Boeken over agenda’s

 • Kakhielagenda 2020

  We hebben het met z'n allen zo ongelooflijk druk. Iedereen wordt altijd wel ergens verwacht. We leven in bedrijvige tijden en het ziet ernaar uit dat het enkel nog drukker zal worden, ook en vooral in het jaar 2020. Als altijd bezorgd over het welzijn van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Jolanda Peters boeken
  Jolanda Peters - Plenda Pro 2019

  Een agenda waar je naast je afspraken ook je to do's kunt plannen. Voor iedereen die overzicht wil houden over projecten en losse taken.Focussen. Dat is in drukke tijden met veel werk, to-do’s, leuke projecten en afspraken niet makkelijk. Hoe krijg je al die… (Diversen)

  Lees meer...
  29,50
 • Cynthia Schultz boeken
  Cynthia Schultz - Structuurjunkie planner light

  Met feedback van gebruikers én nieuwe wensen van Cynthia, verbeterden we de Structuurjunkie planner. Deze LIGHT-versie heeft geen challenges, aparte vooruitblik-pagina's en ruimte voor reflectie, maar wel extra ruimte voor notities achterin. De planner is… (Diversen)

  Lees meer...
  19,99
 • Prikkelarme schoolagenda 2018-2019

  Prikkelarme schoolagenda, waarbij iedere weekdag een eigen kleur heeft voor scholieren met behoefte aan structuur, autisme, dyslexie, ADHD en/of leesmoeilijkheden. Datums in geschreven- en picto-taal.Voor scholieren die behoefte hebben aan structuur, is deze… (Diversen)

  Lees meer...
  25,95
 • Fabian Takx boeken
  Fabian Takx - Leven in Frankrijk Agenda 2019

  De Leven in Frankrijk Agenda 2019 staat vol vermakelijke weetjes en slimme tips, geeft elke maand een overheerlijk Frans seizoensrecept en heeft een handige woordenlijst Nederlands - Frans. Uiteraard ontbreekt ook een overzicht van feestdagen en… (Diversen)

  Lees meer...
    7,50
 • Mark Verhees boeken
  Mark Verhees - Positieve spreuken agenda 2019

  Deze positieve agenda zit boordevol inspirerende spreuken, gelukstips en positieve verhalen. Uitgevoerd in frisse kleuren met een strakke vormgeving. In een handzaam formaat (iets kleiner dan A5) en met een handig leeslint. Het weekoverzicht biedt veel ruimte… (Diversen)

  Lees meer...
  14,95
 • Jeroen Bakker boeken
  Jeroen Bakker - Verjaardagskalender Gouda

  Jeroen Bakker heeft een tijdloze verjaardagskalender over Gouda samengesteld, waarin de essentie van deze prachtige historische stad perfect tot zijn recht komt. De foto's zijn gemaakt door de Goudse fotograaf Oscar van der Wijk. Een moderne… (Diversen)

  Lees meer...
  12,95
 • 12,95
 • Klaske Goedhart boeken
  Klaske Goedhart - Heksen Agenda 2017

  Heksenwijsheid iedere maand staat een godin centraal je leert rituelen en invocaties en genoeg schrijfruimte voor alle belangrijke zaken. Lumeria.nl (Diversen)

  Lees meer...
  17,95
 • Klaske Goedhart boeken
  Klaske Goedhart - Engelen agenda 2018

  Engelen agenda met veel schrijfruimte, ruimte voor notities, Alle vakanties en feestdagen. en prachtige engelen energie plaatjes om je het hele jaar mee te nemen op reis. Engelenagenda 2018 Wat fijn dat jij nu deze agenda in je handen neemt. Je gaat op pad met… (Diversen)

  Lees meer...
  19,99
 • Pictogenda blanco stickervellen (10 stuks)

  Stickervellen op? En je hebt een printer of kunt een printer bij iemand gebruiken? Dan is het handig om (via www.pictoselector.eu) je eigen set pictogrammen samen te stellen om op de blanco stickervellen te printen. Voordeel is dat je uit de… (Diversen)

  Lees meer...
    6,25
 • Martina Tittse-Linsen boeken
  Martina Tittse-Linsen - Pictogenda 2018 losse omslag zeegroen

