ester Kerkhoff boeken
  Ester Kerkhoff - Negen maandenboek

  Vul negen maanden lang elke twee weken alle bijzonderheden over jouw unieke zwangerschap in, plak foto's op of maak tekeningetjes en noteer hoe jij je voelde. Dankzij dit boek kunnen jij, je partner en je kind later deze speciale periode week voor week… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Doro Otterman boeken
  Doro Otterman - Dagboek voor goede en slechte dagen

  Had je vandaag een goede of een slechte dag? Wat liep er fout en wat ging juist heel goed? Schrijf het op... Met dit dagboek schijnt ook op regenachtige dagen de zon! (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Schrijverspunt boeken
  Schrijverspunt - Schrijversblok

  Je hebt een geweldig verhaalidee. Je schrijft het op, je doet wat research en je krabbelt je aantekeningen op bloknootjes en papiertjes. Langzaam begint je verhaal vorm te krijgen. Je personages komen tot leven, je krijgt een beeld van de locatie waar het zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Baby's crèche- en oppasboek

  Het moment is aangebroken: je zwangerschapsverlof is voorbij en je baby gaat voor het eerst naar de crèche of een oppas. Met dit boek kunnen jij en degenen die voor je baby gaan zorgen alle fijne, moeilijke, grappige en bijzondere dingen noteren. Nuttig maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99