Boeken over agenda’s

 • Pictoagenda blanco stickervellen (25 stuks)

  Stickervellen op? En je hebt een printer of kunt een printer bij iemand gebruiken?Dan is het handig om (via www.pictoselector.eu) je eigen set pictogrammen samen te stellen om op de blanco stickervellen af te drukken. Voordeel is dat je uit de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Edwin Groenenboom, Anoek de Jong boeken
  Edwin Groenenboom, Anoek de Jong - Jagersagenda & jachtalmanak 2018

  Nu verkrijgbaar: Jagersagenda & Jachtalmanak 2018! Het agendagedeelte is ingedeeld per week, je kunt zelf een logboek en afschotlijstjes bijhouden. Draai je de Jagersagenda om, dan krijg je de Jachtalmanak, boordevol praktische informatie, mooie jachtverhalen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • De Bruin boeken
  De Bruin - Agenda Geef me de 5

  Prikkelarm en auti-vriendelijk van maandag tm zondag de week inplannen (weekplanner) Editie 2018Deze agenda is speciaal ontwikkeld voor mensen die moeite hebben met een overdaad aan prikkels. De agenda is heel overzichtelijk doordat alle dagen van de week… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • PUUR! Agenda 2018

  De PUUR! Agenda 2018 is een praktische agenda, met een ringband aan de binnenkant en een elastiek. De week begint op zondag en er is veel ruimte voor notities. Ook staan er veel tips, recepten en korte tekstjes in deze agenda. Noteer al je afspraken en vergeet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Natascha Kranenburg boeken
  Natascha Kranenburg - Bullet journaling, alles op een rijtje! Blue sky

  Een mooi vormgegeven Bullet Journal met (aparte) handleiding Een bullet journal is een agenda, to-do-lijst en planner ineen! In Bullet Journaling van bullet journalist Natascha Kranenburg, leer je hoe je op een leuke en creatieve manier meer overzicht krijgt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Natascha Kranenburg boeken
  Natascha Kranenburg - Bullet journaling, alles op een rijtje! Gold business

  Een mooi vormgegeven Bullet Journal met (aparte) handleiding Een bullet journal is een agenda, to-do-lijst en planner ineen! In Bullet Journaling van bullet journalist Natascha Kranenburg, leer je hoe je op een leuke en creatieve manier meer overzicht krijgt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Jamie magazine agenda 2018

  Deze overzichtelijke agenda geeft je een jaar lang inspiratie om de lekkerste gerechten te koken, en met de handige kalenders vergeet je nooit welke groenten, fruit en vis in het seizoen zijn. Extra leuk: als je aan het eind van 2018 alle weekpagina's eruit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Sestra agenda 2018

  Hij is er weer: de Sestra agenda! Er is voldoende schrijfruimte voor al je afspraken. In de agenda vind je allerlei tips, overdenkingen, invulpagina's en eye-openers die je helpen om je leven van elke dag te verbinden met je geloof. Ook dit jaar heeft de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Kerkenwerkagenda 2018

  Praktisch, bruikbaar en informatief, met: * bijbelrooster in het calendarium opgenomen * namen van zondagen * kleuren van het kerkelijk jaar * (semi-)kerkelijke bijeenkomsten en adressen * schoolvakanties per regio * feest- en gedenkdagen van meerdere religies… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Anne-Marie van Heijningen-Steenbergen, Flashworks boeken
  Anne-Marie van Heijningen-Steenbergen, Flashworks - LEEF! Agenda 2018 - groot

  De Leef! Agenda en de Leef! Familieplanner helpen vrouwen voluit te leven. Een sprankelende agenda die tegen alle stress en werkdruk in, uitnodigt tot bezieling, bezinning en een dagelijkse wandel met God. De inhoud is eigentijds vormgegeven door Flashworks en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Annemarie van Heijningen-Steenbergen, Flashworks boeken
  Annemarie van Heijningen-Steenbergen, Flashworks - LEEF! Agenda 2018 - klein

  De Leef! Agenda en de Leef! Familieplanner helpen vrouwen voluit te leven. Een sprankelende agenda die tegen alle stress en werkdruk in, uitnodigt tot bezieling, bezinning en een dagelijkse wandel met God.De inhoud is eigentijds vormgegeven door Flashworks en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Fajah Lourens boeken
  Fajah Lourens - Killerbody Agenda 2018