  De Pictogenda-ringmap 2018 heeft een nieuw, cool design gekregen. De ringmap heeft zes ringen en is bedoeld om de Pictogenda-inhoud in op te bergen.De Pictogenda-ringmap 2018 is verkrijgbaar in de kleuren zeegroen en lichtblauw.De ringmap heeft aan de… (Diversen)

  Lees meer...
  18,00
 • Jolanda Pikkaart, Esther van der Ham boeken
  Jolanda Pikkaart, Esther van der Ham - Boekplanner met boek

  Een boek schrijven is een gigantisch project. Niet voor niets zien veel schrijvers er als een berg tegenop. Of ze hangen hun pen aan de wilgen omdat ze volkomen vastlopen.In de praktische boekplanner vind je een 52 weken kalender voor al je acties en heel veel… (Diversen)

  Lees meer...
  29,95
 • Agenda poëzie en beeldende kunst agenda 2017

  Niets is zo fijn als een spiksplinternieuwe agenda van papier, een belofte van een mooi nieuw jaar. Dit jaar maakten we onze agenda groter en dikker dan ooit ;-) met werkelijk alles wat je nodig hebt om van 2017 een poëtisch jaar te maken. Een bureau-agenda… (Diversen)

  Lees meer...
  22,50
 • Vivianne Broekman boeken
  Vivianne Broekman - De organizing Agenda 2019

  De Organizing Agenda 2019 van Plan-Point is dé alles-in-een-agenda voor thuis en op je werk! Waarin je al je (zakelijke) afspraken, huishoudelijke klussen, maaltijden, doelen en financiën kunt bijhouden. In de overzichtelijke verticale weekindeling kun je… (Diversen)

  Lees meer...
  14,95
 • Candy Jadoul boeken
  35,14
 • Mascha boeken
  Mascha - Mascha Planner Business edition

  Een planner om je leven en werk structuur te geven. Die je helemaal zelf kunt customizen door de bijgevoegde stickers. Met veel extra's: notitieboekje, kaarten, maandstickers, labelstickers. Vul de vakjes in zoals je zelf wilt en pas hem volledig aan naar… (Diversen)

  Lees meer...
  24,95
 • Marjanne Hess-van Klaveren boeken
  Marjanne Hess-van Klaveren - Maanagenda 2019

  In deze Maanagenda staat informatie over de invloed van de maan op ons dagelijks leven. Deze populair astrologische Maanagenda is handig om bij je te hebben en is goed te gebruiken door mensen die niet zoveel van astrologie afweten. De invloeden van de maan en… (Diversen)

  Lees meer...
  12,95
 • Annemarie van Heijningen-Steenbergen boeken
  11,99
 • Annemarie van Heijningen-Steenbergen boeken
  13,99
 • Annemarie van Heijningen-Steenbergen boeken
    9,99
 • M. de Bruine boeken
  M. de Bruine - Bloemenagenda 2020

  Al jarenlang zijn de sfeervolle agenda’s van Mattie de Bruine een begrip. En dat is niet verwonderlijk: met haar stijlvolle aquarellen weet De Bruine een vast publiek aan zich te binden. In deze agenda laat De Bruine zich van haar beste kant zien: de… (Diversen)

  Lees meer...
  12,95
 • Max Lucado boeken
  Max Lucado - Max Lucado agenda 2020

  Populaire agenda van Max Lucado met voor elke week een bemoedigend citaat van Max Lucado, een aantal overdenkingen, een handige liniaal, plastic opberghoes en veel notitieruimte. Het weekoverzicht begint op zondag. Deze agenda is ook verkrijgbaar in groter… (Diversen)

  Lees meer...
  12,99
 • Max Lucado boeken
  Max Lucado - Max Lucado agenda 2020

  Populaire agenda van Max Lucado met voor elke week een bemoedigend citaat van Max Lucado, een aantal overdenkingen, een handige liniaal, plastic opberghoes en veel notitieruimte. Het weekoverzicht begint op zondag. Deze agenda is ook verkrijgbaar in kleiner… (Diversen)

  Lees meer...
  14,99
 • Joanneke Wiersema boeken
  Joanneke Wiersema - Sestra agenda 2020

  Dé christelijke agenda voor vrouwen, van het kleurrijke merk Sestra. Deze agenda is planner en inspiratiebron in één. In deze agenda vind je niet alleen genoeg ruimte voor al je afspraken, maar ook elke week een inspirerende tekst of een verrassende vraag… (Diversen)

  Lees meer...
  15,95