Boeken over agenda’s

 • Eline Hoogenboom boeken
  Eline Hoogenboom - BELLE schoolagenda 2018-2019

  Deze kleurrijke Belle schoolagenda voor het schooljaar 2018-2019 van Huis van Belle is inspirerend en praktisch. Door de ringband gaat deze agenda niet kapot. Met veel ruimte om te schrijven en mooie Bijbelteksten, quotes en leuke invullijstjes. En natuurlijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Monica Wesseling boeken
  Monica Wesseling - Natuur journal

  Het Natuur journal van Monica Wesseling is het perfecte notitieboek voor natuurliefhebbers. Het bevat weetjes over de natuur om ons heen, maar ook kijktips om bijzondere plant- en diersoorten te kunnen vinden. Natuurlijk biedt dit boekje ook meer dan genoeg… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Pictoagenda blanco stickervellen (25 stuks)

  Stickervellen op? En je hebt een printer of kunt een printer bij iemand gebruiken?Dan is het handig om (via www.pictoselector.eu) je eigen set pictogrammen samen te stellen om op de blanco stickervellen af te drukken. Voordeel is dat je uit de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • PUUR! Agenda 2018

  De PUUR! Agenda 2018 is een praktische agenda, met een ringband aan de binnenkant en een elastiek. De week begint op zondag en er is veel ruimte voor notities. Ook staan er veel tips, recepten en korte tekstjes in deze agenda. Noteer al je afspraken en vergeet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Jamie magazine agenda 2018

  Deze overzichtelijke agenda geeft je een jaar lang inspiratie om de lekkerste gerechten te koken, en met de handige kalenders vergeet je nooit welke groenten, fruit en vis in het seizoen zijn. Extra leuk: als je aan het eind van 2018 alle weekpagina's eruit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Kerkenwerkagenda 2018

  Praktisch, bruikbaar en informatief, met: * bijbelrooster in het calendarium opgenomen * namen van zondagen * kleuren van het kerkelijk jaar * (semi-)kerkelijke bijeenkomsten en adressen * schoolvakanties per regio * feest- en gedenkdagen van meerdere religies… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Anne-Marie van Heijningen-Steenbergen, Flashworks boeken
  Anne-Marie van Heijningen-Steenbergen, Flashworks - LEEF! Agenda 2018 - groot

  De Leef! Agenda en de Leef! Familieplanner helpen vrouwen voluit te leven. Een sprankelende agenda die tegen alle stress en werkdruk in, uitnodigt tot bezieling, bezinning en een dagelijkse wandel met God. De inhoud is eigentijds vormgegeven door Flashworks en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Natascha Kranenburg boeken
  Natascha Kranenburg - Bullet journaling, alles op een rijtje! Blue sky

  Een mooi vormgegeven Bullet Journal met (aparte) handleiding Een bullet journal is een agenda, to-do-lijst en planner ineen! In Bullet Journaling van bullet journalist Natascha Kranenburg, leer je hoe je op een leuke en creatieve manier meer overzicht krijgt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Natascha Kranenburg boeken
  Natascha Kranenburg - Bullet journaling, alles op een rijtje! Gold business

  Een mooi vormgegeven Bullet Journal met (aparte) handleiding Een bullet journal is een agenda, to-do-lijst en planner ineen! In Bullet Journaling van bullet journalist Natascha Kranenburg, leer je hoe je op een leuke en creatieve manier meer overzicht krijgt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Annemarie van Heijningen-Steenbergen, Flashworks boeken
  Annemarie van Heijningen-Steenbergen, Flashworks - LEEF! Agenda 2018 - klein

  De Leef! Agenda en de Leef! Familieplanner helpen vrouwen voluit te leven. Een sprankelende agenda die tegen alle stress en werkdruk in, uitnodigt tot bezieling, bezinning en een dagelijkse wandel met God.De inhoud is eigentijds vormgegeven door Flashworks en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Fajah Lourens boeken
  Fajah Lourens - Killerbody Agenda 2018

  Laat Fajah Lourens je helpen om jouw doelen te bereiken met de Killerbody Agenda 2018! Een handige, strakke en mooi uitgevoerde MKBM-agenda vol motiverende quotes en tips, ruimte om jouw persoonlijke doelen op te schrijven én bij te houden en natuurlijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • De Bruin boeken
  De Bruin - Agenda Geef me de 5