  Laat Fajah Lourens je helpen om jouw doelen te bereiken met de Killerbody Agenda 2018! Een handige, strakke en mooi uitgevoerde MKBM-agenda vol motiverende quotes en tips, ruimte om jouw persoonlijke doelen op te schrijven én bij te houden en natuurlijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Visje Agenda 2018

  De Visje agenda's 2018. Boordevol pakkende, nieuwe Visje uitspraken, maar ook bekende Visjes die je niet wilt missen! In de herkenbare zwart-wit stijl van Visje. Een overzichtelijke agenda, met veel schrijfruimte en handige ringband. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,98
 • Majestically vrouwenagenda 2018

  De Vrouwenagenda's 2018 van Majestically. Prachtige, sfeervolle agenda met eigentijdse Lifestyle afbeeldingen. Elke week een mooie, bemoedigende bijbeltekst. Een overzichtelijke agenda, met veel schrijfruimte, notitieruimte en leuke, extra pagina's. Een agenda… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,98
 • Bobby Schuller, Erna Hemmink boeken
  Bobby Schuller, Erna Hemmink - Hour of Power agenda 2018

  Prachtige agenda met artikelen en uitspraken van Bobby Schuller van Hour of Power. Hour of Power zendt wekelijks kerkdiensten uit via televisie, in Nederland op RTL5. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,98
 • Marjanne Hess-van Klaveren boeken
  Marjanne Hess-van Klaveren - Maanagenda 2018

  In de Maan Agenda staat informatie over de invloed van de maan op ons dagelijks leven en is handig om bij je te hebben. De invloeden van de maan en de dierenriemtekens zijn dagelijks door middel van symbolen af te lezen en staan per week kort beschreven. Als… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Fons Burger, Jacqui Burger boeken
  Fons Burger, Jacqui Burger - Lichter Leven Kalender

  De trend voor 2014 is Lichter leven. Met minder bezit en minder zorgen. En met meer tijd voor leuke dingen. De Lichter Leven kalender helpt je hierbij. In de kalender staan 365 + 1 tips, gedachten en wijsheden over hoe je het leven een beetje leuker en lichter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Kris Bossenbroek - Fousert boeken
  Kris Bossenbroek - Fousert - Craft your day

  Craft your day is een agenda of dagboek in de do it yourself-trend. Wanneer je hem als agenda gebruikt, kun je de datum zelf invullen, stempelen of een sticker plakken. Handig, want zo kun je je agenda in laten gaan wanneer jij ma ar wilt. Of gebruik hem als… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Corien Oranje boeken
  Corien Oranje - Zoekbijbel

  In de Zoekbijbel kunnen kinderen op prachtige, kleurrijke platen gebeurtenissen vinden uit het leven van bijbelse personen. De platen zijn getekend door Marijke ten Cate en in elke plaat zijn zeven figuurtjes verwerkt: o.a. een schaap met een lintje om, een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • John Cliteur boeken
  John Cliteur - Purple Monkey Agenda en studeerplanner

  Plannen is het op één na moeilijkste bij het studeren.Het aller moeilijkste is je te houden aan je planning.Deze agenda en studeerplanner helpt je om deze moeilijke taken te vereenvoudigen.Plannen is het op één na moeilijkste bij het studeren. Het aller… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • PUUR! Agenda 2017

  De PUUR! agenda 2017 is een praktische agenda, met een ringband aan de binnenkant en een elastiek. De week begint op zondag en er is veel ruimte voor notities. Ook bevat deze agenda veel inspirerende teksten en tips. Noteer al je afspraken, to do lijstjes en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Eline Hoogenboom boeken
  Eline Hoogenboom - Huis van Belle Agenda 2017 - 2018

  'Huis van Belle agenda 2017/2018' is een kleurrijke schoolagenda voor meiden, gemaakt door Eline Hoogenboom en het team van Huis van Belle. Deze agenda is praktisch en na overleg met veel verschillende meiden samengesteld. Door de ringband en de stevige kaft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • 15,99
 • Trekker Agenda 17-18

  De TREKKER Schoolagenda is uit! Deze compleet vernieuwde agenda is dé must-have voor de echte trekkerliefhebber.* Boordevol handige trekker weetjes en feitjes* Heel veel foto's van de tofste trekkers en werktuigen* Vermogenswijzer, trekker woordenboek en een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Martina Tittse-Linsen boeken
  25,50