  Prikkelarm en auti-vriendelijk van maandag tm zondag de week inplannen (weekplanner) Editie 2018Deze agenda is speciaal ontwikkeld voor mensen die moeite hebben met een overdaad aan prikkels. De agenda is heel overzichtelijk doordat alle dagen van de week… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Bobby Schuller, Erna Hemmink boeken
  Bobby Schuller, Erna Hemmink - Hour of Power agenda 2018

  Prachtige agenda met artikelen en uitspraken van Bobby Schuller van Hour of Power. Hour of Power zendt wekelijks kerkdiensten uit via televisie, in Nederland op RTL5. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,98
 • Fons Burger, Jacqui Burger boeken
  Fons Burger, Jacqui Burger - Lichter Leven Kalender

  De trend voor 2014 is Lichter leven. Met minder bezit en minder zorgen. En met meer tijd voor leuke dingen. De Lichter Leven kalender helpt je hierbij. In de kalender staan 365 + 1 tips, gedachten en wijsheden over hoe je het leven een beetje leuker en lichter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • PUUR! Agenda 2017

  De PUUR! agenda 2017 is een praktische agenda, met een ringband aan de binnenkant en een elastiek. De week begint op zondag en er is veel ruimte voor notities. Ook bevat deze agenda veel inspirerende teksten en tips. Noteer al je afspraken, to do lijstjes en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Eline Hoogenboom boeken
  Eline Hoogenboom - Huis van Belle Agenda 2017 - 2018

  'Huis van Belle agenda 2017/2018' is een kleurrijke schoolagenda voor meiden, gemaakt door Eline Hoogenboom en het team van Huis van Belle. Deze agenda is praktisch en na overleg met veel verschillende meiden samengesteld. Door de ringband en de stevige kaft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Corien Oranje boeken
  Corien Oranje - Zoekbijbel

  In de Zoekbijbel kunnen kinderen op prachtige, kleurrijke platen gebeurtenissen vinden uit het leven van bijbelse personen. De platen zijn getekend door Marijke ten Cate en in elke plaat zijn zeven figuurtjes verwerkt: o.a. een schaap met een lintje om, een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Trekker Agenda 17-18

  De TREKKER Schoolagenda is uit! Deze compleet vernieuwde agenda is dé must-have voor de echte trekkerliefhebber.* Boordevol handige trekker weetjes en feitjes* Heel veel foto's van de tofste trekkers en werktuigen* Vermogenswijzer, trekker woordenboek en een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Marjanne Hess-van Klaveren boeken
  Marjanne Hess-van Klaveren - Maanagenda 2018

  In de Maan Agenda staat informatie over de invloed van de maan op ons dagelijks leven en is handig om bij je te hebben. De invloeden van de maan en de dierenriemtekens zijn dagelijks door middel van symbolen af te lezen en staan per week kort beschreven. Als… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Martina Tittse-Linsen boeken
  25,50
 • 15,99
 • Edwin Sap, Linda Ferwerda boeken
  Edwin Sap, Linda Ferwerda - Schoolagenda 2011-2012

  Schoolagenda 2011-2012 met als thema een wereldreis langs diverse duikbestemmingen. Elke week een tip over duiken of over duiklocaties. Ook geschikt voor niet duikers, een quiz geeft de mogelijkheid om kennis te maken met de onderwaterwereld. De eerste prijs… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Britt Dekker, Esra de Ruiter boeken
  Britt Dekker, Esra de Ruiter - PaardenpraatTV Agenda 2018-2019

  Een saaie les? Niet met de PaardenpraatTV Agenda 2018-2019!De PaardenpraatTV Agenda 2018-2019 is de droomagenda voor iedere paardenfan. In de schoolagenda vind je, naast de standaard ruimte voor lesroosters en cijfers ook volop leuke informatie:- Mooie foto's… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Wilma Veen boeken
  Wilma Veen - Wilma Veen Agenda 2019

  Wat de dag ook brengt en wat het jaar 2019 ook brengt, deze lieve agenda van Wilma Veen geeft je er alle ruimte voor. De kleurrijke schilderijen en grappige illustraties geven de agenda een unieke sfeer, haar tekstjes en gedichten bieden inspiratie om stil te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Harmieke van Eijk boeken
  Harmieke van Eijk - Sestra agenda 2019

  Verrassend, sprankelend en een tikkeltje serieus. Met iedere maand een korte overdenking, positieve quotes en (bijbel)teksten, ruimte voor je gebedspunten en een zee van notitieruimte. Hier kun je weer een jaar lang van genieten!De Sestra agenda is voor veel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50